Повезане вести
Певачица (37) саопштила да има рак, донела одлуку да се повуче са сцене: "Срце ми се слама..."
Телеграф 04.06.2025
Музичка звезда Џеси Џеј (37) открила је да има рак дојке и да иде на операцију после великог концерта. Популарна певачица шокирала је фанове емотивном објавом на Инстаграму у којој је открила да јој је дијагностикован рани… »
Славна певачица открила: Имам рак
Б92 04.06.2025
Британска певачица Џеси Џеј (37) открила је да јој је дијагностикован рани стадијум рака дојке. У емотивном видеу се обратила својим пратиоцима те је истакла да се дуго премишљала треба ли с јавности да подели ову вест. "Желим… »
'Треба ми загрљај': Певачица Џеси Џеј открила да има рак дојке
BBC News 04.06.2025
Објавила је да ће се после операције 'вратити са још већим грудима и још више музике'. Певачица Џеси Џеј каже да јој је дијагностикован рак дојке у раној фази. На Инстаграму је објавила да планира операцију после наступа на… »
Радио 021 04.06.2025
Објавила је да ће се после операције 'вратити са још већим грудима и још више музике'. ББЦ Певачица чије је име Џесика Корниш Цорнисх, позната је по хитовима Прице Таг, Домино и Банг Банг Певачица Џеси Џеј каже да јој је… »
НИН 04.06.2025
Певачица Џеси Џеј каже да јој је дијагностикован рак дојке у раној фази. На Инстаграму је објавила да планира операцију после наступа на фестивалу на лондонском стадиону Вембли, касније овог месеца. "Рак је ужасан у сваком… »
‘Треба ми загрљај’: Певачица Џеси Џеј открила да има рак дојке
Јужне вести 04.06.2025
ББЦ Певачица чије је име Џесика Корниш Цорнисх, позната је по хитовима Прице Таг, Домино и Банг Банг Певачица Џеси Џеј каже да јој је дијагностикован рак дојке у раној фази. На Инстаграму је објавила да планира операцију после… »
‘Треба ми загрљај’: Певачица Џеси Џеј открила да има рак дојке
Данас 04.06.2025
Певачица Џеси Џеј каже да јој је дијагностикован рак дојке у раној фази. На Инстаграму је објавила да планира операцију после наступа на фестивалу на лондонском стадиону Вембли, касније овог месеца. „Рак је ужасан у сваком… »
"Имам Рак" Певачица (38) расплакала објавом: "Само једно ми је утеха"
Ало 04.06.2025
Биће подвргнута операцији. Певачица Џеси Џеј открила је на друштвеним мрежама да јој је дијагностикован рак дојке. У емотивном видеу истакла је да је болест откривена рано. - Рак је ужасан у било ком облику, али ја се држим те… »
Џеси Џеј открила да има рани стадијум рака дојке
Н1 Инфо 04.06.2025
Певачица Џеси Џеј, открила је да јој је дијагностикован рани стадијум рака дојке и да планира да се подвргне операцији након наступа на предстојећем Суммертиме Балл-у. У видеу објављеном на Инстаграму, 37-годишња певачица… »
"Имам Рак": Млада певачица коју смо гледали и у Београду расплакала фанове објавом: "Само једно ми је утеха..."
Блиц 04.06.2025
Певачица Џеси Џеј открила је на друштвеним мрежама да јој је дијагностикован рак дојке. У емотивном видеу истакла је да је болест откривена рано. "Рак је ужасан у било ком облику, али ја се држим те речи "рано"", рекла је она… »
Британска певачица Џеси Џеј болује од карцинома дојке: "Рак је страшан у било ком облику"
Еуроневс 04.06.2025
Британска певачица Џеси Џеј (37) саопштила је да јој је дијагностикован рак дојке у раном стадијуму и да ће након наступа на музичком фестивалу "Суммертиме Балл" у Лондону отићи на операцију. Певачица је вест објавила у… »
Рак дојке није само квржица: Ови симптоми су аларм болести са којом се бори Џеси Џеј
Мондо 04.06.2025
Џеси Џеј открила је да јој је дијагностикован рани стадијум рака дојке. Поред квржице, ова болест има низ других симптома, који могу да се помешају са другим болестима. Након што се дуго двоумила да ли да открије са каквом… »
Славна певачица открила да има рак дојке: „Потребан ми је загрљај“
Нова 04.06.2025
Певачица Џеси Џеј открила је да јој је дијагностикован рани стадијум рака дојке и да ће ићи на операцију након наступа на овогодишњем Суммертиме Балл-у. Тридесетседмогодишња певачица хита „Прице Таг“ поделила је у видеу на… »
Џеси Џеј има рак: Славна певачица саопштила стравичне вести само две године након мучне борбе за потомство
Мондо 04.06.2025
Џеси Џеј прошла је пакао пре него што је коначно успела да постане мајка, међутим, њену срећу прекинуле су вести - откривен јој је рак дојке. Британска певачица Џеси Џеј (37) шокирала је јавност када је открила да јој је… »
Славној певачици дијагностификован рак дојке: Одлучила да јавно подели своју дијагнозу "Треба ми загрљај"
Курир 04.06.2025
Певачица Џеси Џеј открила је да јој је дијагностикован рани стадијум рака дојке и да ће ићи на операцију након наступа на овогодишњем Суммертиме Балл-у. Тридесетседмогодишња певачица хита Прице Таг поделила је у видеу на… »
Вести дана »
Путинов саветник: Састанак у Кремљу САД и Русије о Украјини био продуктиван, али још има посла
Бета пре 49 минутајош 4 повезане
ЦИК у Приштини одбила да верификује Српску листу за изборе у децембру
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Бизнис форум у Скопљу окупиће сутра 200 македонских и српских привредника
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Херојски! Припадници Горске службе спасили војнике БиХ с врха планине Чврснице (фото)
Курир пре 14 минутајош 1 повезана