Povezane vesti

Osam evra za limenku? Cene na hrvatskom primorju već dižu prašinu

Osam evra za limenku? Cene na hrvatskom primorju već dižu prašinu

Serbian News Media 03.06.2025
Inflacija i visoke cene Hrvatima nisu novost, već deo svakodnevice. A na startu sezone, s tim počinju da se upoznaju i turisti. “Znao sam da neće biti baš jeftino – ne očekuješ cene kao u istočnoj Evropi – pa sam pretpostavljao da će biti negde između… »
Osam evra limenka u radnji? Sezona tek počela, a već svi pričaju o cenama na hrvatskom primorju

Osam evra limenka u radnji? Sezona tek počela, a već svi pričaju o cenama na hrvatskom primorju

Nova 03.06.2025
Inflacija i visoke cene Hrvatima nisu novost, već deo svakodnevice. A na startu sezone, s tim počinju da se upoznaju i turisti. “Znao sam da neće biti baš jeftino – ne očekuješ cene kao u istočnoj Evropi – pa sam pretpostavljao da će biti negde između… »
"Ne znam šta se čudiš": Deru na hrvatskom primorju, limenku platio 8€, a nijedan obrok nije koštao ispod 25€

"Ne znam šta se čudiš": Deru na hrvatskom primorju, limenku platio 8€, a nijedan obrok nije koštao ispod 25€

Mondo 03.06.2025
Jedan turista tvrdi da je u jednoj prodavnici limenku koka-kole platio neverovatnih osam evra. Inflacija i visoke cene Hrvatima nisu novost, već deo svakodnevice. A na startu sezone, s tim počinju da se upoznaju i turisti. "Znao sam da neće biti baš… »

Vesti dana »