Povezane vesti
Kakav lapsus i Vučić prevrnuo očima kada je Miloš Pavlović ovo izgovorio (video)
Pravda 03.06.2025
Ćaci Pavlović je imao takav lapsus da je Vučić izrazom lica citirao rečenicu iz “Maratonaca”, a Tviter napravio najradosnijim mestom na svetu. Naime, Ćaci Pavlović i njegova ekipa studenata 2.0 su se potrudili da uđu ponovo u vesti i izbace iz prvog… »
Studenti 2.0 dali novi rok državi ili štrajkuju glađu – ali stvarno
Luftika 03.06.2025
Grupa studenata, poznatija kao Studenti 2.0, koja zahteva normalizaciju nastave na fakultetima najavila je da će stupiti u štrajk glađu ako se situacija ne reši. Predstavnik studenata, Miloš Pavlović, izjavio je da su, nakon razgovora s predsednikom… »
„Studenti koji, ipak, žele da jedu“: Taman najavili novi termin štrajka glađu, a već imaju razlog da ga prekinu
Nova 03.06.2025
Gde baš na Vidovdan... „Studenti koji žele da uče“ odložili su štrajk glađu do 28. juna. „Mi smo doneli odluku da ostanemo u Pionirskom parku i sada dajemo rok državi da reši stvari do Vidovdana, do 28. juna. Ukoliko ne reši mi zaista stupamo u štrajk… »
Studenti koji žele da uče odložili štrajk glađu do Vidovdana
Jugmedia 03.06.2025
Studenti koji žele da uče saopštili su danas da će odluku o stupanju u štrajk glađu odložiti do Vidovdana i da očekuju da država do tada reši situaciju na fakultetima. „Mi smo doneli odluku da ostanemo u Pionirskom parku i sada dajemo rok državi da reši… »
‘Studenti koji žele da uče’ štrajk glađu odložili do Vidovdana
Bujanovačke 03.06.2025
Bujanovac, Beograd, 3. jun 2025. “Studenti koji žele da uče” ili Studenti 2.0 saopštili su u utorak da će odluku o stupanju u štrajk glađu odložiti do Vidovdana i da očekuju da država do tada reši situaciju na fakultetima. Ovu odluku doneli su posle… »
Studenti iz Pionirskog parka na molbu predsednika Srbije odložili štrajk glađu do Vidovdana
Radio sto plus 03.06.2025
“Mi smo doneli odluku da ostanemo u Pionirskom parku i sada dajemo rok državi da reši stvari do Vidovdana, do 28. juna. Ukoliko ne reši mi zaista stupamo u štrajk glađu”, rekao je student Miloš Pavlović na konferenciji za medije na koju su bili pozvani… »
Ćaciji dali rok državi da normalizuju nastavu ili počinju štrajk glađu ali stvarno
In medija 03.06.2025
Studenti koji žele da uče saopštili su da će stupiti u štrajk glađu ukoliko se nastava na fakultetima ne normalizuje. Predstavnik studenata koji žele da uče Miloš Pavlović je rekao da su oni nakon razgovora s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem… »
Ćaci: Od 28. juna stvarno štrajkujemo glađu, ali izistinski
Vreme 03.06.2025
Na molbu Vučića, koga toliko cene, ćaci, tj. studenti koji hoće da uče, tj. studenti 2.0 nisu u štrajk glađu stupili 1. juna, kako su najavljivali, već će to učiniti na Vidovdan, ako im država dotle ne omogući da neometano pohađaju nastavu. “Mi smo… »
Ćaci Pavlović je imao takav lapsus da je Vučić izrazom lica citirao rečenicu iz “Maratonaca”, a Tviter napravio najradosnijim…
City magazine 03.06.2025
Ćaci Pavlović i njegova ekipa studenata 2.0 su se potrudili da uđu ponovo u vesti i izbace iz prvog plana maturante na konjima i večite radove na asfaltu. Drama se ovog puta preselila pravo u Predsedništvo, gde se na sastanku sa predsednikom Srbije… »
Jedini Vučićev student Miloš Pavlović izmislio novu reč – „izložavali“: Vučićev izraz lica sve govori VIDEO
Nova 03.06.2025
Miloš Pavlović, student koji želi da uči, juče se sa svojim kolegama u Predsedništvu sastao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Tema njihovog razgovora bila je ulazak u štrajk glađu studenata koji su protiv blokada fakulteta. Jedan lapsus… »
Vesti dana »

Još danas sunčano i toplo, sutra osveženje i pljuskovi u većem delu Srbije
Insajder pre 1 satjoš 20 povezanih

Guverner NBS: Povoljniji krediti za građane sa nižim primanjima
Sputnik pre 27 minutajoš 13 povezanih

N1 saznaje: Noćas u TOK počela saslušanja uhapšenih u slučaju "nadstrešnica": Saslušani Momirović i Šurlan
N1 Info pre 27 minutajoš 12 povezanih

Počela svečanost povodom promocije najmlađih oficira, prisustvuje predsednik Vučić
RTV pre 17 minutajoš 10 povezanih