Povezane vesti
Motociklista pao, a motor kao na filmu nastavio da se kreće! Očevici opisali tragediju u Zaječaru
Alo 04.06.2025
Očevici tragedije u Zaječaru izjavili da je motocikl, posle pada vozača, kao na filmu nastavio da se kreće! Motociklista Dalibor R. (40) poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kada je sleteo s puta, udario u ogradu i pao naočigled meštana… »
Teška nesreća u Zaječaru: Muškarac stradao u padu motocikla FOTO
Nova 04.06.2025
Vozač motocikla, D. R. nastradao je nakon što je izgubio kontrolu nad vozilom i pao preko branika između kolovoza i zelene površine, u Miročkoj ulici u Zaječaru. Nesreća se dogodila protekle večeri oko 20 časova i 10 minuta, u Zaječaru, došlo je do… »
Motociklista (40) nastradao u Zaječaru: Izgubio kontrolu nad vozilom, pao preko branika
Alo 04.06.2025
Vozač motocikla, D. R. smrtno je stradao nakon što je izgubio kontrolu nad vozilom i pao preko branika između kolovoza i zelene površine, u Miročkoj ulici u Zaječaru. Večeras, oko 20:10 časova, u Zaječaru je došlo do tragične nesreće kada je motociklista… »
(Video) Poginuo motociklista u Zaječaru: Izgubio kontrolu, pa pao sa motora: Ležao bez svesti na putu
Blic 03.06.2025
Vozač motocikla, D. R. smrtno je stradao nakon što je izgubio kontrolu nad vozilom i pao preko branika između kolovoza i zelene površine, u Miročkoj ulici u Zaječaru. Večeras oko 20 časova i 10 minuta, u Zaječaru, došlo je do nesreće kada je motocikliste… »
Vesti dana »
Novopazarski medij: Uzrok požara u fabrici u Novom Pazaru najverovatnije ljudski faktor
Danas pre 29 minutajoš 51 povezana
(VIDEO) Zašto, Nole? Sreća, malo falilo do diskvalifikacije…
Sport klub pre 48 minutajoš 47 povezanih
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 53 minutajoš 24 povezane
Za rubriku "Verovali ili ne?" Partizan sa četiri različita trenera slavio u Evroligi ove sezone
Večernje novosti pre 2 satajoš 25 povezanih