Повезане вести

"Еу би могла да се: Распадне!" Огласио се економиста Џефри Сакс: Ево шта чека Мађарску

"Еу би могла да се: Распадне!" Огласио се економиста Џефри Сакс: Ево шта чека Мађарску

Блиц 03.06.2025
Директор Центра за одрживи развој на Универзитету Колумбија у Њујорку, професор Џефри Сакс, изјавио је да је сценарио распада Европске уније могућ, пошто је ова структура врло крхка. - Ја верујем да је Европи потребна… »
Сакс: Европска унија би могла да се распадне јер је врло крхка

Сакс: Европска унија би могла да се распадне јер је врло крхка

Еуроневс 03.06.2025
Директор Центра за одрживи развој на Универзитету Колумбија у Њујорку, професор Џефри Сакс, изјавио је да је сценарио распада Европске уније могућ, пошто је ова структура веома крхка. "Ја верујем да је Европи потребна… »
ЕУ ће се распасти?

ЕУ ће се распасти?

Б92 03.06.2025
Директор Центра за одрживи развој на Универзитету Колумбија у Њујорку, професор Џефри Сакс, изјавио је да је сценарио распада Европске уније могућ, пошто је ова структура врло крхка. "Ја верујем да је Европи потребна… »
"Европска унија ће се распасти" Језива најава познатог професора, два лидера ће томе допринети?

"Европска унија ће се распасти" Језива најава познатог професора, два лидера ће томе допринети?

Ало 03.06.2025
Директор Центра за одрживи развој на Универзитету Колумбија у Њујорку, професор Џефри Сакс, изјавио је да је сценарио распада Европске уније могућ, пошто је ова структура врло крхка. "Ја верујем да је Европи потребна… »
Џефри Сакс: ЕУ би могла да се распадне; „Четири мускетара” неће моћи да обезбеде победу Украјине

Џефри Сакс: ЕУ би могла да се распадне; „Четири мускетара” неће моћи да обезбеде победу Украјине

Политика 03.06.2025
МОСКВА- Директор Центра за одрживи развој на Универзитету Колумбија у Њујорку, професор Џефри Сакс, изјавио је да је сценарио распада Европске уније могућ, пошто је ова структура врло крхка. „Ја верујем да је Европи потребна… »

Вести дана »