Povezane vesti
Prva poruka Predraga Rajkovića posle operacije
Sportske.net 03.06.2025
Predrag Rajković nije mogao da se stavi na raspolaganje selektoru reprezentacije Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju za mečeve kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Albanije i Andore zbog povrede prepona. Rešenje je bila operacija koja je uspešno… »
VIDEO Katai otkrio šta je pričao sa Piksijem, prisetio se bolnog poraza i govorio o Albaniji: „Možda je pritisak veći nego u…
Nova 03.06.2025
Aleksandar Katai, krilni fudbaler Crvene zvezde, vratio se u reprezentaciju Srbije, pred naredna dva meča kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. „Magiko“ iza sebe ima još jednu sjajnu sezonu, u Superligi Srbije upisao je 13 golova i devet asistencija, a… »
Prvo oglašavanje Predraga Rajkovića nakon operacije: Evo u kakvom je stanju
Story 03.06.2025
Predrag Rajković, prvi golman reprezentacije Srbije, operisan je i zbog oporavka će propustiti utakmice protiv Albanije i Andore. Predrag se nakon uspešno izvedene operacije oglasio na svom Instagramu, otkrivši u kakvom je trenutno stanju: - Želeo bih da… »
Katai ponovo u reprezentaciji Srbije: Ovo je nagrada za sve što sam pokazao
Euronews 03.06.2025
Fudbalska reprezentacija Srbije se sprema za početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo naredne godine u SAD, Kanadi i Meksiku. Pred "orlovima" su dve utakmice, prvo sa Albanijom (7. jun), a zatim sa Andorom (10. jun). Selekcija trenera Dragana… »
Otpao sa piksijevog spiska, pa objavio fotku iz bolnice! Reprezentativac Srbije operisan, oglasio se iz bolničkog kreveta…
Kurir 03.06.2025
Predrag Rajković, prvi golman reprezentacije Srbije, propustiće mečeve protiv Albanije i Andore. Srbija 7. juna gostuje u Tirani u svojoj prvoj utakmici u kvalifikacijama za Mundijal 2026, a tri dana kasnije dočekuje Andoru i u tim mečevima neće biti… »
"Trebalo je sa porodicom da odem na more, ali..." Aleksandar Katai dobio poziv koji se ne odbija, pa otvorio dušu…
Kurir 03.06.2025
U miru SC FSS u Staroj Pazovi Srbija se priprema za prvi meč u kvalifikacijama za Prvenstvo sveta koje se iduće godine održava u SAD, Kanadi i Meksiku. U taboru Orlova i neka nova – stara lica, među njima i igrač koji je od selektora Dragana Stojkovića… »
Rajković se oglasio iz bolnice, poslao emotivnu poruku navijačima
Nova 03.06.2025
Predrag Rajković, golman fudbalske reprezentacije Srbije, oglasio se iz bolnice nakon što je operisan. Rajković je bio podvrgnut operaciji povrede prepone i sada je na putu oporavka. U međuvremenu, oglasio se porukom za navijače. „Želeo bih da odvojim… »
Katai: Drago mi je što sam u reprezentaciji, ovo je nagrada za sve što sam pokazao
RTV 03.06.2025
STARA PAZOVA - Mnogo mi je drago što sam opet u reprezentaciji, posle još jedne 'duple krune' sa klubom, imao sam dobru sezonu i sigurno je ovo nagrada za sve što sam pokazao, izjavio je fudbalski reprezentativac Srbije Aleksandar Katai. Selektor… »
Fudbalska reprezentacija Srbije dočekuje Andoru u Leskovcu u utorak
Jugmedia 03.06.2025
Fudbaleri Srbije započeli su pripreme za uvodne utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje se naredne godine održava u SAD, Kanadi i Meksiku. Nakon utakmice u Tirani, koju će izabranici selektora Dragana Stojkovića odigrati protiv reprezentacije… »
Katai: Reprezentacija je za mene svetinja, drago mi je što sam se vratio
RTS 03.06.2025
Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai izjavio je da mu je drago što se vratio u reprezentaciju, kao i da je poziv došao kao nagrada za njegovu dobru sezonu. Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković uvrstio je Kataija u nacionalni tim… »
Katai posle Piksijevog poziva: "Planirao sam more, ali reprezentacija je svetinja!"
