Povezane vesti

„Ne interesuje me!“ Princ od Vranje odgovorio na negativne komentare

„Ne interesuje me!“ Princ od Vranje odgovorio na negativne komentare

Nova 04.06.2025
Ovogodišnji predstavnik Srbije na Evroviziji progovorio je o našem plasmanu na ovom takmičenju. Na promociji albuma pevačice Zorje Pajić, među brojnim zvanicama pojavio se i Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje. Njegov dolazak izazvao je… »
"Ne interesuje me!" Princ od Vranje odsečan nakon Evrovizije, muzičar progovorio o kritikama na njegov račun

"Ne interesuje me!" Princ od Vranje odsečan nakon Evrovizije, muzičar progovorio o kritikama na njegov račun

Kurir 04.06.2025
Na promociji albuma pevačice Zorje Pajić, među brojnim zvanicama pojavio se i Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje. Njegov dolazak izazvao je veliku pažnju, naročito zbog nedavnog nastupa na Evroviziji koji je izazvao buru reakcija u… »
"Ma, ne interesuje me": Princ od Vranje odsečno o komentarima posle fijaska na Evroviziji: "Kad predstavljaš Srbiju..." (video)…

"Ma, ne interesuje me": Princ od Vranje odsečno o komentarima posle fijaska na Evroviziji: "Kad predstavljaš Srbiju..." (video)…

Blic 04.06.2025
Princ od Vranje (Stefan Zdravković) pojavio se sinoć na promociji albuma koleginice Zorje Pajić i tom prilikom se osvrnuo na lavinu komentara oko njegovog predstavljanja naše zemlje na "Evroviziji". Nakon što je u polufinalu u kom je nastupao samo jedna… »

Vesti dana »