Povezane vesti

Zlata ponovo u suzama zbog sina: Ono što je sad uradio i izgovorio potpuno je slomilo

Zlata ponovo u suzama zbog sina: Ono što je sad uradio i izgovorio potpuno je slomilo

Svet & Skandal pre 14 dana
Ena Čolić je prokomentarisala sukob sa Jovanom Pejićem Pejom, koji je kulminirao njegovim emotivnim slomom. Prema njenim rečima, Peja je pokazao ljubomoru zbog njenog odnosa sa Matejom i Karićem, a posebno ga je pogodilo što ga nije pozvala da joj se… »
Peja napustio Belu kuću, pa zaplakao na sav glas Obratio se produkciji: "Uzmite mi novac, ovo me više ne zanima"

Peja napustio Belu kuću, pa zaplakao na sav glas Obratio se produkciji: "Uzmite mi novac, ovo me više ne zanima"

Blic pre 14 dana
Ena Čolić je prokomentarisala sukob sa Jovanom Pejićem Pejom koji je završio u suzama. - Peja je izljubomorisao na Mateju i Karića, bilo mu je krivo što nisam njega pozvala. Nisam ga pozvala jer je stajao sa Aneli i Lukom koji su jedini ljudi u kući da… »
Peja napustio belu kuću i kukao na sav glas: U suzama se obratio produkciji: "Uzmite mi pare, ne zanima me ovo više"

Peja napustio belu kuću i kukao na sav glas: U suzama se obratio produkciji: "Uzmite mi pare, ne zanima me ovo više"

Kurir pre 14 dana
Ena Čolić je prokomentarisala sukob sa Jovanom Pejićem Pejom koji je završio u suzama. - Peja je izljubomorisao na Mateju i Karića, bilo mu je krivo što nisam njega pozvala. Nisam ga pozvala jer je stajao sa Aneli i Lukom koji su jedini ljudi u kući da… »
Peja napustio belu kuću u suzama se obratio produkciji: "Uzmite novac, majka neće da me gleda"

Peja napustio belu kuću u suzama se obratio produkciji: "Uzmite novac, majka neće da me gleda"

Alo pre 14 dana
Nakon što je Ena otkrila skandalozne detalje, Pejić skočio kao oparen. Ena Čolić je prokomentarisala sukob sa Jovanom Pejićem Pejom koji je završio u suzama. - Peja je izljubomorisao na Mateju i Karića, bilo mu je krivo što nisam njega pozvala. Nisam ga… »
Peja presekao i napustio Belu kuću, jecao na sav glas: "Uzmite novac, majka neće da me gleda"

Peja presekao i napustio Belu kuću, jecao na sav glas: "Uzmite novac, majka neće da me gleda"

Telegraf pre 14 dana
Aktuelni učesnici "Elite", Ena Čolić i Jovan Pejić Peja, imali su sukob, koji je završio u suzama. - Peja je izljubomorisao na Mateju i Karića, bilo mu je krivo što nisam njega pozvala. Nisam ga pozvala jer je stajao sa Aneli i Lukom koji su jedini ljudi… »

Vesti dana »