Povezane vesti
"Jutros smo raskinuli, plakala sam ceo dan" Miljana se potkačila i sa majkom, ne pričaju "Mnogo mi je teško"
Telegraf 03.06.2025
Nakon što je izašla iz rijaliti programa "Elita", u javnosti se pojavila vest da se bivša učesnica Miljana Kulić zaposlila u pečenjari u Nišu. Miljana je da zarađuje od TikToka. - Evo vidite kako prodajem piliće, zatekli ste me kući. Jedan dan sam bila… »
Potresne vesti stižu iz niša! Miljana raskinula sa dečkom i prolazi kroz pakao, za sve krivi Mariju! Došlo do žestoke svađe…
Kurir 03.06.2025
Nakon što je izašla iz rijaliti programa "Elita", u javnosti se pojavila vest da se bivša učesnica Miljana Kulić zaposlila u pečenjari u Nišu. Bivša rijaliti učesnica je otkrila po prvi put šta je prava istina, ali i da trenutno zarađuje od TikToka. -… »
"Plačem ceo dan" Haos u domu Kulića, Miljana raskinula sa dečkom, a onda zakrvila sa Marijom
Alo 03.06.2025
Kulićeva je raskinula vezu sa Milošem Vasiljevićem, a da je za sve kriva kocka. Nakon izlaska iz rijalitija Elita, u javnosti su se pojavile spekulacije da je bivša učesnica Miljana Kulić započela rad u pečenjari u Nišu. Međutim, Miljana je sada prvi put… »
Vesti dana »

Sindikat UGS Nezavisnost će tražiti da minimalac bude povećan na 70.000 dinara
Biznis i finansije pre 39 minutajoš 26 povezanih

Petorici muškaraca iz Novog Sada određen pritvor do 30 dana zbog pokušaja ubistva
Telegraf pre 29 minutajoš 24 povezane

Pitanje koje može da otvori Pandorinu kutiju: Šta su teme istorijskog sastanka u Vašingtonu posle samita Putina i Trampa
Euronews pre 39 minutajoš 66 povezanih