Povezane vesti

Oglasio se kontroverzni Dimitris Janakopulos posle velikog skandala i prekida finala: "Moje gađenje..."

Oglasio se kontroverzni Dimitris Janakopulos posle velikog skandala i prekida finala: "Moje gađenje..."

Telegraf 03.06.2025
Posle finiša Evrolige preostalo je košarkašima Olimpijakosa i Panatinaikosa da zavreše sezonu finalom u grčkom prvenstvu, ali je sve prekinuto posle velikog skandala u Pireju. Ponovo je bio u centru skandala Dimitris Janakopulos, vlasnik "zelenih" iz… »
Hapšenja tokom prekida finala! Janakopulos podigao skandal na najviši nivo! Kontroverzni Grk novim potezom izazvao još veći…

Hapšenja tokom prekida finala! Janakopulos podigao skandal na najviši nivo! Kontroverzni Grk novim potezom izazvao još veći…

Kurir 03.06.2025
Sukob između Panatinaikosa i Olimpijakosa je izbio izvan sportskih okvira - u sam centar pažnje sada su dospele pravne optužbe, politički pritisci i pretnje obustavom lige. Nakon što su iz tabora Olimpijakosa ranije podneli prijavu protiv Dimitrisa… »
Nastavljaju se potresi u grčkoj košarci - tužbe vlasnika klubova, umešanost države i moguć prekid finala

Nastavljaju se potresi u grčkoj košarci - tužbe vlasnika klubova, umešanost države i moguć prekid finala

RTS 03.06.2025
Prvi čovek Panatinaikosa Dimitris Janakopulos podneo je tužbu protiv dvojice vlasnika Olimpijakosa Jorgosa i Panajotisa Angelopulosa, kao i generalnog menadžera kluba Nikosa Lepeniotisa, nakon što je i sam otpužen za pretnje posle druge utakmice finala… »
Skandal "eksplodirao": Janakopulos tužio Olimpijakos - novo hapšenje!

Skandal "eksplodirao": Janakopulos tužio Olimpijakos - novo hapšenje!

B92 03.06.2025
Vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos tužio je Olimpijakos i vlasnike Angelopulos. Pravna bitka između vlasnika Panatinaikosa, Dimitrisa Janakopulosa, i rukovodstva Olimpijakosa dodatno se zaoštrila, kulminirajući tužbom i naredbom za hapšenje… »

Vesti dana »