Povezane vesti
"Radnici su trčali unaokolo i vikali": Svedok tragedije na Vračaru u šoku: "Video sam inspektore, tu je bila i Hitna pomoć"
Blic 03.06.2025
Radnik (44), čiji identitet nije objavljen, poginuo je jutros i to nakon što je pao sa šestog sprata na jednom od gradilišta na Vračaru. Navodno, nesrećni muškarac je pao sa strane gradilišta koja gleda na Nevesinjsku ulicu. - Video sam policiju kad sam… »
"Radnici su trčali unaokolo i vikali": Svedok tragedije na Vračaru u šoku: "Video sam inspektore, tu je bila i Hitna pomoć"
Blic 03.06.2025
Radnik (44), čiji identitet nije objavljen, poginuo je jutros i to nakon što je pao sa šestog sprata na jednom od gradilišta na Vračaru. Navodno, nesrećni muškarac je pao sa strane gradilišta koja gleda na Nevesinjsku ulicu. - Video sam policiju kad sam… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za nedelju 3. avgust 2025: Danas promenljivo, temperatura do 35 stepeni
Beta pre 7 satijoš 5 povezanih

Tri decenije od zločinačke "Oluje": Dan sećanja na stradale, centralna manifestacija u Sremskim Karlovcima
RTV pre 7 satijoš 3 povezane

Vladimir Đukanović: Nisu normalni što hapse Momirovića, ako je tačno za njega - moraće celu Vladu da privedu
Radio 021 pre 24 minutajoš 1 povezana

Vremeplov: U Beču objavljen prvi broj srpskog lista "Slaveno-serbskija vedomosti"
RTV pre 7 satijoš 2 povezane