Povezane vesti

Poruka Gagija Jovanovića koja je odjeknula: "Oni neka buše, a mi ćemo da pumpamo"

Poruka Gagija Jovanovića koja je odjeknula: "Oni neka buše, a mi ćemo da pumpamo"

N1 Info pre 7 dana
Glumcu Draganu Jovanoviću juče su isečene gume na kolima, o čemu je on i govorio na tribini u Kosjeriću sa koje je poručio: "Oni neka buše mi ćemo da pumpamo". Jovanović je juče bio učesnik studentske tribine uoči lokalnih izbora u Kosjeriću… »
Glumcu Draganu Jovanoviću isečene gume na kolima pred odlazak na tribinu u Kosjerić

Glumcu Draganu Jovanoviću isečene gume na kolima pred odlazak na tribinu u Kosjerić

Nova pre 7 dana
Glumcu Draganu Jovanoviću juče su isečene gume na kolima pred put u Kosjerić, gde je bio gost studentske tribine uoči lokalnih izbora koji su zakazani za 8. jun. „Ujedinjeni za Kosjerić“ saopštili su da je naš proslavljeni glumac Dragan Gagi… »
Ujedinjeni za Kosjerić: Draganu Gagiju Jovanoviću isečene gume na kolima

Ujedinjeni za Kosjerić: Draganu Gagiju Jovanoviću isečene gume na kolima

Danas pre 7 dana
Glumcu Draganu Jovanoviću juče su isečene gume na kolima, objavili su danas iz opozicione koalicije „Ujedinjeni za Kosjerić“. „Ujedinjeni za Kosjerić“ saopštili sau da naš proslavljeni glumac Dragan Gagi Jovanović, nakon studentske tribine… »

Vesti dana »