Povezane vesti

"Bila sam na kokainu, imala sam 20 godina, nisam jela ni pila: Šokantno priznanje naše čuvene glumice

"Bila sam na kokainu, imala sam 20 godina, nisam jela ni pila: Šokantno priznanje naše čuvene glumice

Mondo 03.06.2025
Eva je otkrila da je nakon konzumacije droge potpuno izgubila kontrolu nad sobom, danima nije ni jela ni spavala, a ni obavljala nuždu. Kontroverzna glumica Eva Ras nedavno je otvoreno govorila o svojoj borbi sa narkoticima, opisujući kako je u početku… »
"Zbog droge danima nisam jela ni pila": Naša glumica šokirala priznanjem: "Uzimala sam kokain"

"Zbog droge danima nisam jela ni pila": Naša glumica šokirala priznanjem: "Uzimala sam kokain"

Blic 03.06.2025
Glumica Eva Ras imala je turbulentan ljubavni život, a sa jednim bivšim mužem je probala narkotike. Eva Ras je i sama priznala da je njen suprug bio poročan, te da je i sama zbog njega probala narkotike. - Moj prvi muž, s kojim sam bila dok sam studirala… »
"Bila sam na kokainu, nisam jela ni pila!" Šok priznanje poznate glumice, svi zanemeli nakon njene ispovesti

"Bila sam na kokainu, nisam jela ni pila!" Šok priznanje poznate glumice, svi zanemeli nakon njene ispovesti

Kurir 03.06.2025
Kontroverzna glumica Eva Ras, nedavno je javno govorila o svojoj borbi sa narkoticima. Ona je priznala da je u početku konzumiranje nedozvoljenih supstanci doživljavala bezazleno. - Moj prvi muž, s kojim sam bila dok sam studirala Fakultet dramskih… »

Vesti dana »