Povezane vesti

Ludilo na konferenciji za srpske medije Novaka Đokovića: Sjajno druženje u Parizu, Nole oduševio sve prisutne...

Ludilo na konferenciji za srpske medije Novaka Đokovića: Sjajno druženje u Parizu, Nole oduševio sve prisutne...

Kurir 02.06.2025
Konferencija za medije na srpskom Novaka Đokovića koja je prerasla u pravo druženje “oko logorske vatre” u sporednoj prostoriji medijskog centra Rolan Garosa će svim predstavnicima naših medija ostati u sećanju kao “Zlatni Slem” profesije, možda I… »
"Pričaš bre već pola sata": Najbolja konferencija Đokovića ikada, ovako nešto nikad nisam doživeo

"Pričaš bre već pola sata": Najbolja konferencija Đokovića ikada, ovako nešto nikad nisam doživeo

Mondo 02.06.2025
Novak Đoković je sa srpskim novinarima održao konferenciju za medije koja je bila za prepričavanje. U ovakvom izdanju ga retko viđamo. Od izveštača MONDA sa Rolan Garosa. Posao sportskog novinara je takav da nikada ne znaš šta može da ti se dogodi i u… »
FOTO „Au, brate pričaš pola sata“: Najbolji razgovor sa Novakom ikada, šalio se i odbijao da prestane da priča na srpskom…

FOTO „Au, brate pričaš pola sata“: Najbolji razgovor sa Novakom ikada, šalio se i odbijao da prestane da priča na srpskom…

Nova 02.06.2025
Od kada smo saznali da kamere snimaju čak i srpska pitanja odlučili si da ona posebnija za Novaka Đokovića čuvamo za bolje vreme (i daleko od snimka) - to je posledično dovelo do najbolje konferencije na kojoj sam ikada bio. I to nije samo moj stav, to… »
"'Ajde sine, pričaš pola sata": Druženje sa Novakom koje ćemo pamtiti ceo život

"'Ajde sine, pričaš pola sata": Druženje sa Novakom koje ćemo pamtiti ceo život

B92 02.06.2025
Upravo sam bio deo najbolje konferencije za medije u istoriji konferencija za medije. Ne samo Novaka Đokovića, već generalno. Da vas polako uputim u priču, poševši sa scenografijom. Novakove konferencije na svim grend slemovima sastoje se iz dva dela –… »

Vesti dana »