Povezane vesti
Gledala ga dok je vara ženu u rijalitiju, a onda je njen muž povukao neočekivan potez Jelena Radanović sve priznala pred…
Alo 03.06.2025
Jelena Radanović o upoznavanju sa Slobom Radanovićem. Jelena i Sloba Radanović u skladnom braku su već pune tri godine, a sina Damjana su dobili godinu dana nakon venčanja. Supruga pevača sada je otkrila nepoznate detalje upoznavanja sa suprugom, ali je… »
"Muž je upoznao mene i Slobu" Jelena je progovorila o svemu što je do sada ćutala "Zvao me kod njega..."
Telegraf 03.06.2025
Pevač Sloba Radanović postao je poznat učešćem u rijalitiju "Zadruga 1" kada je svoju tadašnju suprugu Kristinom Kockar prevario sa Lunom Đogani. Ipak, Sloba je nakon izlaska iz rijalitija okrenuo drugi list, a sreću je pronašao pored sadašnje supruge… »
Jelena Radanović o prvom suprugu i početku ljubavi sa Slobom: „Gledala sam Kijin ulazak u rijaliti“
Nova 03.06.2025
Supruga Slobe Radanovića prisetila se početka ljubavi sa poznatim folkerom i njegovog učešća u rijalitiju. Jelena Radanović progovorila je o spekulacijama da je vezu sa Radanovićem započela dok je bila u braku, a onda istakla i da je gledala ulazak Kije… »
"Muž je upoznao mene i slobu": Jelena Radanović je o ovome godinama ćutala: "Odmah me je zvao kod njega kući"
Blic 03.06.2025
Pevač Sloba Radanović postao je poznat učešćem u rijalitiju "Zadruga 1" kada je svoju tadašnju suprugu Kristinom Kockar prevario sa Lunom Đogani. Sloba je po izlasku iz rijalitija sreću pronašao kraj Jelene Radanović koja je vodila njegovu fan stranicu… »
"Gledala sam kijin ulazak u zadrugu" Jelena priznala da joj se Sloba svideo i pre nego što ga je upoznala, evo da li je…
Kurir 03.06.2025
Jelena Radanović progovorila je o braku sa bivšim suprugom, razvodu, ali i upoznavanju sa Slobom Radanovićem. - Moj brak je dugo bio na klimavim nogama. Ne mogu nikoga da krivim. Kao što postoji par, tako postoji i nepar, a bivši suprug i ja smo nažalost… »
Vesti dana »

Studenti i građani ispred Novosadskog sajma: Ispit Pravnog fakulteta uz privatno obezbeđenje
Beta pre 55 minutajoš 26 povezanih

Predsednica Akademije Visoke škole elektrotehnike probudila i izbacila studente u blokadi sa fakulteta (foto)
Blic pre 1 satjoš 11 povezanih

VJT Beograd: Slučaj nadstrešnice u Novom Sadu predat Tužilaštvu za organizovani kriminal
Serbian News Media pre 10 minutajoš 27 povezanih

Srbija razmatra nuklearnu energiju: Studija predviđa primenu za 15-20 godina
Serbian News Media pre 5 minutajoš 20 povezanih