Povezane vesti

Bura oko fotografije na paketu kokaina zaplenjenog na Tahitiju: "Blic uživo" analizira najaktuelnije političke događaje u…

Bura oko fotografije na paketu kokaina zaplenjenog na Tahitiju: "Blic uživo" analizira najaktuelnije političke događaje u…

Blic 03.06.2025
Studenti u blokadi ne odustaju od zahteva za vanrednim parlamentarnim izborima. Oni iz Studentskog parka prihvatili molbu predsednika Vučića i odložili štrajk glađu do Vidovdana. A odgovor na pitanje kada će biti prijemni ispiti – niko ne zna! O… »
Vučić raskrinkao laži Marinike Tepić: Slučajno je na slici predsednik Kolumbije, a ne predsednik Srbije VIDEO

Vučić raskrinkao laži Marinike Tepić: Slučajno je na slici predsednik Kolumbije, a ne predsednik Srbije VIDEO

B92 03.06.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti. Na početku obraćanja Vučić je rekao da ima veoma važan sastanak večeras u 19 sati. Istakao je da ćemo manju stopu rasta imati zbog blokada. "Zahvaljujući blokadama i nesigurnosti ćemo… »
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio povećanje plata i penzija, pa poručio blokaderima Obećavam da će imati vanredne…

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio povećanje plata i penzija, pa poručio blokaderima Obećavam da će imati vanredne…

Dnevnik 03.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti iz zgrade Generalnog sekretarijata na Andrićevom vencu. "Ovog meseca očekujemo izuzetno dobre vesti, prvi put ćemo da se spustimo ispod 4 odsto sa stopom inflacije". "Za više od 5.000 mladih su… »
Predsednik Vučić: Otvaramo 5 fabrika u naredna 3 meseca i otvorićemo više od 2000 radnih mesta

Predsednik Vučić: Otvaramo 5 fabrika u naredna 3 meseca i otvorićemo više od 2000 radnih mesta

Telegraf 03.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se građanima iz zgrade Generalnog sekretarijata na Andrićevom vencu. Predsednik se, na samom početku, osvrnuo da ovog meseca očekuje izuzetno dobre vesti, što se tiče srpske ekonomije. "Ovog meseca očekujemo… »
Građani blokirali ulicu Kralja Milana: Zvižducima i pesmom ispratili Vučićevu konferenciju

Građani blokirali ulicu Kralja Milana: Zvižducima i pesmom ispratili Vučićevu konferenciju

Serbian News Media 03.06.2025
Nakon poziva studenata u blokadi, građani Beograda okupili su se večeras kod Andrićevog venca kako bi pravili buku tokom konferencije za medije predsednika Aleksandra Vučića, koja je počela u 18 časova. Ulica Kralja Milana, u delu iza Predsedništva, bila… »
Vučić saopštio važne vesti Spustićemo se na 3,8 odsto sa stopom inflacije! Izborili smo se sa najvećom pošasti! Za više od…

Vučić saopštio važne vesti Spustićemo se na 3,8 odsto sa stopom inflacije! Izborili smo se sa najvećom pošasti! Za više od…

Kurir 03.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se iz zgrade Generalnog sekretarijata na Andrićevom vencu gde govori o svim aktuelnim temama. Kaže da očekuje izuzetno dobre vesti ovog meseca, da ćemo se spustiti na 3,8 odsto sa stopom inflacije. - To su važne… »
Vučić: Ekipa od 10 lica uhapšena zbog napada na mog sina Danila u restoranu "Durmitor"

Vučić: Ekipa od 10 lica uhapšena zbog napada na mog sina Danila u restoranu "Durmitor"

Telegraf 03.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je večeras na konferenciji za medije u Predsedništvu da je 2017. godine uhapšena grupa ljudi zbog napada na njegovog sina Danila. Vučić je naglasio da su napadi na članove njegove porodice "deo plana obojene… »
VIDEO: Političko raspoloženje u Srbiji, u jednom kadru

VIDEO: Političko raspoloženje u Srbiji, u jednom kadru

N1 Info 03.06.2025
Povici "kukavica", pištaljke i vuvuzele odjekuju centrom grada, dok ispred Predsedništva građani poručuju Aleksandru Vučiću da raspiše izbore. U samoj zgradi, predsednik se obraća javnosti. Građani svoje traže, predsednik svoje priča, a tišina dopire… »
Građani i studenti u blokadi pravili buku ispred Predsedništva tokom Vučićevog obraćanja (VIDEO)

Građani i studenti u blokadi pravili buku ispred Predsedništva tokom Vučićevog obraćanja (VIDEO)

Insajder 03.06.2025
Deo studenata u blokadi i građana okupilo se večeras od 18 časova kod zgrade Predsedništva Srbije, odakle se obraćao predsednik Aleksandra Vučić. Posle završetka obraćanja, okupljeni su počeli da se razilaze. Novinarka Insajdera Ana Mihaljčić javila je… »
Vučić: Obojena revolucija zapala u ćorsokak, nemaju politiku, program ni ideje

