Povezane vesti

Rijaliti zvezda skrhana od bola i tuge zbog smrti sina "Nikada neću razumeti zašto život mora da bude surov"

Rijaliti zvezda skrhana od bola i tuge zbog smrti sina "Nikada neću razumeti zašto život mora da bude surov"

Telegraf 03.06.2025
Vitni Pervis, poznata iz prve sezone emisije "16 and Pregnant", objavila je tragičnu vest - njen sin Vesten (16) je preminuo. Neutešna majka je tragičnu vest podelila na svom Fejsbuku, podelivši fotografiju gde grli svog sina. - Počivaj u miru, moja bebo… »
Rijaliti zvezdi iznenada umro sin: "Nikada neću razumeti zašto život mora da bude tako surov"

Rijaliti zvezdi iznenada umro sin: "Nikada neću razumeti zašto život mora da bude tako surov"

Kurir 03.06.2025
Vitni Pervis, poznata iz prve sezone emisije "16 and Pregnant", objavila je tragičnu vest - njen sin Vesten (16) je preminuo. Srceparajuću poruku podelila je na Fejsbuku, uz fotografiju na kojoj sa osmehom grli svog sina. „Počivaj u miru, moja bebo… »
Rijaliti učesnici umro sin (16) Oproštajnom porukom rasplakala naciju: "Počivaj u miru, moja bebo"

Rijaliti učesnici umro sin (16) Oproštajnom porukom rasplakala naciju: "Počivaj u miru, moja bebo"

Alo 03.06.2025
Vitni Pervis izgubila sina. Vitni Pervis, poznata iz prve sezone emisije "16 and Pregnant", objavila je tragičnu vest - njen sin Vesten (16) je preminuo. Bolnu poruku objavila je na Fejsbuku, uz fotografiju na kojoj sa osmehom grli svog sina. - Počivaj u… »

Vesti dana »