Повезане вести
Прва порука Предрага Рајковића после операције
Спортске.нет 03.06.2025
Предраг Рајковић није могао да се стави на располагање селектору репрезентације Србије Драгану Стојковићу Пиксију за мечеве квалификација за Светско првенство против Албаније и Андоре због повреде препона. Решење је била… »
ВИДЕО Катаи открио шта је причао са Пиксијем, присетио се болног пораза и говорио о Албанији: „Можда је притисак већи него у…
Нова 03.06.2025
Александар Катаи, крилни фудбалер Црвене звезде, вратио се у репрезентацију Србије, пред наредна два меча квалификација за Светско првенство. „Магико“ иза себе има још једну сјајну сезону, у Суперлиги Србије уписао је 13 голова и… »
Прво оглашавање Предрага Рајковића након операције: Ево у каквом је стању
Стори 03.06.2025
Предраг Рајковић, први голман репрезентације Србије, оперисан је и због опоравка ће пропустити утакмице против Албаније и Андоре. Предраг се након успешно изведене операције огласио на свом Инстаграму, откривши у каквом је… »
Катаи поново у репрезентацији Србије: Ово је награда за све што сам показао
Еуроневс 03.06.2025
Фудбалска репрезентација Србије се спрема за почетак квалификација за Светско првенство наредне године у САД, Канади и Мексику. Пред "орловима" су две утакмице, прво са Албанијом (7. јун), а затим са Андором (10. јун). Селекција… »
Отпао са пиксијевог списка, па објавио фотку из болнице! Репрезентативац Србије оперисан, огласио се из болничког кревета…
Курир 03.06.2025
Предраг Рајковић, први голман репрезентације Србије, пропустиће мечеве против Албаније и Андоре. Србија 7. јуна гостује у Тирани у својој првој утакмици у квалификацијама за Мундијал 2026, а три дана касније дочекује Андору и у… »
"Требало је са породицом да одем на море, али..." Александар Катаи добио позив који се не одбија, па отворио душу…
Курир 03.06.2025
У миру СЦ ФСС у Старој Пазови Србија се припрема за први меч у квалификацијама за Првенство света које се идуће године одржава у САД, Канади и Мексику. У табору Орлова и нека нова – стара лица, међу њима и играч који је од… »
Рајковић се огласио из болнице, послао емотивну поруку навијачима
Нова 03.06.2025
Предраг Рајковић, голман фудбалске репрезентације Србије, огласио се из болнице након што је оперисан. Рајковић је био подвргнут операцији повреде препоне и сада је на путу опоравка. У међувремену, огласио се поруком за навијаче… »
Катаи: Драго ми је што сам у репрезентацији, ово је награда за све што сам показао
РТВ 03.06.2025
СТАРА ПАЗОВА - Много ми је драго што сам опет у репрезентацији, после још једне 'дупле круне' са клубом, имао сам добру сезону и сигурно је ово награда за све што сам показао, изјавио је фудбалски репрезентативац Србије… »
Фудбалска репрезентација Србије дочекује Андору у Лесковцу у уторак
Југмедиа 03.06.2025
Фудбалери Србије започели су припреме за уводне утакмице квалификација за Светско првенство које се наредне године одржава у САД, Канади и Мексику. Након утакмице у Тирани, коју ће изабраници селектора Драгана Стојковића одиграти… »
Катаи: Репрезентација је за мене светиња, драго ми је што сам се вратио
РТС 03.06.2025
Фудбалер Црвене звезде Александар Катаи изјавио је да му је драго што се вратио у репрезентацију, као и да је позив дошао као награда за његову добру сезону. Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић уврстио је… »
Катаи после Пиксијевог позива: "Планирао сам море, али репрезентација је светиња!"
Спортске.нет 03.06.2025
Селектор Србије Драган Стојковић Пикси одлучио је да за почетак квалификација за Мундијал по први пут у свом селекторском мандату позове Александра Катаија. Звездин “Магико” изнео је своје утиске након позива у интервјуу за сајт… »
Катаи: Албанија? Леп меч за доказивање!
