Povezane vesti
Zlata ponovo u suzama zbog sina: Ono što je sad uradio i izgovorio potpuno je slomilo
Svet & Skandal 03.06.2025
Ena Čolić je prokomentarisala sukob sa Jovanom Pejićem Pejom, koji je kulminirao njegovim emotivnim slomom. Prema njenim rečima, Peja je pokazao ljubomoru zbog njenog odnosa sa Matejom i Karićem, a posebno ga je pogodilo što ga nije pozvala da joj se… »
Peja napustio Belu kuću, pa zaplakao na sav glas Obratio se produkciji: "Uzmite mi novac, ovo me više ne zanima"
Blic 03.06.2025
Ena Čolić je prokomentarisala sukob sa Jovanom Pejićem Pejom koji je završio u suzama. - Peja je izljubomorisao na Mateju i Karića, bilo mu je krivo što nisam njega pozvala. Nisam ga pozvala jer je stajao sa Aneli i Lukom koji su jedini ljudi u kući da… »
Peja presekao i napustio Belu kuću, jecao na sav glas: "Uzmite novac, majka neće da me gleda"
Telegraf 03.06.2025
Aktuelni učesnici "Elite", Ena Čolić i Jovan Pejić Peja, imali su sukob, koji je završio u suzama. - Peja je izljubomorisao na Mateju i Karića, bilo mu je krivo što nisam njega pozvala. Nisam ga pozvala jer je stajao sa Aneli i Lukom koji su jedini ljudi… »
Vesti dana »
Eksplozija u istorijskom centru Atine: Šest osoba poginulo u urušavanju stambene zgrade
Insajder pre 2 satajoš 31 povezana
RSE: Pola miliona građana Srbije bez adrese u biračkom spisku
Radio sto plus pre 7 satijoš 10 povezanih
Proglašena lista Bogoljuba Karića, posle rasprave i lista "Ćale ovo je za tebe"
Radio 021 pre 1 satjoš 25 povezanih
"Poslednja šansa da se Srbija izvuče iz rata": Novi optimizam o smrti Milana Panića, protivkandidata Miloševiću na izborima 1992.
Insajder pre 2 satajoš 35 povezanih
Šta su se dogovorili Tramp i Si Đinping? Ministarstvo spoljnih poslova Kine: SAD i Kina postigle konsenzus od 8 tačaka
Blic pre 2 satajoš 26 povezanih