Povezane vesti
Srpkinju muvao Bred Pit, Paf Dedi zvao na žurke, zarađivala je 30.000 dolara za noć: Jedan susret je spasio siromaštva
Kurir 03.06.2025
Dajana Gudić je danas uspešna u svetu glume, a nekada se bavila manekenstvom. Glumica je otvoreno govorila o poslu manekenke u Americi, i odrastanju u Bosni, u emisiji Ispovest. "Na početku sam jako mala zarađivala, tek sam došla, konkurencija je… »
Srpkinju muvao Bred Pit, Didi zvao na žurke, zarađivala je 30.000 dolara za noć: Jedan susret je spasio siromaštva
Mondo 03.06.2025
Naša glumica i manekenka Dajana Gudić, godinama unazad živi i radi u Los Anđelesu, gde je upoznala mnogobrojne poznate ličnosti. Dajana Gudić je danas uspešna u svetu glume, a nekada se bavila manekenstvom. Glumica je otvoreno govorila o poslu manekenke… »
Vesti dana »
Meteorolozi najavili dramatičan preokret: Tačno ovog dana upada hladni front sa grmljavinskim olujama
Mondo pre 9 minutajoš 6 povezanih
Na današnji dan, 16. avgust: Umrli Dušan Radović i Siniša Pavić, Kipar stekao nezavisnost...
N1 Info pre 24 minutajoš 4 povezane
Đoković: Imam zdravstveni problem koji me muči poslednjih nekoliko godina
RTS pre 14 minutajoš 6 povezanih
Vlada: U Srbiji aktivno 39 požara na otvorenom, u Deliblatskoj peščari izgorelo 3.000 hektrara
Danas pre 6 satijoš 1 povezana