Povezane vesti

„Neću da čekam pozivnicu, idem na Evrobasket“: Đoković oduševljeno pričao o kapitenu Bogdanoviću, želi sa sinom u Rigu…

„Neću da čekam pozivnicu, idem na Evrobasket“: Đoković oduševljeno pričao o kapitenu Bogdanoviću, želi sa sinom u Rigu…

Nova 03.06.2025
Novak Đoković dolazi na Evrobasket da prati srpske košarkaše, saznao je da je finale Evropskog prvenstva (14. septembar) sedam dana nakon US Opena i da će imati dovoljno vremena. Istakao je koliko ceni Bogdana Bogdanovića i sve što radi za voljeni klub… »
Nole „ne propušta Zvezdu i Partizan“ i kaže: Stižem na Evrobasket

Nole „ne propušta Zvezdu i Partizan“ i kaže: Stižem na Evrobasket

Sport klub 03.06.2025
Obično se US open poklapa sa velikim takmičenjima u košarci, ali ove sezone će Novak Đoković – čak i ako dogura do završnice u Njujorku – moći da stigne da bodri Orlove. To planira i da uradi. Finale US opena na programu je 7. septembra, a nokaut faza… »
Đoković biranim rečima o Jokiću: „Fenomen – i mene je demantovao“

Đoković biranim rečima o Jokiću: „Fenomen – i mene je demantovao“

Sputnik 03.06.2025
Novak Đoković je posle „čišćenja“ Britanca Kameruna Norija sa čuvene „pariske šljake“ odradio formalni deo posla, a to je konferencija za medije. Da bi nešto kasnije, doslovce zaseo sa srpskom novinarskom četom u Gradu svetlosti i usledio je dug i… »
Novak Đoković biranim rečima hvalio jednog košarkaša Srbije: "Uvek je tu da predvodi ekipu! Daje srce za njegov voljeni…

Novak Đoković biranim rečima hvalio jednog košarkaša Srbije: "Uvek je tu da predvodi ekipu! Daje srce za njegov voljeni…

Kurir 03.06.2025
Specijalni izveštač Kurira sa Rolan Garosa, Vuk Brajović Tema košarke je teško napuštala krug Novaka Đokovića i srpskih medija na spontanom druženju posle pobede nad Norijem. „Gledao sam Nikse i Indijanu pre neki dan koliko sam mogao – jer sam u jednom… »
Novaku smo ubacili Evrobasket u glavu: "Ne želim da čekam pozivnicu - ići ću!"

Novaku smo ubacili Evrobasket u glavu: "Ne želim da čekam pozivnicu - ići ću!"

B92 03.06.2025
Novak Đoković govorio je o košarkaškoj reprezentaciji Srbije i njenom kapitenu, Bogdanu Bogdanoviću. Đoković je, govoreći o svojoj ljubavi prema košarci, napravio kratak osvrt na to koje utakmice najviše voli da gleda. Tu su, naravno, reprezentacija… »
Novak najavio odlazak na EP da podrži Srbiju: "Volim košarku, skoro da ne propuštam mečeve Zvezde i Partizana"

Novak najavio odlazak na EP da podrži Srbiju: "Volim košarku, skoro da ne propuštam mečeve Zvezde i Partizana"

Telegraf 03.06.2025
Novak Đoković voli košarku i to se već odavno brojalo kao činjenica, a sada je otkrio da je gledao pozne faze NBA lige i meč Njujorka i Indijane. Naravno, Evroligu ne propušta kada igraju Crvena zvezda i Partizan, tako da mu je igra pod obručima pravo… »
Siner ima težak posao u četvrfinalu: „Ima servisčinu i prvi i drugi i osećaj za loptu i prostor“

Siner ima težak posao u četvrfinalu: „Ima servisčinu i prvi i drugi i osećaj za loptu i prostor“

Danas 03.06.2025
Srpski Novak Đoković u četvrtfinalu Rolan Garosa u sredu igra protiv Nemca Aleksandera Zvereva. Ukoliko Novak pobedi Zvereva očekivani protivnik Srbina u polufinalu biće prvi teniser sveta Janik Siner. Ipak, i Italijan će morati da se pomuči da dođe do… »
Novak hvalio "brata": Đoković smatra da ova dva tenisera mogu da dohvate najviši vrh kada bi se uozbiljili!

