Повезане вести

"Жена треба да прећути" Даници је у браку било забрањено ово 42 године: Глумац од бивше захтевао велику ствар

"Жена треба да прећути" Даници је у браку било забрањено ово 42 године: Глумац од бивше захтевао велику ствар

Телеграф 04.06.2025
Глумац Лазар Ристовски био је више од четири деценије у браку са колегиницом Даницом Ристовски. Ипак њихова љубав која је трајала више деценија окончана је разводом. Ристовски је врло брзо срећу нашао крај 39 године млађе Анице… »
Даница једну ствар није смела да уради 42 године: Лазар Ристовски завео 39 година млађу, а од бивше је ово захтевао: "Жена…

Даница једну ствар није смела да уради 42 године: Лазар Ристовски завео 39 година млађу, а од бивше је ово захтевао: "Жена…

Блиц 04.06.2025
Глумац Лазар Ристовски био је више од четири деценије у браку са колегиницом Даницом Ристовски, а након развода је срећу пронашао крај 39 година млађе Анице Лазић. Даница Ристовски након развода није желела да коментарише нову… »
„Гледали смо се неколико секунди, а онда загрлили“: Аница Лазић открила све детаље првог сусрета са Лазаром Ристовским

„Гледали смо се неколико секунди, а онда загрлили“: Аница Лазић открила све детаље првог сусрета са Лазаром Ристовским

Нова 04.06.2025
Познати глумац већ дуже од годину дана ужива у романси са 39 година млађом Аницом, која је сада открила детаље њихове везе. Аница Лазић и Лазар Ристовски изазивају много пажње где год да се појаве због велике разлике у… »
"Договорили смо се да ми саопштимо лепе вести" Ристовски и његова девојка не крију колико уживају у љубави "Сели смо и…

"Договорили смо се да ми саопштимо лепе вести" Ристовски и његова девојка не крију колико уживају у љубави "Сели смо и…

Курир 04.06.2025
Глумац Лазар Ристовски је након развода од дугогодишње супруге Данице Ристовски срећу нашао крај 39 година млађе Анице Лазић и то случајним сусретом. - Лазар и ја смо се упознали без икаквог посредника, ту је посредник једино… »
"Договорили смо се да ми саопштимо лепу вест": Лазар Ристовски и његова девојка не крију срећу - познати глумац са драгом…

"Договорили смо се да ми саопштимо лепу вест": Лазар Ристовски и његова девојка не крију срећу - познати глумац са драгом…

Блиц 03.06.2025
Познати глумац Лазар Ристовски после развода од колегинице Данице Ристовски ужива крај четири деценије млађе Анице Лазић. Њихова веза и те како привлачи пажњу јавности, док Аница отворено прича о њиховој љубави. - Лазар и ја… »

Вести дана »