Povezane vesti

Zlata ponovo u suzama zbog sina: Ono što je sad uradio i izgovorio potpuno je slomilo

Zlata ponovo u suzama zbog sina: Ono što je sad uradio i izgovorio potpuno je slomilo

Svet & Skandal 03.06.2025
Ena Čolić je prokomentarisala sukob sa Jovanom Pejićem Pejom, koji je kulminirao njegovim emotivnim slomom. Prema njenim rečima, Peja je pokazao ljubomoru zbog njenog odnosa sa Matejom i Karićem, a posebno ga je pogodilo što ga nije pozvala da joj se… »
Peja napustio Belu kuću, pa zaplakao na sav glas Obratio se produkciji: "Uzmite mi novac, ovo me više ne zanima"

Peja napustio Belu kuću, pa zaplakao na sav glas Obratio se produkciji: "Uzmite mi novac, ovo me više ne zanima"

Blic 03.06.2025
Ena Čolić je prokomentarisala sukob sa Jovanom Pejićem Pejom koji je završio u suzama. - Peja je izljubomorisao na Mateju i Karića, bilo mu je krivo što nisam njega pozvala. Nisam ga pozvala jer je stajao sa Aneli i Lukom koji su jedini ljudi u kući da… »
Peja presekao i napustio Belu kuću, jecao na sav glas: "Uzmite novac, majka neće da me gleda"

Peja presekao i napustio Belu kuću, jecao na sav glas: "Uzmite novac, majka neće da me gleda"

Telegraf 03.06.2025
Aktuelni učesnici "Elite", Ena Čolić i Jovan Pejić Peja, imali su sukob, koji je završio u suzama. - Peja je izljubomorisao na Mateju i Karića, bilo mu je krivo što nisam njega pozvala. Nisam ga pozvala jer je stajao sa Aneli i Lukom koji su jedini ljudi… »

Vesti dana »