Повезане вести

Преко 200.000 Албанаца би на меч са Србијом - улазнице иду и до 13.000 евра

Преко 200.000 Албанаца би на меч са Србијом - улазнице иду и до 13.000 евра

Б92 04.06.2025
Мало је рећи да међу навијачима Албаније влада еуфорија пред гостовање Србије у Тирани на меч квалификација за Светско првенство 2026. године. Фудбалска федерација Албаније саопштила је да је примила преко 200.000 захтева за… »
Још један Албанац се подсетио меча са дроном пред Србију: "Био сам мали тада, доживео сам то емотивно"

Још један Албанац се подсетио меча са дроном пред Србију: "Био сам мали тада, доживео сам то емотивно"

Телеграф 04.06.2025
Фудбалска репрезентација Србије у суботу од 20.45 часова биће гост Албанији у Тирани у оквиру своје прве утакмице квалификација за Светско првенство. Овај меч привлачи велику пажњу како наших, тако и тамошњих медија. Меч се… »
Штулић: Биће тешко против Албаније, али даћемо све од себе да победимо

Штулић: Биће тешко против Албаније, али даћемо све од себе да победимо

РТС 04.06.2025
Фудбалски репрезентативац Србије Никола Штулић изјавио је да очекује тежак меч против Албаније, али је додао да ће његов тим дати максимум да оствари победу на старту квалификација за Светско првенство, које ће 2026. године бити… »
Штулић: "Спреман сам да одговорим на све захтеве селектора"

Штулић: "Спреман сам да одговорим на све захтеве селектора"

Спортске.нет 04.06.2025
Фудбалски репрезентативац Србије Никола Штулић изјавио је да спреман да одговори на све захтеве селектора , и додао да је срећан што је део репрезентације, пренео је данас ФСС. "Сезона је била дуга и напорна, али сам је завршио… »
Џокер селектора Стојковића о мечу Албанија – Србија: “Само да ми будемо прави”

Џокер селектора Стојковића о мечу Албанија – Србија: “Само да ми будемо прави”

Данас 04.06.2025
Фудбалски репрезентативац Србије Никола Штулић изјавио је да спреман да одговори на све захтеве селектора и додао да је срећан што је део репрезентације. – Сезона је била дуга и напорна, али сам је завршио успешно. Здрав сам, а… »
Сјајна вест неколико дана пре Албаније! Српски репрезентативац потписао уговор пред одлазак у Тирану

Сјајна вест неколико дана пре Албаније! Српски репрезентативац потписао уговор пред одлазак у Тирану

Курир 04.06.2025
Орлови ће 7. јуна против Албаније у Тирани играти прву утакмицу у квалификацијама за Светско првенство, а 10. јуна у Лесковцу другу против Андоре. Дан након окупљања националног тима у Старој Пазови, а неколико дана пре… »
Блистао у Белгији, па добио позив селектора! Никола Штулић: Митровић је мој идол, од малих ногу сам учио од њега!

Блистао у Белгији, па добио позив селектора! Никола Штулић: Митровић је мој идол, од малих ногу сам учио од њега!

Курир 04.06.2025
Фудбалски репрезентативац Србије Никола Штулић изјавио је да спреман да одговори на све захтеве селектора и додао да је срећан што је део репрезентације, пренео је данас ФСС. "Сезона је била дуга и напорна, али сам је завршио… »
Штулић: "Биће тешко у Тирани"

Штулић: "Биће тешко у Тирани"

Б92 04.06.2025
Репрезентативац Србије Никола Штулић изјавио је да очекује тежак меч против Албаније, али је додао да ће његов тим дати максимум да оствари победу на старту квалификација за Светско првенство 2026. године. Фудбалери Србије су у… »
Огласио се Албанац са чувеног меча са дроном пред Србију: "Вређали су нас и тукли, осетили смо такву мржњу"

Огласио се Албанац са чувеног меча са дроном пред Србију: "Вређали су нас и тукли, осетили смо такву мржњу"

Телеграф 04.06.2025
Утакмица између Албаније и Србије која је заказана за суботу увече, по правилу нас враћа 11 година уназад када се изнад стадиона у Хумској улици у Београду појавио дрон са заставом Велике Албаније, након чега је настао прави… »
Никола Штулић је нови додатак нападачкој тријади селектора Стојковића: „Од Митровића сам учио од малих ногу, по стилу игре сам…

Никола Штулић је нови додатак нападачкој тријади селектора Стојковића: „Од Митровића сам учио од малих ногу, по стилу игре сам…

Недељник 04.06.2025
Фудбалски репрезентативац Србије Никола Штулић изјавио је да спреман да одговори на све захтеве селектора , и додао да је срећан што је део репрезентације, пренео је данас ФСС. Штулић: „Нисам се предавао, чекао сам прилику и… »
Никола Штулић: Биће тешко у Тирани, даћемо максимум да победимо Албанију

Никола Штулић: Биће тешко у Тирани, даћемо максимум да победимо Албанију

РТВ 04.06.2025
СТАРА ПАЗОВА - Фудбалски репрезентативац Србије Никола Штулић изјавио је да очекује тежак меч против Албаније, али је додао да ће његов тим дати максимум да оствари победу на старту квалификација за Светско првенство, које ће… »
Никола Штулић: Подсећам на Митровића, и по грађи смо исти

