Povezane vesti
"Snovi" u Zagrebu: Predstava Narodnog pozorišta iz Beograda gostuje na "Danima satire"
Večernje novosti 04.06.2025
PREDSTAVA "Sanjao sam da sam se probudio" Narodnog pozorišta u Beogradu (po tekstu Željka Hubača i u režiji Dina Mustafića), biće izvedena 4. juna u okviru takmičarskog programa 49. Festivala "Dani satire" u Zagrebu. foto M.Janković Kako se navodi, komad… »
Predstava Narodnog pozorišta „Sanjao sam da sam se probudio” učestvuje na „Danima satire“ u Zagrebu
Telegraf 04.06.2025
Predstava „Sanjao sam da sam se probudio”, po tekstu Željka Hubača, u režiji Dina Mustafića, biće izvedena 4. juna u okviru takmičarskog programa 49. Festivala „Dani satire“ u Zagrebu. Komad govori o životu u jednom pozorištu posredstvom četiri žanra… »
„Sanjao sam ” na „Danima satire“ u Zagrebu
Politika 04.06.2025
Predstava „Sanjao sam da sam se probudio” ansambla Drame Narodnog pozorišta u Beogradu, rađena prema tekstu Željka Hubača, a u režiji Dina Mustafića biće izvedena večeras kao deo takmičarskog programa 49 po redu festivalskog izdanja „Dani satire“ u… »
Vesti dana »

Danas pretežno sunčano i toplo vreme, temperatura do 36
Glas Zapadne Srbije pre 11 minutajoš 17 povezanih

Novi Sad: Studenti koji blokiraju Pravni fakultet i policija ispred Sajma gde se održavaju ispiti
Sputnik pre 26 minutajoš 13 povezanih

Student VIŠER-a: Predsednica i neki zaposleni ušli u zgradu, probudili nas i izbacili napolje - cepaju i transparente
N1 Info pre 21 minutajoš 6 povezanih

Radnik poginuo u kamenolomu na Goču: Ogromna količina kamenja i stena se sručila na njega, izvlačili ga 8 sati
Mondo pre 1 satjoš 11 povezanih