Povezane vesti

Posle Evropskog sam predložio ostavku! Piksi otkrio da je hteo da napusti mesto selektora Srbije..

Posle Evropskog sam predložio ostavku! Piksi otkrio da je hteo da napusti mesto selektora Srbije..

Kurir 03.06.2025
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi otvoreno govorio za francuski L’Équipe o svojoj poziciji nakon Evropskog prvenstva u Nemačkoj, pritiscima sa kojima se suočava kao selektor, ali i svojim ličnim motivima i odnosu prema… »
Piksi: "Posle Evropskog sam predložio ostavku"

Piksi: "Posle Evropskog sam predložio ostavku"

B92 03.06.2025
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi je otvoreno govorio za francuski L’Équipe o svojoj poziciji nakon Evropskog prvenstva u Nemačkoj, pritiscima sa kojima se suočava kao selektor, ali i svojim ličnim motivima i odnosu prema… »
Piksi otvorio dušu o najtežem periodu u karijeri i rekao: "Nije to za mene, previše politike, pokušao sam..."

Piksi otvorio dušu o najtežem periodu u karijeri i rekao: "Nije to za mene, previše politike, pokušao sam..."

Telegraf 03.06.2025
Konferencija za medije Dragana Stojkovića Piksija pred okupljanje reprezentacije za predstojeće utakmice protiv Albanije i Andore podigla je veliku buru. Bez dlake na jeziku je aktuelni selektor pričao o statusu pojedinih reprezentaticaca, koji su naišli… »

Vesti dana »

Kakvo nas vreme očekuje danas?

Kakvo nas vreme očekuje danas?

Nedeljnik pre 34 minutajoš 13 povezanih
Ako su ruže, procvetaće

Ako su ruže, procvetaće

Sportske.net pre 14 minutajoš 16 povezanih