Povezane vesti
Oglasio se kontroverzni Dimitris Janakopulos posle velikog skandala i prekida finala: "Moje gađenje..."
Telegraf 03.06.2025
Posle finiša Evrolige preostalo je košarkašima Olimpijakosa i Panatinaikosa da zavreše sezonu finalom u grčkom prvenstvu, ali je sve prekinuto posle velikog skandala u Pireju. Ponovo je bio u centru skandala Dimitris Janakopulos, vlasnik "zelenih" iz… »
Hapšenja tokom prekida finala! Janakopulos podigao skandal na najviši nivo! Kontroverzni Grk novim potezom izazvao još veći…
Kurir 03.06.2025
Sukob između Panatinaikosa i Olimpijakosa je izbio izvan sportskih okvira - u sam centar pažnje sada su dospele pravne optužbe, politički pritisci i pretnje obustavom lige. Nakon što su iz tabora Olimpijakosa ranije podneli prijavu protiv Dimitrisa… »
Nastavljaju se potresi u grčkoj košarci - tužbe vlasnika klubova, umešanost države i moguć prekid finala
RTS 03.06.2025
Prvi čovek Panatinaikosa Dimitris Janakopulos podneo je tužbu protiv dvojice vlasnika Olimpijakosa Jorgosa i Panajotisa Angelopulosa, kao i generalnog menadžera kluba Nikosa Lepeniotisa, nakon što je i sam otpužen za pretnje posle druge utakmice finala… »
Skandal "eksplodirao": Janakopulos tužio Olimpijakos - novo hapšenje!
B92 03.06.2025
Vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos tužio je Olimpijakos i vlasnike Angelopulos. Pravna bitka između vlasnika Panatinaikosa, Dimitrisa Janakopulosa, i rukovodstva Olimpijakosa dodatno se zaoštrila, kulminirajući tužbom i naredbom za hapšenje… »
Vesti dana »

Posle sastanka u luksuznom odmaralištu odlučeno: „Bez carina između EU i SAD na ove proizvode“
BizLife pre 3 satajoš 36 povezanih

Novi snimak kako je Zoran savladao napadača u avionu: Oglasila se i kompanija "Izidžet" o incidentu
Telegraf pre 6 minutajoš 31 povezana

Nevreme samo što nije udarilo! Hitno upozorenje RHMZ: Stižu pljuskovi sa grmljavinom najpre u ove delove zemlje
Blic pre 3 satajoš 59 povezanih