Повезане вести
После Европског сам предложио оставку! Пикси открио да је хтео да напусти место селектора Србије..
Курир 03.06.2025
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси отворено говорио за француски Л’Éqуипе о својој позицији након Европског првенства у Немачкој, притисцима са којима се суочава као селектор, али и својим личним… »
Пикси: "После Европског сам предложио оставку"
Б92 03.06.2025
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси је отворено говорио за француски Л’Éqуипе о својој позицији након Европског првенства у Немачкој, притисцима са којима се суочава као селектор, али и својим личним… »
Пикси отворио душу о најтежем периоду у каријери и рекао: "Није то за мене, превише политике, покушао сам..."
Телеграф 03.06.2025
Конференција за медије Драгана Стојковића Пиксија пред окупљање репрезентације за предстојеће утакмице против Албаније и Андоре подигла је велику буру. Без длаке на језику је актуелни селектор причао о статусу појединих… »
Вести дана »

Језив судар код Сајма: Петоро младих тешко повређено, ватрогасци их извлачили из аутомобила
Нова пре 9 минутајош 18 повезаних

Блумберг: ЕУ разматра да затвори "Дружбу" за Мађарску и Словачку: Зеленски с Трампом у УН
РТС пре 1 сатјош 4 повезане

"Мени је звезда све у животу": Лековић након победе црвено-белих у вечитом дербију
Вечерње новости пре 4 минутајош 6 повезаних