Povezane vesti

Biljana je jednog jutra ušla u kupatilo i zanemela od prizora u ogledalu, pravi šok nastao kada je otišla kod lekara: "Pitali…

Biljana je jednog jutra ušla u kupatilo i zanemela od prizora u ogledalu, pravi šok nastao kada je otišla kod lekara: "Pitali…

Blic pre 11 dana
Jedna od fraza koju kao narod često koristimo jeste i upravo ona o strašnoj nemani zvanoj "promaja". Često se u šali kaže da se naš narod plaši samo sirotinje i promaje. Pre nekoliko godina, kroz slučaj Novosađanke, Biljane Černić, majke dvoje dece… »
Biljani je promaja uništila život! Ušla sam u kupatilo i videla šok prizor, a onda su mi doktori saopštili strašnu istinu…

Biljani je promaja uništila život! Ušla sam u kupatilo i videla šok prizor, a onda su mi doktori saopštili strašnu istinu…

Kurir pre 11 dana
Jedna od najčešće spominjanih fraza u svakodnevici naših ljudi jeste ona o "strašnoj nemani" zvanoj promaja. Često se u šali kaže da se Srbi plaše samo sirotinje i promaje – ali da li je zaista sve samo u šali? Iako se često smejemo ljudima koji panično… »

Vesti dana »