Povezane vesti
"Eu bi mogla da se: Raspadne!" Oglasio se ekonomista Džefri Saks: Evo šta čeka Mađarsku
Blic 03.06.2025
Direktor Centra za održivi razvoj na Univerzitetu Kolumbija u Njujorku, profesor Džefri Saks, izjavio je da je scenario raspada Evropske unije moguć, pošto je ova struktura vrlo krhka. - Ja verujem da je Evropi potrebna modernizacija i jačanje - od jake… »
Saks: Evropska unija bi mogla da se raspadne jer je vrlo krhka
Euronews 03.06.2025
Direktor Centra za održivi razvoj na Univerzitetu Kolumbija u Njujorku, profesor Džefri Saks, izjavio je da je scenario raspada Evropske unije moguć, pošto je ova struktura veoma krhka. "Ja verujem da je Evropi potrebna modernizacija i jačanje – od jake… »
"Evropska unija će se raspasti" Jeziva najava poznatog profesora, dva lidera će tome doprineti?
Alo 03.06.2025
Direktor Centra za održivi razvoj na Univerzitetu Kolumbija u Njujorku, profesor Džefri Saks, izjavio je da je scenario raspada Evropske unije moguć, pošto je ova struktura vrlo krhka. "Ja verujem da je Evropi potrebna modernizacija i jačanje - od jake… »
EU će se raspasti?
B92 03.06.2025
Direktor Centra za održivi razvoj na Univerzitetu Kolumbija u Njujorku, profesor Džefri Saks, izjavio je da je scenario raspada Evropske unije moguć, pošto je ova struktura vrlo krhka. "Ja verujem da je Evropi potrebna modernizacija i jačanje - od jake… »
Džefri Saks: EU bi mogla da se raspadne; „Četiri musketara” neće moći da obezbede pobedu Ukrajine
Politika 03.06.2025
MOSKVA- Direktor Centra za održivi razvoj na Univerzitetu Kolumbija u Njujorku, profesor Džefri Saks, izjavio je da je scenario raspada Evropske unije moguć, pošto je ova struktura vrlo krhka. „Ja verujem da je Evropi potrebna modernizacija i jačanje –… »
Vesti dana »

Usvojena inicijativa za podizanje spomenika stradalima u padu nadstrešnice u Novom Sadu
Pravda pre 2 satajoš 57 povezanih

U Kraljevu, Kuli i Kragujevcu protesti ispred prostorija SNS: Demonstranti u Novom Pazaru ispred suda i pu, veliki broj pripadnika MUP-a na ulicama (foto/video)
Blic pre 27 minutajoš 60 povezanih

Vlada Srbije osniva Komisiju za analizu rada visokoškolskih ustanova
Radio 021 pre 2 satajoš 20 povezanih

Radnički 1923 sa Farskih Ostrva gleda treće kolo kvalifikacija: Bolja realizacija vodi dalje
Euronews pre 7 satijoš 23 povezane

Ruske snage tvrde potpunu kontrolu nad Časovim Jarom posle dugotrajnih borbi
Naslovi.ai pre 57 minutajoš 26 povezanih