Povezane vesti

"Eu bi mogla da se: Raspadne!" Oglasio se ekonomista Džefri Saks: Evo šta čeka Mađarsku

"Eu bi mogla da se: Raspadne!" Oglasio se ekonomista Džefri Saks: Evo šta čeka Mađarsku

Blic 03.06.2025
Direktor Centra za održivi razvoj na Univerzitetu Kolumbija u Njujorku, profesor Džefri Saks, izjavio je da je scenario raspada Evropske unije moguć, pošto je ova struktura vrlo krhka. - Ja verujem da je Evropi potrebna modernizacija i jačanje - od jake… »
Saks: Evropska unija bi mogla da se raspadne jer je vrlo krhka

Saks: Evropska unija bi mogla da se raspadne jer je vrlo krhka

Euronews 03.06.2025
Direktor Centra za održivi razvoj na Univerzitetu Kolumbija u Njujorku, profesor Džefri Saks, izjavio je da je scenario raspada Evropske unije moguć, pošto je ova struktura veoma krhka. "Ja verujem da je Evropi potrebna modernizacija i jačanje – od jake… »
"Evropska unija će se raspasti" Jeziva najava poznatog profesora, dva lidera će tome doprineti?

"Evropska unija će se raspasti" Jeziva najava poznatog profesora, dva lidera će tome doprineti?

Alo 03.06.2025
Direktor Centra za održivi razvoj na Univerzitetu Kolumbija u Njujorku, profesor Džefri Saks, izjavio je da je scenario raspada Evropske unije moguć, pošto je ova struktura vrlo krhka. "Ja verujem da je Evropi potrebna modernizacija i jačanje - od jake… »
EU će se raspasti?

EU će se raspasti?

B92 03.06.2025
Direktor Centra za održivi razvoj na Univerzitetu Kolumbija u Njujorku, profesor Džefri Saks, izjavio je da je scenario raspada Evropske unije moguć, pošto je ova struktura vrlo krhka. "Ja verujem da je Evropi potrebna modernizacija i jačanje - od jake… »
Džefri Saks: EU bi mogla da se raspadne; „Četiri musketara” neće moći da obezbede pobedu Ukrajine

Džefri Saks: EU bi mogla da se raspadne; „Četiri musketara” neće moći da obezbede pobedu Ukrajine

Politika 03.06.2025
MOSKVA- Direktor Centra za održivi razvoj na Univerzitetu Kolumbija u Njujorku, profesor Džefri Saks, izjavio je da je scenario raspada Evropske unije moguć, pošto je ova struktura vrlo krhka. „Ja verujem da je Evropi potrebna modernizacija i jačanje –… »

Vesti dana »