Повезане вести
Какав лапсус и Вучић преврнуо очима када је Милош Павловић ово изговорио (видео)
Правда 03.06.2025
Ћаци Павловић је имао такав лапсус да је Вучић изразом лица цитирао реченицу из “Маратонаца”, а Твитер направио најрадоснијим местом на свету. Наиме, Ћаци Павловић и његова екипа студената 2.0 су се потрудили да уђу поново у… »
Студенти 2.0 дали нови рок држави или штрајкују глађу – али стварно
Луфтика 03.06.2025
Група студената, познатија као Студенти 2.0, која захтева нормализацију наставе на факултетима најавила је да ће ступити у штрајк глађу ако се ситуација не реши. Представник студената, Милош Павловић, изјавио је да су, након… »
„Студенти који, ипак, желе да једу“: Таман најавили нови термин штрајка глађу, а већ имају разлог да га прекину
Нова 03.06.2025
Где баш на Видовдан... „Студенти који желе да уче“ одложили су штрајк глађу до 28. јуна. „Ми смо донели одлуку да останемо у Пионирском парку и сада дајемо рок држави да реши ствари до Видовдана, до 28. јуна. Уколико не реши ми… »
Студенти који желе да уче одложили штрајк глађу до Видовдана
Југмедиа 03.06.2025
Студенти који желе да уче саопштили су данас да ће одлуку о ступању у штрајк глађу одложити до Видовдана и да очекују да држава до тада реши ситуацију на факултетима. „Ми смо донели одлуку да останемо у Пионирском парку и сада… »
‘Студенти који желе да уче’ штрајк глађу одложили до Видовдана
Бујановачке 03.06.2025
Бујановац, Београд, 3. јун 2025. “Студенти који желе да уче” или Студенти 2.0 саопштили су у уторак да ће одлуку о ступању у штрајк глађу одложити до Видовдана и да очекују да држава до тада реши ситуацију на факултетима. Ову… »
Студенти из Пионирског парка на молбу председника Србије одложили штрајк глађу до Видовдана
Радио сто плус 03.06.2025
“Ми смо донели одлуку да останемо у Пионирском парку и сада дајемо рок држави да реши ствари до Видовдана, до 28. јуна. Уколико не реши ми заиста ступамо у штрајк глађу”, рекао је студент Милош Павловић на конференцији за медије… »
Ћацији дали рок држави да нормализују наставу или почињу штрајк глађу али стварно
Ин медија 03.06.2025
Студенти који желе да уче саопштили су да ће ступити у штрајк глађу уколико се настава на факултетима не нормализује. Представник студената који желе да уче Милош Павловић је рекао да су они након разговора с председником Србије… »
Ћаци: Од 28. јуна стварно штрајкујемо глађу, али изистински
Време 03.06.2025
На молбу Вучића, кога толико цене, ћаци, тј. студенти који хоће да уче, тј. студенти 2.0 нису у штрајк глађу ступили 1. јуна, како су најављивали, већ ће то учинити на Видовдан, ако им држава дотле не омогући да неометано… »
Ћаци Павловић је имао такав лапсус да је Вучић изразом лица цитирао реченицу из “Маратонаца”, а Твитер направио најрадоснијим…
Цити магазине 03.06.2025
Ћаци Павловић и његова екипа студената 2.0 су се потрудили да уђу поново у вести и избаце из првог плана матуранте на коњима и вечите радове на асфалту. Драма се овог пута преселила право у Председништво, где се на састанку са… »
Једини Вучићев студент Милош Павловић измислио нову реч – „изложавали“: Вучићев израз лица све говори ВИДЕО
Нова 03.06.2025
Милош Павловић, студент који жели да учи, јуче се са својим колегама у Председништву састао са председником Србије Александром Вучићем. Тема њиховог разговора била је улазак у штрајк глађу студената који су против блокада… »
Вести дана »

Студент ФТН-а који штрајкује глађу још није пребачен у болницу, колеге и Зборови зову на протест у четвртак испред суда у НС
Мој Нови Сад пре 2 сатајош 65 повезаних

Ухапшен дилер из Инђије: Полиција у његовом стану пронашла амфетамин и марихуану!
Курир пре 5 сатијош 47 повезаних

Дачић: Отворен нови објекат Ватрогасно-спасилачке јединице у Лапову
Сербиан Невс Медиа пре 52 минутајош 21 повезана

Анализе показују да је Наваљни отрован у затвору, тврди његова удовица
BBC News пре 3 сатајош 18 повезаних