Povezane vesti

Iznenada umro Nenad Milinković Baća (54)

Iznenada umro Nenad Milinković Baća (54)

Telegraf 04.06.2025
Veoma tužne vesti su došle u Srbiju, pošto je iznenada na treningu preminuo Nenad Milinković Baća, jedan od velikana sporta i atletike kako u Smederevskoj Palanci, tako i u čitavoj zemlji. Baća je umro na Gradskom stadionu, gde je praktično i ostavio… »
"Pritiskali su te da slažeš - hteli su da ukaljaju moj ugled" Slavnog srpskog olimpijca slomila iznenadna smrt legende…

"Pritiskali su te da slažeš - hteli su da ukaljaju moj ugled" Slavnog srpskog olimpijca slomila iznenadna smrt legende…

Kurir 04.06.2025
Proslavljeni atletičar, trener, atletski sudija i sportski radnik, Nenad Milinković Baća, iznenada je preminuo u 54. godini života. Baća je umro na Gradskom stadionu u Smederevskoj Palanci, gde je i započeo svoju blistavu karijeru. Vest o njegovoj… »
Emotivna objava srpskog olimpijca zbog smrti legende: „Pritiskali su te da slažeš, da ukaljaju moj ugled…“

Emotivna objava srpskog olimpijca zbog smrti legende: „Pritiskali su te da slažeš, da ukaljaju moj ugled…“

Nova 04.06.2025
Srpska atletika iznenada je izgubila svog proslavljenog člana kada je tokom treninga u Smederevskoj Palanci iznenada preminuo Nenad Milinković Baća u 54. godini života. Od njega se emotivnim rečima oprostio i višestruki srpski olimpijac Asmir Kolašinac… »
Tužan dan za srpski sport: Proslavljeni atletičar iznenada preminuo na stadionu!

Tužan dan za srpski sport: Proslavljeni atletičar iznenada preminuo na stadionu!

Kurir 04.06.2025
Proslavljeni srpski atletičar, trener i sportski radnik, Nenad Milinković Baća, iznenada je preminuo u 54. godini života. Baća je umro na Gradskom stadionu u svojoj Smederevskoj Palanci, gde je ostavio neizbrisiv trag tokom života. Milinković je bio… »
Iznenada preminuo tokom treninga, srpski sport zavijen u crno

Iznenada preminuo tokom treninga, srpski sport zavijen u crno

Nova 04.06.2025
Srpski sport i atletika su zavijeni u crno – Nenad Milinković Baća, legenda palanačke i srpske atletike, iznenada je preminuo tokom treninga na Gradskom stadionu u Smederevskoj Palanci. Baća je bio jedan od najstarijih aktivnih atletičara u Srbiji… »
Tragedija u srpskom sportu! Iznenada na stadionu preminuo veliki šampion i bivši član Crvene zvezde

Tragedija u srpskom sportu! Iznenada na stadionu preminuo veliki šampion i bivši član Crvene zvezde

Večernje novosti 04.06.2025
Velika tuga u Srbiji... Foto: Free Images Pixabay Iznenada je preminuo Nenad Milinković Baća (54), jedan od velikama sporta i atletike kako u Smederevskoj Palanci, tako i u čitavoj zemlji. Prema pisanju portala "Palanka danas" Milinković je preminuo na… »
Iznenada nas je napustio Nenad Milinković Baća (54) Veliko ime srpske atletike

Iznenada nas je napustio Nenad Milinković Baća (54) Veliko ime srpske atletike

Dnevnik 04.06.2025
Veoma tužne vesti su došle u Srbiju, pošto je iznenada na treningu preminuo Nenad Milinković Baća, jedan od velikama sporta i atletike kako u Smederevskoj Palanci, tako i u čitavoj zemlji. Baća je umro na Gradskom stadionu, gde je praktično i ostavio… »

Vesti dana »