Povezane vesti
„Ne interesuje me!“ Princ od Vranje odgovorio na negativne komentare
Nova 04.06.2025
Ovogodišnji predstavnik Srbije na Evroviziji progovorio je o našem plasmanu na ovom takmičenju. Na promociji albuma pevačice Zorje Pajić, među brojnim zvanicama pojavio se i Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje. Njegov dolazak izazvao je… »
"Ne interesuje me!" Princ od Vranje odsečan nakon Evrovizije, muzičar progovorio o kritikama na njegov račun
Kurir 04.06.2025
Na promociji albuma pevačice Zorje Pajić, među brojnim zvanicama pojavio se i Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje. Njegov dolazak izazvao je veliku pažnju, naročito zbog nedavnog nastupa na Evroviziji koji je izazvao buru reakcija u… »
"Ma, ne interesuje me": Princ od Vranje odsečno o komentarima posle fijaska na Evroviziji: "Kad predstavljaš Srbiju..." (video)…
Blic 04.06.2025
Princ od Vranje (Stefan Zdravković) pojavio se sinoć na promociji albuma koleginice Zorje Pajić i tom prilikom se osvrnuo na lavinu komentara oko njegovog predstavljanja naše zemlje na "Evroviziji". Nakon što je u polufinalu u kom je nastupao samo jedna… »
Vesti dana »

Deseti dan blokada: Određen mesečni pritvor za sedmoro uhapšenih u Užicu
BBC News pre 3 minutajoš 34 povezane

Požari u Srbiji i na Kosovu: stanje, intervencije i posledice sa fokusom na Toplički okrug
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 37 povezanih

Hladno i vetrovito vreme sa pljuskovima i grmljavinom u Srbiji 9. jula 2025.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 32 povezane

Bomba iz Rusije! Oglasili se nakon Trampovih pretnji da će bombardovati Moskvu i Peking: ''Mislio je da sam lud''
Alo pre 3 minutajoš 25 povezanih

Upozorenje NBS: Lažne SMS poruke nude nagrade i kradu podatke o platnim karticama
Serbian News Media pre 17 minutajoš 18 povezanih