Povezane vesti
"Bila sam na kokainu, imala sam 20 godina, nisam jela ni pila: Šokantno priznanje naše čuvene glumice
Mondo 03.06.2025
Eva je otkrila da je nakon konzumacije droge potpuno izgubila kontrolu nad sobom, danima nije ni jela ni spavala, a ni obavljala nuždu. Kontroverzna glumica Eva Ras nedavno je otvoreno govorila o svojoj borbi sa narkoticima, opisujući kako je u početku… »
"Zbog droge danima nisam jela ni pila": Naša glumica šokirala priznanjem: "Uzimala sam kokain"
Blic 03.06.2025
Glumica Eva Ras imala je turbulentan ljubavni život, a sa jednim bivšim mužem je probala narkotike. Eva Ras je i sama priznala da je njen suprug bio poročan, te da je i sama zbog njega probala narkotike. - Moj prvi muž, s kojim sam bila dok sam studirala… »
Vesti dana »
Stravična eksplozija sravnila zgradu nadomak Akropolja: pronađena tela 6 žrtava, sumnja se da je ovo uzrok tragedije
Mondo pre 3 minutajoš 30 povezanih
Više od pola miliona glasača u biračkom spisku Srbije sa adresom bez imena ulice i broja
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 10 povezanih
Šta su dogovorili Si Đinping i Tramp: Osam tačaka koje menjaju odnose Kine i SAD
NIN pre 1 satjoš 25 povezanih
RIK proglasio listu Bogoljuba Karića, a posle duže rasprave i Ćale ovo je za tebe
Nedeljnik pre 44 minutajoš 23 povezane