Povezane vesti
Pevačica (37) saopštila da ima rak, donela odluku da se povuče sa scene: "Srce mi se slama..."
Telegraf 04.06.2025
Muzička zvezda Džesi Džej (37) otkrila je da ima rak dojke i da ide na operaciju posle velikog koncerta. Popularna pevačica šokirala je fanove emotivnom objavom na Instagramu u kojoj je otkrila da joj je dijagnostikovan rani stadijum raka dojke. Vlasnica… »
Slavna pevačica otkrila: Imam rak
B92 04.06.2025
Britanska pevačica Džesi Džej (37) otkrila je da joj je dijagnostikovan rani stadijum raka dojke. U emotivnom videu se obratila svojim pratiocima te je istakla da se dugo premišljala treba li s javnosti da podeli ovu vest. "Želim to da podelim s fanovima… »
'Treba mi zagrljaj': Pevačica Džesi Džej otkrila da ima rak dojke
BBC News 04.06.2025
Objavila je da će se posle operacije 'vratiti sa još većim grudima i još više muzike'. Pevačica Džesi Džej kaže da joj je dijagnostikovan rak dojke u ranoj fazi. Na Instagramu je objavila da planira operaciju posle nastupa na festivalu na londonskom… »
Radio 021 04.06.2025
Objavila je da će se posle operacije 'vratiti sa još većim grudima i još više muzike'. BBC Pevačica čije je ime Džesika Korniš Cornish, poznata je po hitovima Price Tag, Domino i Bang Bang Pevačica Džesi Džej kaže da joj je dijagnostikovan rak dojke u… »
‘Treba mi zagrljaj’: Pevačica Džesi Džej otkrila da ima rak dojke
Danas 04.06.2025
Pevačica Džesi Džej kaže da joj je dijagnostikovan rak dojke u ranoj fazi. Na Instagramu je objavila da planira operaciju posle nastupa na festivalu na londonskom stadionu Vembli, kasnije ovog meseca. „Rak je užasan u svakom obliku, ali se držim reči… »
NIN 04.06.2025
Pevačica Džesi Džej kaže da joj je dijagnostikovan rak dojke u ranoj fazi. Na Instagramu je objavila da planira operaciju posle nastupa na festivalu na londonskom stadionu Vembli, kasnije ovog meseca. "Rak je užasan u svakom obliku, ali se držim reči… »
‘Treba mi zagrljaj’: Pevačica Džesi Džej otkrila da ima rak dojke
Južne vesti 04.06.2025
BBC Pevačica čije je ime Džesika Korniš Cornish, poznata je po hitovima Price Tag, Domino i Bang Bang Pevačica Džesi Džej kaže da joj je dijagnostikovan rak dojke u ranoj fazi. Na Instagramu je objavila da planira operaciju posle nastupa na festivalu na… »
"Imam Rak" Pevačica (38) rasplakala objavom: "Samo jedno mi je uteha"
Alo 04.06.2025
Biće podvrgnuta operaciji. Pevačica Džesi Džej otkrila je na društvenim mrežama da joj je dijagnostikovan rak dojke. U emotivnom videu istakla je da je bolest otkrivena rano. - Rak je užasan u bilo kom obliku, ali ja se držim te reči "rano" - rekla je… »
Džesi Džej otkrila da ima rani stadijum raka dojke
N1 Info 04.06.2025
Pevačica Džesi Džej, otkrila je da joj je dijagnostikovan rani stadijum raka dojke i da planira da se podvrgne operaciji nakon nastupa na predstojećem Summertime Ball-u. U videu objavljenom na Instagramu, 37-godišnja pevačica, pravog imena Džesika… »
"Imam Rak": Mlada pevačica koju smo gledali i u Beogradu rasplakala fanove objavom: "Samo jedno mi je uteha..."
Blic 04.06.2025
Pevačica Džesi Džej otkrila je na društvenim mrežama da joj je dijagnostikovan rak dojke. U emotivnom videu istakla je da je bolest otkrivena rano. "Rak je užasan u bilo kom obliku, ali ja se držim te reči "rano"", rekla je ona. Bolest, kaže ona… »
Britanska pevačica Džesi Džej boluje od karcinoma dojke: "Rak je strašan u bilo kom obliku"
Euronews 04.06.2025
Britanska pevačica Džesi Džej (37) saopštila je da joj je dijagnostikovan rak dojke u ranom stadijumu i da će nakon nastupa na muzičkom festivalu "Summertime Ball" u Londonu otići na operaciju. Pevačica je vest objavila u video-poruci na Instagramu, u… »
Rak dojke nije samo kvržica: Ovi simptomi su alarm bolesti sa kojom se bori Džesi Džej
Mondo 04.06.2025
Džesi Džej otkrila je da joj je dijagnostikovan rani stadijum raka dojke. Pored kvržice, ova bolest ima niz drugih simptoma, koji mogu da se pomešaju sa drugim bolestima. Nakon što se dugo dvoumila da li da otkrije sa kakvom bolešću se bori, Džesi Džej… »
Slavnoj pevačici dijagnostifikovan rak dojke: Odlučila da javno podeli svoju dijagnozu "Treba mi zagrljaj"
Kurir 04.06.2025
Pevačica Džesi Džej otkrila je da joj je dijagnostikovan rani stadijum raka dojke i da će ići na operaciju nakon nastupa na ovogodišnjem Summertime Ball-u. Tridesetsedmogodišnja pevačica hita Price Tag podelila je u videu na Instagramu da je u poslednje… »
Džesi Džej ima rak: Slavna pevačica saopštila stravične vesti samo dve godine nakon mučne borbe za potomstvo
Mondo 04.06.2025
Džesi Džej prošla je pakao pre nego što je konačno uspela da postane majka, međutim, njenu sreću prekinule su vesti - otkriven joj je rak dojke. Britanska pevačica Džesi Džej (37) šokirala je javnost kada je otkrila da joj je dijagnostikovan rani… »
Slavna pevačica otkrila da ima rak dojke: „Potreban mi je zagrljaj“
Nova 04.06.2025
Pevačica Džesi Džej otkrila je da joj je dijagnostikovan rani stadijum raka dojke i da će ići na operaciju nakon nastupa na ovogodišnjem Summertime Ball-u. Tridesetsedmogodišnja pevačica hita „Price Tag“ podelila je u videu na Instagramu da je u… »
Vesti dana »

Prvi novi tramvaj kreće sutra: Šapić predstavio obnovu voznog parka i najavio novu liniju 8
Nedeljnik pre 2 satajoš 25 povezanih

Nestabilno i vetrovito vreme u Srbiji sa obilnim padavinama i najavom novog pogoršanja
Naslovi.ai pre 1 satjoš 44 povezane

Novi Sad: Savet prihvatio inicijativu za spomenik žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 3 satajoš 23 povezane

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 64 povezane

Grobari ovo nisu videli 4 godine: Ukrajince čeka pakao! Partizan otvorio i severnu tribinu za revanš sa Oleksandijom
Kurir pre 20 minutajoš 44 povezane