Повезане вести
„Довезао ме на наступ и више га нисам видела“: Снежана Ђуришић на бини сазнала за смрт свог мужа
Нова 04.06.2025
Певачица Снежана Ђуришић годинама је била у складном браку са супругом Слободаном, који је преминуо након што ју је одвезао на један наступ. Снежана Ђуришић је за ову породичну трагедију сазнала док је певала. Она је о томе… »
"Довезао ме на наступ и више га нисам видела" Снежана је на бини сазнала за смрт свог мужа, овако га се сећа
Телеграф 04.06.2025
Певачица Снежана Ђуришић годинама је била у складном браку са супругом Слободаном, који је преминуо након што ју је одвезао на један наступ. Певачица је за ову породичну трагедију сазнала док је певала. Она је о томе својевремено… »
"Довезао ме је на наступ и више га нисам видела": Снежана Ђуришић је на бини сазнала за смрт мужа, овако прича о болној теми…
Блиц 03.06.2025
Певачица Снежана Ђуришић годинама је била у складном браку са супругом Слободаном, који је преминуо након што ју је одвезао на један наступ. Снежана је за породичну трагедију сазнала док је певала, што је задесило и многе њене… »
Вести дана »
Трамп неће састанак са Путином док не буде сигуран о постизању договора за Украјину
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
(Фото) састанак у председничком авиону: Ево шта је Трамп рекао катарском емиру: Не знам шта је важније, бити вољен или поштован?
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
(ВИДЕО) Погледајте како је Борусија Дортмунд дошла до победе у надокнади времена
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Тропска олуја "Мелиса" прерасла у ураган: Има мртвих, активирано више од 650 склоништа
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана