Повезане вести
"Са лисицама су ме одвели на психијатрију" Певач поново у тешком стању: "у болници сам, имам терапије струјом"
Ало 03.06.2025
Бојан се огласио где је истакао да његова борба дуго траје. Певач Бојан Томовић, који годинама води битку са биполарним поремећајем, тренутно је хоспитализован због погоршања здравственог стања. Бојан се огласио где је истакао… »
"Сваки дан примам струју у мозак три пута, пече ме и боли..." Познати певач пролази кроз агонију: Са лисицима су ме одвели у…
Курир 03.06.2025
Певач Бојан Томовић годинама се бори са биполарним поремећајем, а сада му се стање поново погоршало због чега се налази у болници. Бојан се огласио, те истакао да његова борба дуго траје, а да лекари чине све да му помогну. -… »
„Сваки дан по три пута примам струју у мозак“: Бојан Томовић поново завршио на психијатрији, открио и зашто не говори са…
Нова 03.06.2025
Певач Бојан Томовић отворено говори о психичким проблемима са којима се суочава. Бојан Томовић се бори са биполарним поремећајем, због чега се поново налази у болници јер му се стање погоршало. Он је сада проговорио о свему и… »
Није успео: После неколико покушаја самоубиства, Бојан Томовић је…
Свет & Скандал 03.06.2025
Певач Бојан Томовић, познат и по уметничком имену Аммар Моштрокол, већ годинама се бори са биполарним поремећајем, а како је сам открио, његово здравствено стање се поново погоршало, те је ових дана хоспитализован. Поремећај… »
"Са лисицама су ме одвели на психијатрију": Певач годинама болује од биполарног поремећаја: "Поново сам у болници, имам…
Блиц 03.06.2025
Певач Бојан Томовић годинама се бори са биполарним поремећајем, а сада му се стање поново погоршало због чега се налази у болници. Бојан се огласио за "Блиц" где је истакао да његова борба дуго траје, а да лекари чине све да му… »
Вести дана »
Ко стоји иза компаније за коју многи верују да ће купити НИС? Послују више од пола века, једни су од највећих светских произвођача нафте
Курир пре 15 минутајош 68 повезаних
„Опасност много шира од самог Генералштаба — удар на читав систем заштите и на културно памћење Београда“: Естела Радоњић Живков за Данас
Данас пре 4 сатијош 16 повезаних
Путинов пропагандиста или кључ за мир у Украјини: Ко је дипломата Кирил Дмитријев
BBC News пре 3 сатајош 78 повезаних