Povezane vesti
Rijaliti zvezda skrhana od bola i tuge zbog smrti sina "Nikada neću razumeti zašto život mora da bude surov"
Telegraf 03.06.2025
Vitni Pervis, poznata iz prve sezone emisije "16 and Pregnant", objavila je tragičnu vest - njen sin Vesten (16) je preminuo. Neutešna majka je tragičnu vest podelila na svom Fejsbuku, podelivši fotografiju gde grli svog sina. - Počivaj u miru, moja bebo… »
Rijaliti zvezdi iznenada umro sin: "Nikada neću razumeti zašto život mora da bude tako surov"
Kurir 03.06.2025
Vitni Pervis, poznata iz prve sezone emisije "16 and Pregnant", objavila je tragičnu vest - njen sin Vesten (16) je preminuo. Srceparajuću poruku podelila je na Fejsbuku, uz fotografiju na kojoj sa osmehom grli svog sina. „Počivaj u miru, moja bebo… »
Rijaliti učesnici umro sin (16) Oproštajnom porukom rasplakala naciju: "Počivaj u miru, moja bebo"
Alo 03.06.2025
Vitni Pervis izgubila sina. Vitni Pervis, poznata iz prve sezone emisije "16 and Pregnant", objavila je tragičnu vest - njen sin Vesten (16) je preminuo. Bolnu poruku objavila je na Fejsbuku, uz fotografiju na kojoj sa osmehom grli svog sina. - Počivaj u… »
Vesti dana »
Šta tačno znači licenca koju je dobio NIS? Oglasila se Naftna industrija Srbije, rafinerija kreće da radi! Ovo su detalji
Blic pre 38 minutajoš 28 povezanih
Prvi dan nove godine vedar sa temperaturom do 10 stepeni, u Zaječaru do 3
Glas Zaječara pre 2 satajoš 27 povezanih