Повезане вести
"Не памтим када сам оволико плакао..." Бојан се сломио због ове поруке, најавили велику вест за Лексингтон
Телеграф 03.06.2025
Лексингтон бенд приредио је још једно вече за памћење у новосадској дворани СПЕНС, где су током две концертне вечери окупили око 20.000 људи, потврдивши још једном зашто су један од највољенијих бендова на домаћој музичкој… »
Бојан Лексингтон плакао на сцени: Бенд окупио 20.000 људи на концертима у Новом Саду (ФОТО)
Нова 03.06.2025
Лексингтон бенд приредио је још једно вече за памћење у новосадској дворани Спенс, где су током две концертне вечери окупили око 20.000 људи, потврдивши још једном зашто су један од највољенијих бендова на домаћој музичкој… »
Бојанове сузе на сцени! После спектакла у Новом Саду, лексингтон отвара други датум у Сава Центру због огромног интересовања!
Блиц 03.06.2025
Лексингтон бенд приредио је још једно вече за памћење у новосадској дворани СПЕНС, где су током две концертне вечери окупили око 20.000 људи, потврдивши још једном зашто су један од највољенијих бендова на домаћој музичкој… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро