Povezane vesti
"Pristajem samo na podršku, smeh i razumevanje" Jovana Pajić progovorila o novoj ljubavi: Kada se dogodi prepoznavanje…
Kurir 03.06.2025
Jovana Pajić, pre tačno godinu dana, objavila je pesmu "Ludilo moje", koja je njenu karijeru usmerila ka vrhu. Sa numerom "Prezime se briše" dodatno je učvrstila poziciju na muzičkoj sceni, a duetska pesma sa Marijom Šerifović "Demoni", proglašena je za… »
Fasciniranost mišićima pripisujem mlađim danima: Jovana Pajić progovorila o novoj ljubavi
Hello 03.06.2025
Jovana Pajić, pre tačno godinu dana, objavila je pesmu "Ludilo moje", koja je njenu karijeru usmerila ka vrhu. Sa numerom "Prezime se briše" dodatno je učvrstila poziciju na muzičkoj sceni, a duetska pesma sa Marijom Šerifović "Demoni", proglašena je za… »
Vesti dana »
Sutra počinje legalizacija po novim pravilima: Evo šta je potrebno da bi bili "svoj na svome"
Kurir pre 57 minutajoš 31 povezana
"Mora da se otkloni pretnja od treće ruske invazije" Zelenski razgovarao sa dva ključna Trampova čoveka, pa otkrio detalje
Blic pre 22 minutajoš 48 povezanih
Pokušaj puča u Beninu propao zahvaljujući lojalistima, kaže ministar unutrašnjih poslova
BBC News pre 4 satijoš 25 povezanih
Noris: Titulu posvećujem roditeljima, dozvolili su mi da jurim ovaj san koji je postao stvarnost
RTS pre 1 satjoš 38 povezanih
(Mapa) Pogledajte kako sneg stiže u Srbiju! Zna se tačan sat kada će početi da pada, a i lokacije: RHMZ najavio i šta čeka Beograd
Blic pre 53 minutajoš 30 povezanih