Beta 03.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je "obojena revolucija" u zemlji "zapala u ćorsokak" zbog kako je rekao, odsustva politike, programa i ideja. Vučić je u vanrednom obraćanju građanima iz Predsedništva Srbije rekao da oni koji… »
Vučić: U maju inflacija pala na 3,8 odsto

Vučić: U maju inflacija pala na 3,8 odsto

N1 Info 03.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je u maju, prvi put posle dugo vremena, inflacija u Srbiji pala na 3,8 odsto, a da očekuje da ove godine rast bruto domaćeg proizvoda (BDP) pređe tri odsto, što će, kako je istakao - "obezbediti… »
Vučić o tvrdnjama Marinike Tepić: Ovo nisam ja, ovo je predsednik Kolumbije

Vučić o tvrdnjama Marinike Tepić: Ovo nisam ja, ovo je predsednik Kolumbije

NIN 03.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je izveštaj Kancelarije za ljudska prava i demokratske institucije (ODIHR) o Nacrtu zakona o biračkom spisku saglasan sa predloženim izmenama, ali je ostala jedna stvar da se reši kako bi se u… »
"Obojena revolucija je u ćorsokaku" Vučić: Došli su i traže nešto nepismeno, bez potpisanog zahteva, ali duvajući u vuvuzele…

"Obojena revolucija je u ćorsokaku" Vučić: Došli su i traže nešto nepismeno, bez potpisanog zahteva, ali duvajući u vuvuzele…

Kurir 03.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u vanrednom obraćanju građanima Srbije kazao je da je obojena revolucija u ćorsokaku. Kaže da je obojena revolucija u ćorsokaku jer nemaju ideje. - Pre tačno šest meseci sam rekao da će se sve završiti na političkim… »

Radio sto plus 03.06.2025
Vučić je u vanrednom obraćanju građanima iz Predsedništva Srbije rekao da oni koji stoje iza “obojene revolucije, ne znaju kud ni kako dalje”. “Kad sam se obraćao 11. decembra, bilo ih je oko 800 ispred Predsedništva a sad ih ima oko 80 koji viču nešto i… »

Novi magazin 03.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je "obojena revolucija" u zemlji "zapala u ćorsokak" zbog kako je rekao, odsustva politike, programa i ideja. Vučić je u vanrednom obraćanju građanima iz Predsedništva Srbije rekao da oni koji… »
VIDEO Vučić: Obojena revolucija zapala u ćorsokak, nemaju politiku, program ni ideje

VIDEO Vučić: Obojena revolucija zapala u ćorsokak, nemaju politiku, program ni ideje

Radio 021 03.06.2025
"Rekli su da sam diler droge i saradnik filipa koraća" Vučić raskrinkao Marinike laži: "Slučajno je na slici predsednik…

"Rekli su da sam diler droge i saradnik filipa koraća" Vučić raskrinkao Marinike laži: "Slučajno je na slici predsednik…

Kurir 03.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se iz zgrade Generalnog sekretarijata na Andrićevom vencu i doneo lepe vesti rekavši da ćemo ovog meseca spustiti stopu inflacije ispod četiri odsto, kao i da će stopa raste preći tri odsto, a i raskrinkao laži… »
Vučić najavio pobedu na izborima u Zaječaru i Kosjeriću: Neću dozvoliti kriminalcima da unište Srbiju

Vučić najavio pobedu na izborima u Zaječaru i Kosjeriću: Neću dozvoliti kriminalcima da unište Srbiju

Euronews 03.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandr Vučić izjavio je danas da nikada neradnicima, lenčugama i kriminalcima neće dozvoliti da unište Srbiju i najavio da će pobediti na predstojećim lokalnim izborima u Zaječaru i Kosjeriću. "Kad dođe vreme za izbore, a o tome… »
Izveštaj ODIHR-a suštinski saglasan sa predloženim izmenama Zakona o biračkom spisku

Izveštaj ODIHR-a suštinski saglasan sa predloženim izmenama Zakona o biračkom spisku

B92 03.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je Srbija dobila izveštaj ODIHR-a koji je ne samo u načelu već suštinski saglasan sa predloženim izmenama Zakona o biračkom spisku. Vučić je na konferenciji za novinare, precizirao i da je taj… »
Izveštaj ODIHR-a saglasan sa izmenama Zakona o biračkom spisku

Izveštaj ODIHR-a saglasan sa izmenama Zakona o biračkom spisku

Politika 03.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je Srbija dobila izveštaj ODIHR-a koji je ne samo u načelu već suštinski saglasan sa predloženim izmenama Zakona o biračkom spisku. Vučić je na konferenciji za novinare, precizirao i da je taj… »
Vučić: Nikada nisam imao niti koristio Skaj aplikaciju

Vučić: Nikada nisam imao niti koristio Skaj aplikaciju

RTV 03.06.2025
BEOGRAD - Nikad nisam imao niti koristio Skaj aplikaciju, niti ja niti bilo ko iz moje porodice, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Ukoliko to nije istina, ja molim Tužilaštvo za organizovani kriminal da saopšti da sam to slagao i ja više… »
Vanredno obraćanje Vučića: Nikad nisam ni imao, ni koristio Skaj aplikaciju, niti bilo ko iz moje porodice

