Повезане вести

"Причају да сам са дебелим, старијим и ожењеним мушкарцем": Српска певачица (41) крије мужа као змија ноге, са њим је добила…

"Причају да сам са дебелим, старијим и ожењеним мушкарцем": Српска певачица (41) крије мужа као змија ноге, са њим је добила…

Блиц 03.06.2025
Певачица Марина Тадић (41) ужива у складном браку са адвокатом, а он се крије далеко од очију јавности. Певачица Марина Тадић са својим супругом је добила ћерку Веру, а често је била на мети критика што крије свог партнера. Због… »
Певачицу оптужили да је са ожењеним и да га крије јер је дебео и длакав: С њим добила дете и не жели да га покаже

Певачицу оптужили да је са ожењеним и да га крије јер је дебео и длакав: С њим добила дете и не жели да га покаже

Мондо 03.06.2025
Марина Тадић свој приватни живот успешно скрива од очију јавности, а са партнером са којим је добила дете готово се никад не појављује на догађајима. Певачица Марина Тадић већ годинама ужива у хармоничном и стабилном браку са… »
"Причају да сам са дебелим, старијим и ожењеним мушкарцем" Марина Тадић крије мужа са којим је добила дете

"Причају да сам са дебелим, старијим и ожењеним мушкарцем" Марина Тадић крије мужа са којим је добила дете

Курир 03.06.2025
Марина Тадић (41) ужива у складном браку са адвокатом, а он се крије далеко од очију јавности. Певачица са својим супругом је добила ћерку Веру, а често је била на мети критика што крије свог партнера. Због тога, су, како је… »
Певачицу оптужили да је са ожењеним мушкарцем, она га ни дан-данас није показала: С њим је добила дете

Певачицу оптужили да је са ожењеним мушкарцем, она га ни дан-данас није показала: С њим је добила дете

Телеграф 03.06.2025
Певачица Марина Тадић годинама ужива у складном браку са успешним адвокатом, с којим има ћерку Веру. Иако често говори о мајчинству и породичном животу, њен супруг остаје далеко од очију јавности, и то већ дуги низ година. Због… »

Вести дана »