Повезане вести

Драган Јовановић у Косјерићу: Морамо да знамо да смо већ победили (ВИДЕО)

Драган Јовановић у Косјерићу: Морамо да знамо да смо већ победили (ВИДЕО)

Озон пресс 02.06.2025
– Мислим да је све између нас већ испричано и да све знамо. Морамо да видимо како ћемо са онима који не знају и то је суштинска ствар у свему овоме да пробудимо савест – изјавио је на студентској трибини у Косјерићу глумац Драган… »
Гаги Јовановић на студентској трибини у Косјерићу: „Морамо да знамо да смо већ победили“

Гаги Јовановић на студентској трибини у Косјерићу: „Морамо да знамо да смо већ победили“

Нова 02.06.2025
"Мислим да је све између нас већ испричано и да све знамо. Морамо да видимо како ћемо са онима који не знају и то је суштинска ствар у свему овоме да пробудимо савест", изјавио је на студентској трибини у Косјерићу глумац Драган… »
Гаги Јовановић на студентској трибини у Косјерићу: Морамо да знамо да смо већ победили

Гаги Јовановић на студентској трибини у Косјерићу: Морамо да знамо да смо већ победили

Н1 Инфо 02.06.2025
"Мислим да је све између нас већ испричано и да све знамо. Морамо да видимо како ћемо са онима који не знају и то је суштинска ствар у свему овоме да пробудимо савест", изјавио је на студентској трибини у Косјерићу глумац Драган… »

Вести дана »