Повезане вести

Злата поново у сузама због сина: Оно што је сад урадио и изговорио потпуно је сломило

Злата поново у сузама због сина: Оно што је сад урадио и изговорио потпуно је сломило

Свет & Скандал 03.06.2025
Ена Чолић је прокоментарисала сукоб са Јованом Пејићем Пејом, који је кулминирао његовим емотивним сломом. Према њеним речима, Пеја је показао љубомору због њеног односа са Матејом и Карићем, а посебно га је погодило што га… »
Пеја напустио Белу кућу, па заплакао на сав глас Обратио се продукцији: "Узмите ми новац, ово ме више не занима"

Пеја напустио Белу кућу, па заплакао на сав глас Обратио се продукцији: "Узмите ми новац, ово ме више не занима"

Блиц 03.06.2025
Ена Чолић је прокоментарисала сукоб са Јованом Пејићем Пејом који је завршио у сузама. - Пеја је изљубоморисао на Матеју и Карића, било му је криво што нисам њега позвала. Нисам га позвала јер је стајао са Анели и Луком који су… »
Пеја напустио белу кућу и кукао на сав глас: У сузама се обратио продукцији: "Узмите ми паре, не занима ме ово више"

Пеја напустио белу кућу и кукао на сав глас: У сузама се обратио продукцији: "Узмите ми паре, не занима ме ово више"

Курир 03.06.2025
Ена Чолић је прокоментарисала сукоб са Јованом Пејићем Пејом који је завршио у сузама. - Пеја је изљубоморисао на Матеју и Карића, било му је криво што нисам њега позвала. Нисам га позвала јер је стајао са Анели и Луком који су… »
Пеја напустио белу кућу у сузама се обратио продукцији: "Узмите новац, мајка неће да ме гледа"

Пеја напустио белу кућу у сузама се обратио продукцији: "Узмите новац, мајка неће да ме гледа"

Ало 03.06.2025
Након што је Ена открила скандалозне детаље, Пејић скочио као опарен. Ена Чолић је прокоментарисала сукоб са Јованом Пејићем Пејом који је завршио у сузама. - Пеја је изљубоморисао на Матеју и Карића, било му је криво што нисам… »
Пеја пресекао и напустио Белу кућу, јецао на сав глас: "Узмите новац, мајка неће да ме гледа"

Пеја пресекао и напустио Белу кућу, јецао на сав глас: "Узмите новац, мајка неће да ме гледа"

Телеграф 03.06.2025
Актуелни учесници "Елите", Ена Чолић и Јован Пејић Пеја, имали су сукоб, који је завршио у сузама. - Пеја је изљубоморисао на Матеју и Карића, било му је криво што нисам њега позвала. Нисам га позвала јер је стајао са Анели и… »

Вести дана »