Повезане вести

"Робијао сам због покушаја убиства" Бобан Рајовић шокирао признањем, чак 2 пута се нашао иза решетака

"Робијао сам због покушаја убиства" Бобан Рајовић шокирао признањем, чак 2 пута се нашао иза решетака

Курир 03.06.2025
Познати певач Бобан Рајовић шокирао је јавност када је отворено признао да је чак два пута робијао, и то једном због пореза, други пут због покушаја убиства. Певач је открио непознате детаље из свог бурног живота, укључујући… »
"Робијао сам због покушаја убиства": Певач (53) шокирао признањем, два пута се нашао иза решетака

"Робијао сам због покушаја убиства": Певач (53) шокирао признањем, два пута се нашао иза решетака

Блиц 03.06.2025
Певач Бобан Рајовић (53) најрадије би заборавио поједине детаље из прошлости, али не крије да се нашао чак два пута у затворској ћелији. Бобан Рајовић је имао проблема са законом пре много година, а своју казну платио је… »
"Први пут сам робијао због утаје пореза, други пут због покушаја убиства" Певач проговорио о затворским данима, за ове детаље…

"Први пут сам робијао због утаје пореза, други пут због покушаја убиства" Певач проговорио о затворским данима, за ове детаље…

Ало 03.06.2025
Живот га је навео на сасвим други пут. Живот Бобана Рајовића није увек био бајковит. Његов пут до звезда био је трновит, а он не крије да је било дана када су он и његова породица били на рубу егзистенције. Бобан је до 16… »

Вести дана »