Повезане вести

"Била сам на кокаину, имала сам 20 година, нисам јела ни пила: Шокантно признање наше чувене глумице

"Била сам на кокаину, имала сам 20 година, нисам јела ни пила: Шокантно признање наше чувене глумице

Мондо 03.06.2025
Ева је открила да је након конзумације дроге потпуно изгубила контролу над собом, данима није ни јела ни спавала, а ни обављала нужду. Контроверзна глумица Ева Рас недавно је отворено говорила о својој борби са наркотицима… »
"Због дроге данима нисам јела ни пила": Наша глумица шокирала признањем: "Узимала сам кокаин"

"Због дроге данима нисам јела ни пила": Наша глумица шокирала признањем: "Узимала сам кокаин"

Блиц 03.06.2025
Глумица Ева Рас имала је турбулентан љубавни живот, а са једним бившим мужем је пробала наркотике. Ева Рас је и сама признала да је њен супруг био порочан, те да је и сама због њега пробала наркотике. - Мој први муж, с којим… »
"Била сам на кокаину, нисам јела ни пила!" Шок признање познате глумице, сви занемели након њене исповести

"Била сам на кокаину, нисам јела ни пила!" Шок признање познате глумице, сви занемели након њене исповести

Курир 03.06.2025
Контроверзна глумица Ева Рас, недавно је јавно говорила о својој борби са наркотицима. Она је признала да је у почетку конзумирање недозвољених супстанци доживљавала безазлено. - Мој први муж, с којим сам била док сам… »

Вести дана »