Povezane vesti

Zorana Pavić mogla da završi u jarku: Pevačica o nemilom događaju u Novom Sadu, evo šta joj se desilo

Zorana Pavić mogla da završi u jarku: Pevačica o nemilom događaju u Novom Sadu, evo šta joj se desilo

Mondo 03.06.2025
Zorana se u 19. epizori mondo podkasta "Nešto moje" dotakla urnebesne situacije iz Novog Sada, te ispričala šta joj se sve desilo. U 19. epizodi Mondo podkasta “Nešto moje”, gošća je pop-rok pevačica Zorana Pavić, koja je voditeljki Kseniji Mijatović… »
Zorana Pavić progovorila o nemilom događaju Zamalo završila u jarku, sve se desilo u Novom Sadu!

Zorana Pavić progovorila o nemilom događaju Zamalo završila u jarku, sve se desilo u Novom Sadu!

Alo 03.06.2025
Kako je istakla, humor ju je spasao. Zorana Pavić progovorila je o nemilom događaju koji joj se desio sa navigacijm tokom jednog putovanja. Umesto grada do kog je trebala da stigne, pevačica je ukucala pogrešnu lokaciju i umalo završila u jarku. -… »
Zorana Pavić umalo završila u jarku: Pevačica progovorila o nemilom događaju u Novom Sadu

Zorana Pavić umalo završila u jarku: Pevačica progovorila o nemilom događaju u Novom Sadu

Kurir 03.06.2025
Zorana Pavić progovorila je o nemilom događaju koji se desio kada je u navigaciji unela pogrešan grad, te je umalo završila i u jarku. "Jao imam jednu zanimljivu situaciju. Trebalo je da idem kod mog druga Ognjena koji je inače dizajner i fotograf, ali i… »

Vesti dana »