Povezane vesti

"Pozvao me je otac, plakao je": Marko iz Subotice u saobraćajnoj nesreći izgubio je majku i sestru: "Čovek koji je izazvao…

"Pozvao me je otac, plakao je": Marko iz Subotice u saobraćajnoj nesreći izgubio je majku i sestru: "Čovek koji je izazvao…

Blic 04.06.2025
Majka i sestra su smisao mog života, bile su mi sve u životu! Ostao sam bez mog blaga... Ovim bolnim rečima počeo je svoju ispovest Marko Šaulić iz Subotice, mladić koji je 4. marta u trenu ostao bez majke Sanele i sestre Marije koje su tuđom bahatom… »
"Otac me je pozvao, plakao je... Izgubio sam moje najveće blago!" Marko je u nesreći kod Subotice izgubio majku Sanelu i…

"Otac me je pozvao, plakao je... Izgubio sam moje najveće blago!" Marko je u nesreći kod Subotice izgubio majku Sanelu i…

Kurir 04.06.2025
Majka i sestra su smisao mog života, bile su mi sve u životu! Ostao sam bez mog blaga... Ovim bolnim rečima za Kurir počeo je svoju ispovest Marko Šaulić iz Subotice, mladić koji je 4. marta u trenu ostao bez majke Sanele i sestre Marije koje su tuđom… »
Marko iz Subotice u saobraćajnoj nesreći izgubio je majku i sestru: „Čovek koji je izazvao udes je bio pijan, kažu da je jedva…

Marko iz Subotice u saobraćajnoj nesreći izgubio je majku i sestru: „Čovek koji je izazvao udes je bio pijan, kažu da je jedva…

Nova 04.06.2025
"Majka i sestra su smisao mog života, bile su mi sve u životu! Ostao sam bez mog blaga". Ovim bolnim rečima počeo je svoju ispovest Marko Šaulić iz Subotice, mladić koji je 4. marta u trenu ostao bez majke Sanele i sestre Marije koje su tuđom bahatom… »

Vesti dana »