Novak hvalio "brata": Đoković smatra da ova dva tenisera mogu da dohvate najviši vrh kada bi se uozbiljili!

Telegraf 03.06.2025
Novak Đoković je na druženju sa srpskim novinarima izrazio veliko iznenađenje kada je video da je Aleksandar Bublik prilično komotno eliminisao Džeka Drejpera i plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa. Bublik bi mogao da bude poslednja barijera između… »
Novak priznao grešku u proceni Jokića: "Gledao sam ga kao nespremnog"

Novak priznao grešku u proceni Jokića: "Gledao sam ga kao nespremnog"

Sportske.net 03.06.2025
Najbolji srpski teniser Novak Đoković sa osmehom na licu je ušao u ovu nedelju pošto je jučerašnjim trijumfom protiv Britanca Kamerona Norija načinio korak napred ka osvajanju Rolan Garosa, a znatiželjne novinare interesovalo je i njegove mišljenje o asu… »
"Jokić je pokazao i meni da sam pogrešio": Đoković priznao, jedan detalj ga je baš iznenadio

"Jokić je pokazao i meni da sam pogrešio": Đoković priznao, jedan detalj ga je baš iznenadio

Mondo 03.06.2025
Novak Đoković pričao je o Nikoli Jokiću i priznao je da je i on pogrešio oko jedne stvari. Od izveštača MONDA sa Rolan Garosa. Novak Đoković obožava Nikolu Jokića, ceni sve što je najbolji košarkaš na svetu uradio, kako igra, način na koji čini saigrače… »
Đoković: Jokić je i mene demantovao, najbolji je kog sam gledao

Đoković: Jokić je i mene demantovao, najbolji je kog sam gledao

Sport klub 03.06.2025
Veliki je ljubitelj košarke Novak Đoković, više puta nam je to ponovio. Kada god se postavi pitanje o igri pod obručima, jedna stvar je sigurna – odgovor će biti dug i zabavan. „Auuu, sinee!“ Nole, Bublik, Čarli i mi: Kao „na klupici“ Tako je bilo i… »
On je fenomen i divim mu se: Novak Đoković na Rolan Garosu pričao o Nikoli Jokiću

On je fenomen i divim mu se: Novak Đoković na Rolan Garosu pričao o Nikoli Jokiću

Kurir 03.06.2025
Na legendarnoj “neformalnoj” konferenciji za srpske medije Novaka Đokovića, priređenoj u sedu svih prisutnih oko “logorske vatre”, prva od najvažnijih “sporednih” i ne-teniskih tema bila je košarka, odnosno nastavak priče sa američkog kanala TNT u kojoj… »
Đoković se ozario kad smo ga pitali o Jokiću - evo šta je rekao

Đoković se ozario kad smo ga pitali o Jokiću - evo šta je rekao

B92 03.06.2025
Novak Đoković je govorio sa srpskim medijima o našoj košarkaškoj reprezentaciji i najboljem košarkašu, Nikoli Jokiću. Đoković je pre neki dan za američku televiziju "TNT" govorio o Jokiću, hvaleći uspehe svog sunarodnika "preko bare". Nije to bio prvi… »
Novak pričao o Jokiću, a onda otkrio po čemu se razlikuje od Amerikanaca: "Ne zato što je Srbin, nego što..."

Novak pričao o Jokiću, a onda otkrio po čemu se razlikuje od Amerikanaca: "Ne zato što je Srbin, nego što..."

Telegraf 03.06.2025
Ono što bi svima trebalo da bude jasno jeste da Srbija ima najboljeg tenisera i najboljeg košarkaša sveta - Novaka Đokovića i Nikolu Jokića. E, pa ovaj prvi se upravo priprema za četvrtfinale Rolan Garosa, ali ga je uvek zanimala igra pod koševima. Po… »

Vesti dana »