Povezane vesti

"Eu bi mogla da se: Raspadne!" Oglasio se ekonomista Džefri Saks: Evo šta čeka Mađarsku

"Eu bi mogla da se: Raspadne!" Oglasio se ekonomista Džefri Saks: Evo šta čeka Mađarsku

Blic pre 8 dana
Direktor Centra za održivi razvoj na Univerzitetu Kolumbija u Njujorku, profesor Džefri Saks, izjavio je da je scenario raspada Evropske unije moguć, pošto je ova struktura vrlo krhka. - Ja verujem da je Evropi potrebna modernizacija i jačanje - od jake… »
Saks: Evropska unija bi mogla da se raspadne jer je vrlo krhka

Saks: Evropska unija bi mogla da se raspadne jer je vrlo krhka

Euronews pre 8 dana
Direktor Centra za održivi razvoj na Univerzitetu Kolumbija u Njujorku, profesor Džefri Saks, izjavio je da je scenario raspada Evropske unije moguć, pošto je ova struktura veoma krhka. "Ja verujem da je Evropi potrebna modernizacija i jačanje – od jake… »
EU će se raspasti?

EU će se raspasti?

B92 pre 8 dana
Direktor Centra za održivi razvoj na Univerzitetu Kolumbija u Njujorku, profesor Džefri Saks, izjavio je da je scenario raspada Evropske unije moguć, pošto je ova struktura vrlo krhka. "Ja verujem da je Evropi potrebna modernizacija i jačanje - od jake… »
"Evropska unija će se raspasti" Jeziva najava poznatog profesora, dva lidera će tome doprineti?

"Evropska unija će se raspasti" Jeziva najava poznatog profesora, dva lidera će tome doprineti?

Alo pre 8 dana
Direktor Centra za održivi razvoj na Univerzitetu Kolumbija u Njujorku, profesor Džefri Saks, izjavio je da je scenario raspada Evropske unije moguć, pošto je ova struktura vrlo krhka. "Ja verujem da je Evropi potrebna modernizacija i jačanje - od jake… »
Džefri Saks: EU bi mogla da se raspadne; „Četiri musketara” neće moći da obezbede pobedu Ukrajine

Džefri Saks: EU bi mogla da se raspadne; „Četiri musketara” neće moći da obezbede pobedu Ukrajine

Politika pre 8 dana
MOSKVA- Direktor Centra za održivi razvoj na Univerzitetu Kolumbija u Njujorku, profesor Džefri Saks, izjavio je da je scenario raspada Evropske unije moguć, pošto je ova struktura vrlo krhka. „Ja verujem da je Evropi potrebna modernizacija i jačanje –… »

Vesti dana »