Povezane vesti

"Žena treba da prećuti" Danici je u braku bilo zabranjeno ovo 42 godine: Glumac od bivše zahtevao veliku stvar

"Žena treba da prećuti" Danici je u braku bilo zabranjeno ovo 42 godine: Glumac od bivše zahtevao veliku stvar

Telegraf 04.06.2025
Glumac Lazar Ristovski bio je više od četiri decenije u braku sa koleginicom Danicom Ristovski. Ipak njihova ljubav koja je trajala više decenija okončana je razvodom. Ristovski je vrlo brzo sreću našao kraj 39 godine mlađe Anice Lazić. Bivša supruga i… »
Danica jednu stvar nije smela da uradi 42 godine: Lazar Ristovski zaveo 39 godina mlađu, a od bivše je ovo zahtevao: "Žena…

Danica jednu stvar nije smela da uradi 42 godine: Lazar Ristovski zaveo 39 godina mlađu, a od bivše je ovo zahtevao: "Žena…

Blic 04.06.2025
Glumac Lazar Ristovski bio je više od četiri decenije u braku sa koleginicom Danicom Ristovski, a nakon razvoda je sreću pronašao kraj 39 godina mlađe Anice Lazić. Danica Ristovski nakon razvoda nije želela da komentariše novu ljubav Lazara Ristovskog… »
„Gledali smo se nekoliko sekundi, a onda zagrlili“: Anica Lazić otkrila sve detalje prvog susreta sa Lazarom Ristovskim

„Gledali smo se nekoliko sekundi, a onda zagrlili“: Anica Lazić otkrila sve detalje prvog susreta sa Lazarom Ristovskim

Nova 04.06.2025
Poznati glumac već duže od godinu dana uživa u romansi sa 39 godina mlađom Anicom, koja je sada otkrila detalje njihove veze. Anica Lazić i Lazar Ristovski izazivaju mnogo pažnje gde god da se pojave zbog velike razlike u godinama, ali ona ističe da je… »
"Dogovorili smo se da mi saopštimo lepe vesti" Ristovski i njegova devojka ne kriju koliko uživaju u ljubavi "Seli smo i…

"Dogovorili smo se da mi saopštimo lepe vesti" Ristovski i njegova devojka ne kriju koliko uživaju u ljubavi "Seli smo i…

Kurir 04.06.2025
Glumac Lazar Ristovski je nakon razvoda od dugogodišnje supruge Danice Ristovski sreću našao kraj 39 godina mlađe Anice Lazić i to slučajnim susretom. - Lazar i ja smo se upoznali bez ikakvog posrednika, tu je posrednik jedino bio Bog. Mi smo se sreli u… »
"Dogovorili smo se da mi saopštimo lepu vest": Lazar Ristovski i njegova devojka ne kriju sreću - poznati glumac sa dragom…

"Dogovorili smo se da mi saopštimo lepu vest": Lazar Ristovski i njegova devojka ne kriju sreću - poznati glumac sa dragom…

Blic 03.06.2025
Poznati glumac Lazar Ristovski posle razvoda od koleginice Danice Ristovski uživa kraj četiri decenije mlađe Anice Lazić. Njihova veza i te kako privlači pažnju javnosti, dok Anica otvoreno priča o njihovoj ljubavi. - Lazar i ja smo se upoznali bez… »

Vesti dana »