Povezane vesti
Vraćaju obavezni vojni rok?
B92 04.06.2025
Nemačka će dugoročno možda morati da uvede "obavezne elemente" za služenje vojske, rekao je komandant divizije za unutrašnju bezbednost Andreas Hene. "Za zaštitu kritične odbrambene infrastrukture jednostavno mi je potrebno više vojnika nego što trenutno… »
Nemačka vojska menja strategiju Vraćaju obavezni vojni rok?
Alo 04.06.2025
Nemačka će dugoročno možda morati da uvede "obavezne elemente" za služenje vojske, rekao je komandant divizije za unutrašnju bezbednost Andreas Hene. "Za zaštitu kritične odbrambene infrastrukture jednostavno mi je potrebno više vojnika nego što trenutno… »
General: Nemačka će možda vratiti obavezni vojni rok
Novi magazin 04.06.2025
Nemačka će dugoročno možda morati da uvede "obavezne elemente" za služenje vojske, rekao je komandant divizije za unutrašnju bezbednost Andreas Hene (Henne). "Za zaštitu kritične odbrambene infrastrukture jednostavno mi je potrebno više vojnika nego što… »
Vesti dana »
Održan studentski protest u Beogradu, akademci pozvali na Slaviju 23. maja
Beta pre 2 satajoš 30 povezanih
"Vuku nas za nos dok nas ubijaju, ali više se neće smejati!" Tramp nikada ranije nije bio ovoliko besan: Stigla je poruka za Iran, Teheran preti Britaniji i Francuskoj, hitno se oglasio Makron
Blic pre 1 satjoš 34 povezane
Nikolić: Nisam imao ovakvu titulu, navijači AEK-a su posebni
Sport klub pre 19 minutajoš 39 povezanih
Putin detonirao "bombu" na paradi u Moskvi: Nije slučajno pozvao Šredera za pregovarača o ratu u Ukrajini
Mondo pre 19 minutajoš 36 povezanih