Povezane vesti

„Dovezao me na nastup i više ga nisam videla“: Snežana Đurišić na bini saznala za smrt svog muža

„Dovezao me na nastup i više ga nisam videla“: Snežana Đurišić na bini saznala za smrt svog muža

Nova 04.06.2025
Pevačica Snežana Đurišić godinama je bila u skladnom braku sa suprugom Slobodanom, koji je preminuo nakon što ju je odvezao na jedan nastup. Snežana Đurišić je za ovu porodičnu tragediju saznala dok je pevala. Ona je o tome svojevremeno pričala javno… »
"Dovezao me na nastup i više ga nisam videla" Snežana je na bini saznala za smrt svog muža, ovako ga se seća

"Dovezao me na nastup i više ga nisam videla" Snežana je na bini saznala za smrt svog muža, ovako ga se seća

Telegraf 04.06.2025
Pevačica Snežana Đurišić godinama je bila u skladnom braku sa suprugom Slobodanom, koji je preminuo nakon što ju je odvezao na jedan nastup. Pevačica je za ovu porodičnu tragediju saznala dok je pevala. Ona je o tome svojevremeno pričala javno, otkrivši… »
"Dovezao me je na nastup i više ga nisam videla": Snežana Đurišić je na bini saznala za smrt muža, ovako priča o bolnoj temi…

"Dovezao me je na nastup i više ga nisam videla": Snežana Đurišić je na bini saznala za smrt muža, ovako priča o bolnoj temi…

Blic 03.06.2025
Pevačica Snežana Đurišić godinama je bila u skladnom braku sa suprugom Slobodanom, koji je preminuo nakon što ju je odvezao na jedan nastup. Snežana je za porodičnu tragediju saznala dok je pevala, što je zadesilo i mnoge njene kolege. Jednom prilikom… »

Vesti dana »