Povezane vesti
Mesecima ne može da se oporavi, Ana Bekuta vodi najtežu bitku do sad
Svet & Skandal 03.06.2025
Iako je od nesrećnog pada prošlo već pola godine, Ana Bekuta u bolovima i dalje vodi bitku sa povredom koju je zadobila početkom godine. Screenshot Instagram Na proslavi rođendana Branke Sovrlić, održanoj u jednom prestižnom beogradskom restoranu… »
Branka Sovrlić proslavila 68. rođendan, Ana Bekuta najveselija
Hello 03.06.2025
Pevačica Branka Sovrlić u jednom elitnom beogradskom restoranu proslavila je 68. rođendan. U krugu svojih prijatelja, saradnika i koleginica nazdravila je i uživala u slavlju. - Sve imam hvala Bogu, večeras nazdravljamo zdravlju što je svakom čoveku… »
Pevačica milionerka napravila slavlje: Pozvala dve koleginice, nazdravljali šampanjcem, a Bekuti ruka opet u gipsu (foto)
Kurir 03.06.2025
Folk pevačica Branka Sovrlić u jednom elitnom beogradskom restoranu obeležila je rođendan. Branka se, posle nedavne hitne operacije slepog creva i dužeg oporavka, vratila poslu, snimanjima emisija i druženju. - Sve imam, hvala Bogu! Nazdravljamo… »
Pevačica milionerka napravila feštu: Pozvala samo dve koleginice, Ana Bekuta ponovo u gipsu
Telegraf 03.06.2025
Folk pevačica Branka Sovrlić u jednom elitnom beogradskom restoranu obeležila je rođendan. U krugu svojih prijatelja, saradnika i koleginica je uživala u slavlju. Branka se, posle nedavne hitne operacije slepog creva i dužeg oporavka, vratila poslu… »
Ana Bekuta opet sa gipsom na ruci: Došla na rođendan koleginice Branke Sovrlić - folkerka posle hitne operacije ponovo…
Blic 02.06.2025
Folk pevačica Branka Sovrlić u jednom elitnom beogradskom restoranu obeležila je rođendan. U krugu svojih prijatelja, saradnika i koleginica je uživala u slavlju. Branka se, posle nedavne hitne operacije slepog creva i dužeg oporavka, vratila poslu… »
Vesti dana »
Vlada Srbije: Danas počinje Vinska vizija Otvorenog Balkana, očekuje se 535 izlagača iz 34 države
Nova ekonomija pre 27 minutajoš 15 povezanih
Evropa traži više vremena nakon što je postavila rok za postizanje dogovora sa Ukrajinom
Bloomberg Adria pre 2 satajoš 16 povezanih
Sneg stiže u brdske predele, putevi mokri i klizavi: AMSS šalje važno upozorenje
Moj Novi Sad pre 37 minutajoš 12 povezanih