Повезане вести
"Еу би могла да се: Распадне!" Огласио се економиста Џефри Сакс: Ево шта чека Мађарску
Блиц 03.06.2025
Директор Центра за одрживи развој на Универзитету Колумбија у Њујорку, професор Џефри Сакс, изјавио је да је сценарио распада Европске уније могућ, пошто је ова структура врло крхка. - Ја верујем да је Европи потребна… »
Сакс: Европска унија би могла да се распадне јер је врло крхка
Еуроневс 03.06.2025
Директор Центра за одрживи развој на Универзитету Колумбија у Њујорку, професор Џефри Сакс, изјавио је да је сценарио распада Европске уније могућ, пошто је ова структура веома крхка. "Ја верујем да је Европи потребна… »
ЕУ ће се распасти?
Б92 03.06.2025
Директор Центра за одрживи развој на Универзитету Колумбија у Њујорку, професор Џефри Сакс, изјавио је да је сценарио распада Европске уније могућ, пошто је ова структура врло крхка. "Ја верујем да је Европи потребна… »
"Европска унија ће се распасти" Језива најава познатог професора, два лидера ће томе допринети?
Ало 03.06.2025
Директор Центра за одрживи развој на Универзитету Колумбија у Њујорку, професор Џефри Сакс, изјавио је да је сценарио распада Европске уније могућ, пошто је ова структура врло крхка. "Ја верујем да је Европи потребна… »
Џефри Сакс: ЕУ би могла да се распадне; „Четири мускетара” неће моћи да обезбеде победу Украјине
Политика 03.06.2025
МОСКВА- Директор Центра за одрживи развој на Универзитету Колумбија у Њујорку, професор Џефри Сакс, изјавио је да је сценарио распада Европске уније могућ, пошто је ова структура врло крхка. „Ја верујем да је Европи потребна… »
Вести дана »

Ванредна ситуација због пожара проглашена у више градова Србије
Наслови.аи пре 32 минутајош 42 повезане

(БЛОГ) Нова хапшења у Ужицу: Уклоњена блокада у Земуну, најављене нове акције за среду
Н1 Инфо пре 30 минутајош 44 повезане

Јако невреме са градом и олујним ветром захватило Србију, петоро повређено у Београду
Наслови.аи пре 20 минутајош 51 повезана

На младића се обрушио кров током невремена у Сурчину, пребачен у КБЦ Земун
Н1 Инфо пре 1 сатјош 25 повезаних