Povezane vesti
"Sa lisicama su me odveli na psihijatriju" Pevač ponovo u teškom stanju: "u bolnici sam, imam terapije strujom"
Alo 03.06.2025
Bojan se oglasio gde je istakao da njegova borba dugo traje. Pevač Bojan Tomović, koji godinama vodi bitku sa bipolarnim poremećajem, trenutno je hospitalizovan zbog pogoršanja zdravstvenog stanja. Bojan se oglasio gde je istakao da njegova borba dugo… »
"Svaki dan primam struju u mozak tri puta, peče me i boli..." Poznati pevač prolazi kroz agoniju: Sa lisicima su me odveli u…
Kurir 03.06.2025
Pevač Bojan Tomović godinama se bori sa bipolarnim poremećajem, a sada mu se stanje ponovo pogoršalo zbog čega se nalazi u bolnici. Bojan se oglasio, te istakao da njegova borba dugo traje, a da lekari čine sve da mu pomognu. - Tačno je da su me sa… »
„Svaki dan po tri puta primam struju u mozak“: Bojan Tomović ponovo završio na psihijatriji, otkrio i zašto ne govori sa…
Nova 03.06.2025
Pevač Bojan Tomović otvoreno govori o psihičkim problemima sa kojima se suočava. Bojan Tomović se bori sa bipolarnim poremećajem, zbog čega se ponovo nalazi u bolnici jer mu se stanje pogoršalo. On je sada progovorio o svemu i rekao da lekari čine sve da… »
Nije uspeo: Posle nekoliko pokušaja samoubistva, Bojan Tomović je…
Svet & Skandal 03.06.2025
Pevač Bojan Tomović, poznat i po umetničkom imenu Ammar Moštrokol, već godinama se bori sa bipolarnim poremećajem, a kako je sam otkrio, njegovo zdravstveno stanje se ponovo pogoršalo, te je ovih dana hospitalizovan. Poremećaj Bojana Tomovića ne ogleda… »
"Sa lisicama su me odveli na psihijatriju": Pevač godinama boluje od bipolarnog poremećaja: "Ponovo sam u bolnici, imam…
Blic 03.06.2025
Pevač Bojan Tomović godinama se bori sa bipolarnim poremećajem, a sada mu se stanje ponovo pogoršalo zbog čega se nalazi u bolnici. Bojan se oglasio za "Blic" gde je istakao da njegova borba dugo traje, a da lekari čine sve da mu pomognu. - Tačno je da… »
Vesti dana »

Skupština Novog Sada usvojila inicijativu za podizanje spomenika stradalima u padu nadstrešnice
Vreme pre 4 satijoš 59 povezanih

Uhapšenima u Novom Pazaru određen pritvor do 30 dana, šatori ispred gradske uprave, blokade raskrsnica na Novom Beogradu
RTS pre 58 minutajoš 60 povezanih

Na kojim kanalima večeras gledamo Partizan, Radnički, Novi Pazar i naše košarkaše?
Sportske.net pre 4 satijoš 23 povezane

Ruske snage tvrde potpunu kontrolu nad Časovim Jarom posle dugotrajnih borbi
Naslovi.ai pre 2 satajoš 28 povezanih