Povezane vesti

"Jutros smo raskinuli, plakala sam ceo dan" Miljana se potkačila i sa majkom, ne pričaju "Mnogo mi je teško"

"Jutros smo raskinuli, plakala sam ceo dan" Miljana se potkačila i sa majkom, ne pričaju "Mnogo mi je teško"

Telegraf 03.06.2025
Nakon što je izašla iz rijaliti programa "Elita", u javnosti se pojavila vest da se bivša učesnica Miljana Kulić zaposlila u pečenjari u Nišu. Miljana je da zarađuje od TikToka. - Evo vidite kako prodajem piliće, zatekli ste me kući. Jedan dan sam bila… »
Potresne vesti stižu iz niša! Miljana raskinula sa dečkom i prolazi kroz pakao, za sve krivi Mariju! Došlo do žestoke svađe…

Potresne vesti stižu iz niša! Miljana raskinula sa dečkom i prolazi kroz pakao, za sve krivi Mariju! Došlo do žestoke svađe…

Kurir 03.06.2025
Nakon što je izašla iz rijaliti programa "Elita", u javnosti se pojavila vest da se bivša učesnica Miljana Kulić zaposlila u pečenjari u Nišu. Bivša rijaliti učesnica je otkrila po prvi put šta je prava istina, ali i da trenutno zarađuje od TikToka. -… »
"Plačem ceo dan" Haos u domu Kulića, Miljana raskinula sa dečkom, a onda zakrvila sa Marijom

"Plačem ceo dan" Haos u domu Kulića, Miljana raskinula sa dečkom, a onda zakrvila sa Marijom

Alo 03.06.2025
Kulićeva je raskinula vezu sa Milošem Vasiljevićem, a da je za sve kriva kocka. Nakon izlaska iz rijalitija Elita, u javnosti su se pojavile spekulacije da je bivša učesnica Miljana Kulić započela rad u pečenjari u Nišu. Međutim, Miljana je sada prvi put… »

Vesti dana »