Sportske.net 03.06.2025
Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi odlučio je da za početak kvalifikacija za Mundijal po prvi put u svom selektorskom mandatu pozove Aleksandra Kataija. Zvezdin “Magiko” izneo je svoje utiske nakon poziva u intervjuu za sajt FSS, a i sam priznaje da… »
Katai o povratku: „Reprezentacija je svetinja – poranio sam zbog dece“
Sputnik 03.06.2025
Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai poručio je da mu je drago što se vratio u nacionalni tim, i da je poziv selektora Dragana Stojkovića za mečeve kvalifikacija sa Albanijom (7. jun) i Andorom (10. jun) stigao kao nagrada za njegovu dobru sezonu… »
Katai: Albanija? Lep meč za dokazivanje!
Sportski žurnal 03.06.2025
„Očekuje nas teška utakmica u Tirani, nadam se da ćemo izaći kao pobednici”. Mnogo mi je drago što sam opet u reprezentaciji, posle još jedne „duple krune” sa klubom. Imao sam dobru sezonu i sigurno je ovo nagrada za sve što sam pokazao, izjavio je… »
"Hteo sam na more, a onda je Piksi pozvao": Katai promenio planove i dao savet "Mesiju"
Mondo 03.06.2025
Planirao je Aleksandar Katai da uživa na moru sa porodicom, ali je poziv Srbije bio važniji. Aleksandar Katai najveće je iznenanđenje na spisku selektora Dragana Stojkovića Piksija za mečeve sa Albanijom i Andorom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo… »
Katai otkazao more nakon piksijevog poziva: Reprezentacija je za mene svetinja, ovo je nagrada, pritisak je velik (video)
Dnevnik 03.06.2025
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković uvrstio je Aleksandra Kataija u nacionalni tim za mečeve protiv Albanije i Andore u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine. Katai je ove sezone osvojio duplu krunu sa Crvenom zvezdom. –… »
Katai: A, plan je bio da idem sa porodicom na more…
Sport klub 03.06.2025
"Mnogo mi je drago što sam opet u reprezentaciji, posle još jedne 'duple krune' sa klubom, imao sam dobru sezonu i sigurno je ovo nagrada za sve što sam pokazao", izjavio je fudbalski reprezentativac Srbije Aleksandar Katai. Selektor reprezentacije… »
Magiko se vratio! Aleksandar Katai o gostovanju u Albaniju i Piksijevom neočekivanom pozivu
Večernje novosti 03.06.2025
Mnogo mi je drago što sam opet u reprezentaciji, posle još jedne 'duple krune' sa klubom, imao sam dobru sezonu i sigurno je ovo nagrada za sve što sam pokazao, izjavio je fudbalski reprezentativac Srbije Aleksandar Katai. FOTO: FK Crvena zvezda Selektor… »
Vratio se "Magiko": "Reprezentacija je svetinja" VIDEO
B92 03.06.2025
Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai prvi put je pričao javno nakon povratka u reprezentaciju Srbije. "Mnogo mi je drago što sam opet u reprezentaciji, posle još jedne 'duple krune' sa klubom, imao sam dobru sezonu i sigurno je ovo nagrada za sve što… »
Katai je za Piksija "majstor fudbala", igrač Zvezde ponosan: "Hvala mu..."
Telegraf 03.06.2025
Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai istakao je da je srećan što se našao na spisku reprezentacije Srbije za mečeve protiv Albanije i Andore u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine. - Mnogo mi je drago što sam opet u reprezentaciji, posle… »
Nemanja Radonjić oštro odgovorio Piksiju na kritike koje mu je uputio selektor (FOTO)
Danas 03.06.2025
Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić odgovorio je selektoru Draganu Stojkoviću preko svog Instagram naloga posle odluke Piksija da ga ne pozove u reprezentaciju za predstojeće mečeve u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. Igrač crveno-belih je… »
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno sprovođenje Briselskog sporazuma, ZSO prioritet
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Pucao na kolege u američkoj vojnoj bazi: Došao na posao, pa pištoljem izrešetao petoricu, trojica operisana: "Ti ljudi treba da nas štite..."
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 1 satjoš 4 povezane

Ujutro oblačno, posle podne sunčano, najviša temperatura oko 30 stepeni
RTV pre 2 satajoš 2 povezane