Povezane vesti
„Ne interesuje me!“ Princ od Vranje odgovorio na negativne komentare
Nova 04.06.2025
Ovogodišnji predstavnik Srbije na Evroviziji progovorio je o našem plasmanu na ovom takmičenju. Na promociji albuma pevačice Zorje Pajić, među brojnim zvanicama pojavio se i Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje. Njegov dolazak izazvao je… »
"Ne interesuje me!" Princ od Vranje odsečan nakon Evrovizije, muzičar progovorio o kritikama na njegov račun
Kurir 04.06.2025
Na promociji albuma pevačice Zorje Pajić, među brojnim zvanicama pojavio se i Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje. Njegov dolazak izazvao je veliku pažnju, naročito zbog nedavnog nastupa na Evroviziji koji je izazvao buru reakcija u… »
"Ma, ne interesuje me": Princ od Vranje odsečno o komentarima posle fijaska na Evroviziji: "Kad predstavljaš Srbiju..." (video)…
Blic 04.06.2025
Princ od Vranje (Stefan Zdravković) pojavio se sinoć na promociji albuma koleginice Zorje Pajić i tom prilikom se osvrnuo na lavinu komentara oko njegovog predstavljanja naše zemlje na "Evroviziji". Nakon što je u polufinalu u kom je nastupao samo jedna… »
Vesti dana »
Povredio se Nikola Jokić! Saigrač mu stao na nogu - stradalo koleno: Previjao se od bolova, jedva izašao sa terena! U Denveru vlada opšta panika!
Kurir pre 5 minutajoš 12 povezanih
Evo gde će danas prolazno provejavati sneg, biće i vetrovito: Zahlađenje, temperatura u padu
Telegraf pre 45 minutajoš 5 povezanih
Medvedev Zelenskog nazvao "smrdljivim kijevskim gadom", pa uputio još jednu u nizu pretnji: "Moraće da se skriva do kraja svog bezvrednog života"
Blic pre 6 satijoš 6 povezanih
Advokat Terzić o hapšenju Stojkovića: VJT ne razlikuje političku metaforu od krivičnog dela
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
Prevc trijumfovao na prvom takmičenju u Novogodišnjoj turneji Četiri skakaonice, njegov sunarodnik diskvalifikovan
Danas pre 5 satijoš 1 povezana