Vanredno obraćanje Vučića: Nikad nisam ni imao, ni koristio Skaj aplikaciju, niti bilo ko iz moje porodice

Euronews 03.06.2025
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da je "obojena revolucija je zapala u ćorsokak". "Što se tiče obojene revolucije, ona je zapala u ćorsokak iz mnogo razloga. Zapala je zato što nemate politiku, nemate program, nemate ideje. Zato što sam 11. decembra… »
Vučić demantovao Tepić: Tvrdi da na paketima droge nije on, nego predsednik Kolumbije

Vučić demantovao Tepić: Tvrdi da na paketima droge nije on, nego predsednik Kolumbije

Nova 03.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić demantovao je navode potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić o tome da je povezan sa narko-kartelima, navodeći da se na slikama sa paketima droge koje je ona pokazala ne nalazi on, već predsednik… »
Vučić: Obojena revolucija zapala u ćorsokak

Vučić: Obojena revolucija zapala u ćorsokak

Sputnik 03.06.2025
Obojena revolucija je zapala zapala u ćorsokak. 11. novembra na protestu ih je ovde bilo 800, a sada ih je 80. Nemaju program, politiku, nemaju ideje. Pre 6 meseci sam rekao da će se sve završiti na političkim zahtevima", rekao je predsednik Srbije… »
Vučić: Prvi put posle dugo vremena stopa inflacije ispod četiri odsto

Vučić: Prvi put posle dugo vremena stopa inflacije ispod četiri odsto

RTK 03.06.2025
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da prema fleš proceni međugodišnja inflacija za maj iznosi 3,8 odsto. „Želeo bih da kažem da očekujemo ovog meseca prvo izuzetno dobre vesti, prvi put posle dugo vremena da se spustimo ispod četiri odsto sa… »
Vučić pokazao na tabli paket sa drogom sa likom predsednika Kolumbije: Marinika laže, nisam diler

Vučić pokazao na tabli paket sa drogom sa likom predsednika Kolumbije: Marinika laže, nisam diler

Euronews 03.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je Marinika Tepić izmislila da je dilovao drogu sa Filipom Koraćem. Ističe da je 2017. godine uhapšena ekipa škaljarskog klana od 10 lica u restoranu "Durmitor" na Novom Beogradu zbog napada na njegovog sina… »
"Njih 10 uhapšeno je zbog napada na mog sina Danila, među njima je bio i izvesni runjo" Vučić: Verovatno sam ja tada radio sa…

"Njih 10 uhapšeno je zbog napada na mog sina Danila, među njima je bio i izvesni runjo" Vučić: Verovatno sam ja tada radio sa…

Kurir 03.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je 2017. godine uhapšena ekipa ljudi zbog napada na njegovog sina Danila. - Želim da vas obavestim sledećim činjenicama. 1.6.2017. uhapšena je ekipa, koliko sam razumeo, a nisam do danas bio baš sasvim… »
Vučić: Rast BDP-a Srbije ove godine biće veći od tri odsto, značajno povećanje plata i penzija

Vučić: Rast BDP-a Srbije ove godine biće veći od tri odsto, značajno povećanje plata i penzija

Novi magazin 03.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je u maju, prvi put posle dugo vremena, inflacija u Srbiji pala na 3,8 odsto, a da očekuje da ove godine rast bruto domaćeg proizvoda (BDP) pređe tri odsto, što će obezbediti značajan rast plata u… »
Vučić o stanovima za mlade: "Ogromno interesovanje, moja inicijativa će biti da pronađemo još novca"

Vučić o stanovima za mlade: "Ogromno interesovanje, moja inicijativa će biti da pronađemo još novca"

B92 03.06.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić zamolio je mlade ljude da se prijave za kredite za stanove. "Moja inicijativa će biti da produžimo i da nađemo još novca za podršku za stambene kredite za mlade", kazao je on. Već je 5.500 mladih izrazilo… »
Vučić: Morali su da koriste narko-kartele, opoziciju i sve veća finansijska sredstva u pokušaju rušenja vlasti

Vučić: Morali su da koriste narko-kartele, opoziciju i sve veća finansijska sredstva u pokušaju rušenja vlasti

B92 03.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u vanrednom obraćanju građanima Srbije kazao je da je strani faktor, uz podršku regionalnih narko-kartela i pojedinih opozicionih političara krenuo u napad mnogo ranije od Dubone i Orašja. Tvrdi da je strani faktor, uz… »
Vučić: Inflacija u maju 3,8 odsto, planirano veliko povećanje penzija i otvaranje novih puteva

Vučić: Inflacija u maju 3,8 odsto, planirano veliko povećanje penzija i otvaranje novih puteva

Telegraf 03.06.2025
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da prema fleš proceni međugodišnja inflacija za maj iznosi 3,8 odsto. "Želeo bih da kažem da očekujemo ovog meseca prvo izuzetno dobre vesti, prvi put posle dugo vremena da se spustimo ispod četiri odsto sa… »

Vesti dana »