Povezane vesti
Vraćaju obavezni vojni rok?
B92 04.06.2025
Nemačka će dugoročno možda morati da uvede "obavezne elemente" za služenje vojske, rekao je komandant divizije za unutrašnju bezbednost Andreas Hene. "Za zaštitu kritične odbrambene infrastrukture jednostavno mi je potrebno više vojnika nego što trenutno… »
Nemačka vojska menja strategiju Vraćaju obavezni vojni rok?
Alo 04.06.2025
Nemačka će dugoročno možda morati da uvede "obavezne elemente" za služenje vojske, rekao je komandant divizije za unutrašnju bezbednost Andreas Hene. "Za zaštitu kritične odbrambene infrastrukture jednostavno mi je potrebno više vojnika nego što trenutno… »
General: Nemačka će možda vratiti obavezni vojni rok
Novi magazin 04.06.2025
Nemačka će dugoročno možda morati da uvede "obavezne elemente" za služenje vojske, rekao je komandant divizije za unutrašnju bezbednost Andreas Hene (Henne). "Za zaštitu kritične odbrambene infrastrukture jednostavno mi je potrebno više vojnika nego što… »
Vesti dana »
Đedović: Država će učiniti sve da očuva stabilnost snabdevanja gorivom i energetsku stabilnost
Beta pre 15 minutajoš 31 povezana
Počelo prijavljivanje za upis objekata-Građanima na raspolaganju podrška na više lokacija
Glas Zapadne Srbije pre 9 minutajoš 90 povezanih
Vučić posle sastanka o energetskoj stabilnosti: Razmotreno više scenarija za zaštitu interesa zemlje, građana i privrede
Euronews pre 1 satjoš 40 povezanih
Odloženo suđenje studentima uhapšenim nakon Vidovdanskog protesta
Nedeljnik pre 1 satjoš 24 povezane
Zašto su Tajland i Kambodža ponovo u sukobu? Spor traje više od jednog veka, a ovo su razlozi
Mondo pre 1 satjoš 39 povezanih