Повезане вести
Гледала га док је вара жену у ријалитију, а онда је њен муж повукао неочекиван потез Јелена Радановић све признала пред…
Ало 03.06.2025
Јелена Радановић о упознавању са Слобом Радановићем. Јелена и Слоба Радановић у складном браку су већ пуне три године, а сина Дамјана су добили годину дана након венчања. Супруга певача сада је открила непознате детаље… »
"Муж је упознао мене и Слобу" Јелена је проговорила о свему што је до сада ћутала "Звао ме код њега..."
Телеграф 03.06.2025
Певач Слоба Радановић постао је познат учешћем у ријалитију "Задруга 1" када је своју тадашњу супругу Кристином Коцкар преварио са Луном Ђогани. Ипак, Слоба је након изласка из ријалитија окренуо други лист, а срећу је пронашао… »
Јелена Радановић о првом супругу и почетку љубави са Слобом: „Гледала сам Кијин улазак у ријалити“
Нова 03.06.2025
Супруга Слобе Радановића присетила се почетка љубави са познатим фолкером и његовог учешћа у ријалитију. Јелена Радановић проговорила је о спекулацијама да је везу са Радановићем започела док је била у браку, а онда истакла и… »
"Муж је упознао мене и слобу": Јелена Радановић је о овоме годинама ћутала: "Одмах ме је звао код њега кући"
Блиц 03.06.2025
Певач Слоба Радановић постао је познат учешћем у ријалитију "Задруга 1" када је своју тадашњу супругу Кристином Коцкар преварио са Луном Ђогани. Слоба је по изласку из ријалитија срећу пронашао крај Јелене Радановић која је… »
"Гледала сам кијин улазак у задругу" Јелена признала да јој се Слоба свидео и пре него што га је упознала, ево да ли је…
Курир 03.06.2025
Јелена Радановић проговорила је о браку са бившим супругом, разводу, али и упознавању са Слобом Радановићем. - Мој брак је дуго био на климавим ногама. Не могу никога да кривим. Као што постоји пар, тако постоји и непар, а бивши… »
Вести дана »
Погледајте лице Зеленског кад је Трамп испалио бомбастичну реченицу пред свима: "Путин жели..." (видео)
Блиц пре 28 минутајош 29 повезаних
Временска прогноза за Зрењанин: За дочек и целе недеље, хладно и без снега. Јутарње од -4 дневне до 14! Временска прогноза 29.12.2025. - 04.01.2026.
Волим Зрењанин пре 1 сатјош 25 повезаних
Дијаспора обезбедила Куртију убедљиву победу, Гогић: Српској заједници потребна подршка Београда и света
Еуроневс пре 42 минутајош 23 повезане
(ФОТО/ ВИДЕО) Уклоњени шатори на улици испред Скупштине, у среду отварање новогодишњег сеоцета
Н1 Инфо пре 32 минутајош 13 повезаних
АМСС: Гужве на путевима ка излетиштима, нема чекања на граници
Шабачке новости пре 2 минутајош 11 повезаних