Povezane vesti
Studenti koji žele da uče odložili štrajk glađu do Vidovdana
Telegraf 03.06.2025
Studenti koji žele da uče saopštili su danas da će odluku o stupanju u štrajk glađu odložiti do Vidovdanai da očekuju da država do tada reši situaciju na fakultetima. - Mi smo doneli odluku da ostanemo u Pionirskom parku i sada dajemo rok državi da reši… »
Studenti iz Pionirskog parka na molbu predsednika Srbije odložili štrajk glađu do Vidovdana
Beta 03.06.2025
Studenti koji se protive blokadama saopštili su da će odluku o stupanju u štrajk glađu odložiti do Vidovdana i da očekuju da država do tada reši situaciju na fakultetima, objavio je danas RTS. "Mi smo doneli odluku da ostanemo u Pionirskom parku i sada… »
Stav.life 03.06.2025
Studenti koji žele da uče saopštili su danas da će odluku o stupanju u štrajk glađu odložiti do Vidovdana i da očekuju da država do tada reši situaciju na fakultetima. „Mi smo doneli odluku da ostanemo u Pionirskom parku i sada dajemo rok državi da reši… »
Studenti „koji žele da uče“ dali rok državi do 28. juna, prete štrajkom glađu
Serbian News Media 03.06.2025
Grupa studenata, koja se predstavlja kao „studenti koji žele da uče“, obratila se javnosti iz Pionirskog parka, najavljujući štrajk glađu ukoliko se nastava na fakultetima ne normalizuje do 28. juna (Vidovdana). Predstavnik studenata, Miloš Pavlović… »
Studenti koji žele da uče odložili štrajk glađu do Vidovdana: „Ostajemo u Pionirskom parku i dajemo rok državi da reši stvari“…
Nova 03.06.2025
Studenti koji žele da uče saopštili su danas da će odluku o stupanju u štrajk glađu odložiti do Vidovdana i da očekuju da država do tada reši situaciju na fakultetima. „Mi smo doneli odluku da ostanemo u Pionirskom parku i sada dajemo rok državi da reši… »
„Studenti koji žele da uče“ pomerili odluku o stupanju u strajk glađu do Vidovdana
Nedeljnik 03.06.2025
Studenti koji žele da uče saopštili su danas da će odluku o stupanju u štrajk glađu odložiti do Vidovdana i da očekuju da država do tada reši situaciju na fakultetima, prenosi N1. Pripadnici neformalne grupe, koji se predstavljaju kao „Studenti koji žele… »
Studenti koji žele da uče odložili štrajk glađu: "Ostajemo u Pionirskom parku i dajemo rok državi da reši stvari"
NIN 03.06.2025
Studenti koji žele da uče saopštili su danas da će odluku o stupanju u štrajk glađu odložiti do Vidovdana i da očekuju da država do tada reši situaciju na fakultetima. "Mi smo doneli odluku da ostanemo u Pionirskom parku i sada dajemo rok državi da reši… »
Naissus info 03.06.2025
“Mi smo doneli odluku da ostanemo u Pionirskom parku i sada dajemo rok državi da reši stvari do Vidovdana, do 28. juna. Ukoliko ne reši mi zaista stupamo u štrajk glađu”, rekao je student Miloš Pavlović na konferenciji za medije u Pionirskom parku… »
N1 Info 03.06.2025
Studenti koji žele da uče saopštili su danas da će odluku o stupanju u štrajk glađu odložiti do Vidovdana i da očekuju da država do tada reši situaciju na fakultetima. "Mi smo doneli odluku da ostanemo u Pionirskom parku i sada dajemo rok državi da reši… »
"Državi dajemo rok": Studenti iz Pionirskog parka odložili štrajk glađu do Vidovdana
Blic 03.06.2025
Studenti iz Pionirskog parka saopštili su danas da će odluku o stupanju u štrajk glađu odložiti do Vidovdana, odnosno do 28. juna, i da očekuju da država do tada reši situaciju na fakultetima. - Juče smo razgovarali sa predsednikom Srbije Aleksandrom… »
RTV 03.06.2025
BEOGRAD - Studenti koji žele da uče saopštili su danas da će odluku o stupanju u štrajk glađu odložiti do Vidovdana i da očekuju da država do tada reši situaciju na fakultetima. "Mi smo doneli odluku da ostanemo u Pionirskom parku i sada dajemo rok… »
Studenti koji žele da uče dali rok državi da normalizuje nastavu ili štrajkuju glađu - "ali zaista"
