Повезане вести

Јк у суд на окршај са цецом стигла у аутфиту од 3.500 €: Право из Дубаија на рочисте, а ташна као да је на плажи у Сен Тропеу…

Јк у суд на окршај са цецом стигла у аутфиту од 3.500 €: Право из Дубаија на рочисте, а ташна као да је на плажи у Сен Тропеу…

Курир 03.06.2025
Поп дива Јелена Карлеуша насмејана и расположена је стигла у суд где се води процес по тужби колегинице Светлане Цеце Ражнатовић. Карлеуша је стигла на прво рочиште, где ће дати свој исказ, а Ражнатовићка није дошла. Претходних… »
Јелена Карлеуша стигла на суђење са Цецом у прелепој цветној хаљини, средила се никад боље

Јелена Карлеуша стигла на суђење са Цецом у прелепој цветној хаљини, средила се никад боље

Хелло 03.06.2025
Поп дива Јелена Карлеуша насмејана и расположена је стигла у суд где се води процес по тужби колегинице Светлане Цеце Ражнатовић. Карлеуша скоцкана од главе до пете стигла на прво рочиште, где ће дати свој исказ. Јелена је за суд… »
"Не виђа ми се са цецом на суду, застрашујућа је" Јелена Карлеуша открила зашто ју је Светлана тужила, а има везе са убијеним…

"Не виђа ми се са цецом на суду, застрашујућа је" Јелена Карлеуша открила зашто ју је Светлана тужила, а има везе са убијеним…

Курир 03.06.2025
Поп дива Јелена Карлеуша дала је исказ суду поводом тужбе Светлане Цеце Ражнатовић и открила детаље из суднице. - Реч је о мојој изјави где сам причала о ситуацији која се десила пре 20 година када ми је Оливер Мандић пренео… »
Карлеуша дошла на суђење са Цецом у издању од 3.500 €: Слетела из Дубаија, па прошетала папрено скупу комбинацију

Карлеуша дошла на суђење са Цецом у издању од 3.500 €: Слетела из Дубаија, па прошетала папрено скупу комбинацију

Мондо 03.06.2025
Певачица се појавила на првом рочишту, међутим, Цеца Ражнатовић је изостала. Певачица Јелена Карлеуша појавила се пред судом у Београду, где је заказано рочиште по тужби њене колегинице Светлане Цеце Ражнатовић. Процес који… »
Карлеуша дошла у минићу на суђење са Цецом (ФОТО)

Карлеуша дошла у минићу на суђење са Цецом (ФОТО)

Нова 03.06.2025
Јелена Карлеуша дошла је на заказано рочиште са својом колегиницом Светланом Цецом Ражнатовић које траје већ годинама. Певачица је као и на претходним суђењима посебан акценат ставила на свој стајлинг, а овог пута одабрала је… »

Вести дана »