Povezane vesti
Posle Evropskog sam predložio ostavku! Piksi otkrio da je hteo da napusti mesto selektora Srbije..
Kurir 03.06.2025
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi otvoreno govorio za francuski L’Équipe o svojoj poziciji nakon Evropskog prvenstva u Nemačkoj, pritiscima sa kojima se suočava kao selektor, ali i svojim ličnim motivima i odnosu prema… »
Piksi otvorio dušu o najtežem periodu u karijeri i rekao: "Nije to za mene, previše politike, pokušao sam..."
Telegraf 03.06.2025
Konferencija za medije Dragana Stojkovića Piksija pred okupljanje reprezentacije za predstojeće utakmice protiv Albanije i Andore podigla je veliku buru. Bez dlake na jeziku je aktuelni selektor pričao o statusu pojedinih reprezentaticaca, koji su naišli… »
Vesti dana »
Atina: Šestoro poginulih u eksploziji zgrade u turističkoj četvrti Plaka
Beta pre 37 minutajoš 28 povezanih
Analiza RSE: U biračkom spisku Srbije više od 500.000 građana bez naziva ulice i kućnog broja
Pravo u centar pre 5 satijoš 10 povezanih
Dogovor Kine i SAD o bezbednosti veštačke inteligencije, trgovini i vojnim pitanjima
Nova pre 46 minutajoš 25 povezanih
"Poslednja šansa da se Srbija izvuče iz rata": Novi optimizam o smrti Milana Panića, protivkandidata Miloševiću na izborima 1992.
Insajder pre 31 minutajoš 34 povezane
Kako će se Holandija spremati za Srbiju? Tadić otkrio plan rivala kojeg dobro poznaje
Mondo pre 1 satjoš 31 povezana