Povezane vesti
Vedrana Rudan se oglasila iz bolnice, prijatelji joj se više ne javljaju: "Dosadila sam im, živim duže nego.."
Telegraf 03.06.2025
Hrvatska književnica Vedrana Rudan vodi borbu sa opakom bolešću, kancerom žučnih kanala, a sada se oglasila iz bolnice. Vedrana o svom stanju i razmišljanjima redovno piše na blogu, a svoju poslednju kolumnu, pod nazivom „Kad mobilni utihne“, posvetila… »
"Dosadila sam im jer živim duže nego što su očekivali": Vedrana Rudan se oglasila iz bolnice, priznala da je prijatelji više…
Blic 03.06.2025
Hrvatska književnica Vedrana Rudan vodi borbu sa opakom bolešću - kancerom žučnih kanala. Vedrana o svom stanju i razmišljanjima redovno piše na blogu, a svoju poslednju kolumnu, pod nazivom „Kad mobilni utihne“, posvetila se temi "smrti" koju mnogi… »
Vedrana Rudan progovorila o zdravstvenom stanju Oglasila se potresnim rečima: "Ostasmo same smrt i ja"
Dnevnik 03.06.2025
Vedrana Rudan u potresnom blogu govori o bolesti, smrti, prijateljstvu i samoći: "Živim duže nego što su očekivali, i to im je dosadno." Književnica Vedrana Rudan (75) već duže vreme otvoreno govori o svojoj borbi s teškom bolešću – rakom žučnih kanala… »
Vedrana Rudan se predala: Leži u bolnici "prikovana žicama", spomenula prijatelje koji čekaju da umre
Mondo 03.06.2025
Slavna spisateljica je otvorila dušu u poslednjem blogu "Kad mobilni utihne", a njeno priznanje sve je dovelo do suza. Književnica Vedrana Rudan (75), poznata po britkom jeziku i beskompromisnim stavovima, trenutno vodi najtežu životnu bitku. Iako… »
Vedrana Rudan razočarana u prijatelje: „Postajem im dosadna jer živim duže nego što su očekivali“
Nova 03.06.2025
Poznata književnica već duže vreme boluje od teške bolesti, pa sada sa svojim čitaocima deli brojne izazove i strahove sa kojima se bori. Vedrana Rudan objavila je novi tekst na svom blogu Rudan.info, a ovog puta govorila je o tome kako se njeni… »
"Ne zovu me jer živim duže nego što su očekivali" Potresna ispovest Vedrane Rudan: "Ne zanima ih moja bolest, žao mi je što..."…
Alo 03.06.2025
Ističe da se oseća sputano tokom boravka u bolnici. Vedrana Rudan vodi borbu sa opakom bolešću - kancerom žučnih kanala. O svom stanju redovno piše na blogu, a svoju poslednju kolumnu, pod nazivom "Kad mobilni utihne", posvetila se temi "smrti" koju… »
Vedrana Rudan se oglasila iz bolnice: "Više me ne zovu, plaše se da..." VIDEO
B92 03.06.2025
Hrvatska književnica Vedrana Rudan vodi borbu sa opakom bolešću, kancerom žučnih kanala, a sada se oglasila iz bolnice. Hrvatska književnica Vedrana Rudan vodi najvažniju životnu bitku i o tome redovno piše na svom blogu. Svoju poslednju kolumnu "Kad… »
"Nešto se promenilo" Vedrana Rudan se oglasila iz bolnice, spisateljica progovorila o borbi sa opakom bolešću
Kurir 03.06.2025
Književnica Vedrana Rudan (75) već duže vreme otvoreno govori o svojoj borbi s teškom bolešću – rakom žučnih kanala. O svojim stanjima i razmišljanjima redovno piše na blogu i deli ih sa svojim vernim čitaocima i pratiocima na društvenim mrežama. U… »
Vesti dana »

Akcija TOK, 3. dan: Pritvor svim privedenima, branilac Momirovića najavio žalbu
Nedeljnik pre 2 satajoš 79 povezanih

Drama u Humskoj: Partizan u zaustavnom vremenu pobedio Radnički 1923
Euronews pre 6 minutajoš 30 povezanih

Masovno trovanje hranom, dvoje dece i dvoje odraslih hospitalizovano
Stav.life pre 6 satijoš 28 povezanih

Poznato kada se očekuje odluka o Novakovoj selidbi turnira iz Beograda
Nova pre 3 satajoš 11 povezanih

"Sabotaža, podnećemo tužbu": Partizan se hitno oglasio zbog Zvezdine himne u Humskoj
Mondo pre 1 satjoš 33 povezane