Povezane vesti
Dragan Jovanović u Kosjeriću: Moramo da znamo da smo već pobedili (VIDEO)
Ozon press 02.06.2025
– Mislim da je sve između nas već ispričano i da sve znamo. Moramo da vidimo kako ćemo sa onima koji ne znaju i to je suštinska stvar u svemu ovome da probudimo savest – izjavio je na studentskoj tribini u Kosjeriću glumac Dragan Gagi Jovanović. – Dosta… »
Gagi Jovanović na studentskoj tribini u Kosjeriću: „Moramo da znamo da smo već pobedili“
Nova 02.06.2025
"Mislim da je sve između nas već ispričano i da sve znamo. Moramo da vidimo kako ćemo sa onima koji ne znaju i to je suštinska stvar u svemu ovome da probudimo savest", izjavio je na studentskoj tribini u Kosjeriću glumac Dragan Gagi Jovanović. „Dosta… »
Gagi Jovanović na studentskoj tribini u Kosjeriću: Moramo da znamo da smo već pobedili
N1 Info 02.06.2025
"Mislim da je sve između nas već ispričano i da sve znamo. Moramo da vidimo kako ćemo sa onima koji ne znaju i to je suštinska stvar u svemu ovome da probudimo savest", izjavio je na studentskoj tribini u Kosjeriću glumac Dragan Gagi Jovanović. "Dosta… »
Vesti dana »
Vanredno zasedanje Skupštine Srbije: Predloženo 18 tačaka dnevnog reda
Newsmax Balkans pre 24 minutajoš 24 povezane
Klop o Trampu i Infantinu: Dva lika koja se ne razumeju u fudbal
Sport klub pre 18 minutajoš 43 povezane
Agire potvrdio da napušta klupu Meksika, podržao Markesa za svog naslednika
Serbian News Media pre 53 minutajoš 27 povezanih
Najemotivniji trenutak na venčanju Tamare Kalinić: Otac je dopratio do oltara, pratile ih operske arije FOTO
Nova pre 28 minutajoš 22 povezane