Radio 021 03.06.2025
Studenti koji žele da uče saopštili su da će stupiti u štrajk glađu ukoliko se nastava na fakultetima ne normalizuje. Predstavnik studenata koji žele da uče Miloš Pavlović je rekao da su oni nakon razgovora s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem… »
Insajder 03.06.2025
Studenti koji žele da uče saopštili su danas da će odluku o stupanju u štrajk glađu odložiti do Vidovdana i da očekuju da država do tada reši situaciju na fakultetima. 'Mi smo doneli odluku da ostanemo u Pionirskom parku i sada dajemo rok državi da reši… »
Studenti koji žele da uče odlažu štrajk glađu do Vidovdana
Pravda 03.06.2025
Miloš Pavlović obratio se ispred studenata, odnosno građana, koji zauzimaju Pionirski park, povodom najave da će štrajkovati glađu ukoliko fakulteti ne budu odblokirani. - Ono što moram da kažem jeste da oštro osuđujemo napade na profesorku Pravnog… »
Studenti odložili štrajk glađu do Vidovdana – postavljen novi rok za rešavanje problema
Euronews 03.06.2025
„Dajemo rok državi…“: Studenti koji žele da uče saopštili odluku o štrajku glađu
Danas 03.06.2025
Studenti koji žele da uče obratili su se javnosti iz Pionirskog parka, saopštivši odluku o stupanju u štrajk glađu, koji su najavili ukoliko se nastava na fakultetima ne normalizuje, prenosi B92. Predstavnik studenata koji žele da uče Miloš Pavlović je… »
Studenti iz Pionirskog parka na molbu predsednika Srbije odložili štrajk glađu do Vidovdana
Novi magazin 03.06.2025
Studenti koji se protive blokadama saopštili su da će odluku o stupanju u štrajk glađu odložiti do Vidovdana i da očekuju da država do tada reši situaciju na fakultetima, objavio je danas RTS. "Mi smo doneli odluku da ostanemo u Pionirskom parku i sada… »
Studenti iz Pionirskog parka odložili štrajk glađu do Vidovdana
RTS 03.06.2025
Studenti koji se protive blokadama saopštili su da će odluku o stupanju u štrajk glađu odložiti do Vidovdana i da očekuju da država do tada reši situaciju na fakultetima. "Mi smo doneli odluku da ostanemo u Pionirskom parku i sada dajemo rok državi da… »
"Ostajemo u pionirskom parku" Studenti koji žele da uče dali rok: Država da reši stvari do Vidovdana inače stupamo u štrajk…
Kurir 03.06.2025
BEOGRAD - Ono što moram da kažem jeste da oštro osuđujemo napade na profesorku Pravnog fakulteta. Takvo ponašanje je nedopustvo i baca senku na celokupnu akademsku zajednicu. Dok se ovakvi incidenti dešavaju, nama studentima koji žele da uče onemogućava… »
Sputnik 03.06.2025
Studenti koji žele da uče saopštili su danas da će odluku o stupanju u štrajk glađu odložiti do Vidovdana i da očekuju da država do tada reši situaciju na fakultetima. Istakao je da to nije nikakav politički performans već, kako je rekao, poslednji… »
Studenti koji žele da uče saopštili odluku o štrajku glađu; "Dajemo rok državi..." VIDEO
B92 03.06.2025
Studenti koji žele da uče obratili su se javnosti iz Pionirskog parka, saopštivši odluku o stupanju u štrajk glađu, koji su najavili ukoliko se nastava na fakultetima ne normalizuje. Predstavnik studenata koji žele da uče Miloš Pavlović je rekao da su… »
Politika 03.06.2025
Vesti dana »

Studenti i građani održali protest ispred BIA, policijski kordon blokirao prilaz zgradi (FOTO)
Insajder pre 23 minutajoš 23 povezane

UN: Izraelski plan da preuzme kontrolu nad gradom Gaza opasna eskalacija
N1 Info pre 2 satajoš 38 povezanih

Tramp najavio sastanak s Putinom, razmatra se razmena teritorija između Ukrajine i Rusije
Insajder pre 28 minutajoš 47 povezanih

Jermenija i Azerbejdžan potpisali mirovnu deklaraciju: Posredovao Tramp
B92 pre 58 minutajoš 29 povezanih

Napadnuti fotoreporteri tokom uklanjana spomenika Pavlu Đurišiću: Otimali im opremu, vređali, i pretili ubistvom
Blic pre 4 satijoš 27 povezanih