Спортски журнал 03.06.2025
„Очекује нас тешка утакмица у Тирани, надам се да ћемо изаћи као победници”. Много ми је драго што сам опет у репрезентацији, после још једне „дупле круне” са клубом. Имао сам добру сезону и сигурно је ово награда за све што сам… »
"Хтео сам на море, а онда је Пикси позвао": Катаи променио планове и дао савет "Месију"
Мондо 03.06.2025
Планирао је Александар Катаи да ужива на мору са породицом, али је позив Србије био важнији. Александар Катаи највеће је изненанђење на списку селектора Драгана Стојковића Пиксија за мечеве са Албанијом и Андором у… »
Катаи о повратку: „Репрезентација је светиња – поранио сам због деце“
Спутник 03.06.2025
Фудбалер Црвене звезде Александар Катаи поручио је да му је драго што се вратио у национални тим, и да је позив селектора Драгана Стојковиц́а за мечеве квалификација са Албанијом (7. јун) и Андором (10. јун) стигао као награда за… »
Катаи отказао море након пиксијевог позива: Репрезентација је за мене светиња, ово је награда, притисак је велик (видео)
Дневник 03.06.2025
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић уврстио је Александра Катаија у национални тим за мечеве против Албаније и Андоре у квалификацијама за Светско првенство 2026. године. Катаи је ове сезоне освојио дуплу… »
Катаи: А, план је био да идем са породицом на море…
Спорт клуб 03.06.2025
"Много ми је драго што сам опет у репрезентацији, после још једне 'дупле круне' са клубом, имао сам добру сезону и сигурно је ово награда за све што сам показао", изјавио је фудбалски репрезентативац Србије Александар Катаи… »
Магико се вратио! Александар Катаи о гостовању у Албанију и Пиксијевом неочекиваном позиву
Вечерње новости 03.06.2025
Много ми је драго што сам опет у репрезентацији, после још једне 'дупле круне' са клубом, имао сам добру сезону и сигурно је ово награда за све што сам показао, изјавио је фудбалски репрезентативац Србије Александар Катаи. ФОТО… »
Вратио се "Магико": "Репрезентација је светиња" ВИДЕО
Б92 03.06.2025
Фудбалер Црвене звезде Александар Катаи први пут је причао јавно након повратка у репрезентацију Србије. "Много ми је драго што сам опет у репрезентацији, после још једне 'дупле круне' са клубом, имао сам добру сезону и сигурно… »
Катаи је за Пиксија "мајстор фудбала", играч Звезде поносан: "Хвала му..."
Телеграф 03.06.2025
Фудбалер Црвене звезде Александар Катаи истакао је да је срећан што се нашао на списку репрезентације Србије за мечеве против Албаније и Андоре у квалификацијама за Светско првенство 2026. године. - Много ми је драго што сам опет… »
Немања Радоњић оштро одговорио Пиксију на критике које му је упутио селектор (ФОТО)
Данас 03.06.2025
Фудбалер Црвене звезде Немања Радоњић одговорио је селектору Драгану Стојковићу преко свог Инстаграм налога после одлуке Пиксија да га не позове у репрезентацију за предстојеће мечеве у квалификацијама за Светско првенство… »
Вести дана »
Ђедовић: Држава ће учинити све да очува стабилност снабдевања горивом и енергетску стабилност
Бета пре 2 сатајош 41 повезана
Суђење студентима ухапшеним после Видовданског протеста одложено за март
НИН пре 2 сатајош 29 повезаних
Систем почео да штуца јутрос због брзине пријава: Комплетне цене легализације, ево колико ће вас све коштати (фото)
Блиц пре 55 минутајош 118 повезаних
Завршен састанак Вучића са тимовима за енергетску стабилност: „Грађани да не брину“
Данас пре 3 сатајош 43 повезане
НБС: Нема проблема са снабдевеношћу евром на девизном тржишту, курс динара није угрожен
РТВ пре 1 сатјош 22 повезане