Никола Штулић: Подсећам на Митровића, и по грађи смо исти

Спорт клуб 04.06.2025
Репрезентативац Србије у интервјуу за сајт Фудбалског савеза Србије говорио о бројним темама. Остало је два дана до одласка Орлова на први меч квалификација за пласман на Првенство света које се идуће године одржава у САД, Канади… »
„Мржња и агресија у Србији, ми смо у Албанији показали културу“

„Мржња и агресија у Србији, ми смо у Албанији показали културу“

Спорт клуб 04.06.2025
Албанија и Србија одиграће 7. јуна у Тирани меч у оквиру квалификација за Светско првенство 2026. године. Многи ову утакмицу доживљавају као нешто више од спорта и присећају се дешавања у Београду од 14. октобра 2014. године… »
Спреман да одговори на пиксијеве захтеве – Штулић верује у тријумф над Албанијом: Србија може до Мундијала

Спреман да одговори на пиксијеве захтеве – Штулић верује у тријумф над Албанијом: Србија може до Мундијала

Дневник 04.06.2025
Фудбалски репрезентативац Србије Никола Штулић очекује тежак меч против Албаније на старту квалификација за Светско првенство, које ће 2026. године бити одржано у САД, Канади и Мексику. Фудбалери Србије су у понедељак у Старој… »
„Митровић ми је идол од малих ногу“: Нападач послао поруку, верује да Србија може да буде испред Енглеске

„Митровић ми је идол од малих ногу“: Нападач послао поруку, верује да Србија може да буде испред Енглеске

Нова 04.06.2025
Остало је два дана до одласка "орлова" на први меч квалификација за пласман на Првенство света које се идуће године одржава у САД, Канади и Мексику. Прва станица је Тирана и дуел са Албанијом, 7. јуна. У тишини Спортског центра… »
Штулић: С јасном намером идемо у Тирану

Штулић: С јасном намером идемо у Тирану

Спортски журнал 04.06.2025
„Биће тешко, али даћемо максимум како бисмо победили Албанију”. Никола Штулић изјавио је да очекује тежак меч против Албаније, али је додао да ће његов тим дати максимум да оствари победу на старту квалификација за Светско… »
"Слободно покажите орла ако постигнете гол": Албанац пред меч у Тирани храбри репрезентацију и провоцира Србију

"Слободно покажите орла ако постигнете гол": Албанац пред меч у Тирани храбри репрезентацију и провоцира Србију

Мондо 04.06.2025
Новинар Арлинд Садику позвао је све репрезентативце Албаније да постогнуте голове прославе показивањем орла. Новинар Арлинд Садику обратио се репрезентативцима који ће представљати Албанију на квалификацијама за Светско… »
Срамотни новинар "пали" Албанце: "Утакмица са Србијом није само фудбалска"

Срамотни новинар "пали" Албанце: "Утакмица са Србијом није само фудбалска"

Б92 04.06.2025
Албански новинар Арлинд Садику, који је због срамне провокације пред српским навијачима избачен са Европског првенства, огласио се пред утакмицу Албанија - Србија. Садику се обратио фудбалерима пред меч у Тирани 7. јуна, у… »
"Даћемо максимум да у Београд донесемо три бода!" Нападач Србије пред меч са Албанијом у квалификацијама за Светско првенство…

"Даћемо максимум да у Београд донесемо три бода!" Нападач Србије пред меч са Албанијом у квалификацијама за Светско првенство…

Вечерње новости 04.06.2025
Фудбалски репрезентативац Србије Никола Штулић изјавио је да очекује тежак меч против Албаније, али је додао да ће његов тим дати максимум да оствари победу на старту квалификација за Светско првенство, које ће 2026. године бити… »
Због њега се Албанија црвени од стида! Огласио се провокатор који је избачен са Европског првенства и има хитан захтев пред…

Због њега се Албанија црвени од стида! Огласио се провокатор који је избачен са Европског првенства и има хитан захтев пред…

Полако се ближи утакмица између Албаније и Србије (субота, 20.45) у Тирани, а с тим и расте тензије. ФОТО: Тањуг/АП Три дана пре утакмице појавили су се први проблеми у организацији меча квалификација за Мундијал 2026. године, с… »
Фрка какву Албанија не памти! Јавио се и "издајник" кога су оптужили да сарађује са Србима

Фрка какву Албанија не памти! Јавио се и "издајник" кога су оптужили да сарађује са Србима

КОМПЛЕТНА Тирана је на ногама! Цела нација је у приправности пре утакмице између Албаније и Србије (субота, 20.45) у квалификацијама за Светско првенство 2026. године. Фото архива ВН Никад веће мере безбедности ниједан тим никад… »
Сраман човек! Шта тачно албански провокатор жели пред долазак Србије у тирану?! Новинар ког је УЕФА избацила са Еура има…

Сраман човек! Шта тачно албански провокатор жели пред долазак Србије у тирану?! Новинар ког је УЕФА избацила са Еура има…

Курир 04.06.2025
Садику се обратио фудбалерима који ће представљати Албанију на утакмици квалификација за Светско првенство против Србије која ће се играти у Тирани 7. јуна. Он сматра да се репрезентативци његове земље превише добро понашају… »
Скандал! Албански новинар са Косова ког су избацили са Еура диже тензију: “Играчи, урадите ово против Србије”

Скандал! Албански новинар са Косова ког су избацили са Еура диже тензију: “Играчи, урадите ово против Србије”

Телеграф 04.06.2025
Фудбалска репрезентација Србије пред собом има старт квалификација за Светско првенство које се одржава 2026. године у три земље. Наша селекција креће из Тиране, где ће играти против Албаније у суботу, 7. јуна с почетком од 20… »

Вести дана »