Povezane vesti
"Mogao je da pređe preko žice, otvorio bih mu": Prvi komšija ubice iz Velike Ivanče preživeo samo pukom srećom
Telegraf 02.06.2025
Prve komšije Ljubiše Bogdanovića koji je pre 12 godina počinio masovno ubistvo u selu Velika Ivanča i dalje žive u istoj kući u kojoj su živeli tada, a svakodnevni pogled na komšijsku kuću budi im bolne uspomene. Zbog svega što se dogodilo i pomisli da… »
Gledao sam kako mi majku iznose u vreći: Potresna ispovest Radoslava Stekića iz Velike Ivanče
Telegraf 02.06.2025
Radoslav Stekić je pre 12 godina izgubio majku u masakru u selu Velika Ivanča, a ubijena je i njegov snaja, supruga njegovog brata. Telegraf.rs posetio je Veliku Ivanču razgovarao sa Radoslavom o danu koji je zauvek promenio njegov život. Iako nije želeo… »
Dača bi danas završavao školu: Prazne kuće meštanima Velike Ivanče stalni su podsetnik na masovno ubistvo
Telegraf 02.06.2025
Masakr u Velikoj Ivanči dogodio se pre 12 godina, ali napuštene kuće i prazna mesta na proslavama i dalje podsećaju komšije i prijatelje na one kojih više nema. Telegraf.rs posetio je Veliku Ivanču i razgovarao sa meštanima koji su želeli da ostanu… »
Vesti dana »

Srđan Blagojević: Ova utakmica oslikava situaciju u kojoj se nalazimo
Danas pre 5 satijoš 9 povezanih

Kazna do 5.000 evra, oduzimanje dozvole na 2 meseca, ali i zatvor! Novi zakon o saobraćaju danas stupa na snagu u Bugarskoj i stroži je od svih prethodnih
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

"Ono što Rusija radi je odvratno": Tramp se oglasio posle žestokog napada na Kijev
Kurir pre 5 satijoš 5 povezanih

Olivera Kovačević više nije urednica Pesme Evrovizije: „Smenjena sam zbog podrške studentima“
Nedeljnik pre 5 satijoš 1 povezana

Određen pritvor do 30 dana za desetoricu uhapšenih u Novom Pazaru: Advokati ulažu žalbu
Blic pre 8 satijoš 3 povezane