Povezane vesti
Vraćaju obavezni vojni rok?
B92 04.06.2025
Nemačka će dugoročno možda morati da uvede "obavezne elemente" za služenje vojske, rekao je komandant divizije za unutrašnju bezbednost Andreas Hene. "Za zaštitu kritične odbrambene infrastrukture jednostavno mi je potrebno više vojnika nego što trenutno… »
Nemačka vojska menja strategiju Vraćaju obavezni vojni rok?
Alo 04.06.2025
Nemačka će dugoročno možda morati da uvede "obavezne elemente" za služenje vojske, rekao je komandant divizije za unutrašnju bezbednost Andreas Hene. "Za zaštitu kritične odbrambene infrastrukture jednostavno mi je potrebno više vojnika nego što trenutno… »
General: Nemačka će možda vratiti obavezni vojni rok
Novi magazin 04.06.2025
Nemačka će dugoročno možda morati da uvede "obavezne elemente" za služenje vojske, rekao je komandant divizije za unutrašnju bezbednost Andreas Hene (Henne). "Za zaštitu kritične odbrambene infrastrukture jednostavno mi je potrebno više vojnika nego što… »
Vesti dana »
Vučić: Mi smo velesila u gašenju požara, naši helikopteri bolji od onih koje smo dobili od Evrope
Beta pre 7 minutajoš 38 povezanih
Novo upozorenje RHMZ-a na vrućinu: Ekstremni uslovi za iniciranje i širenje požara na otvorenom
N1 Info pre 1 satjoš 28 povezanih
uživo Tramp proglasio Ormuz novom američkom teritorijom, Teheran reagovao na najavu novih sankcija SAD
NIN pre 42 minutajoš 25 povezanih
Ovo je muškarac koji je osumnjičen da je namerno gazio ljude kod Bileće: Odranije poznat policiji, potraga u toku
Mondo pre 17 minutajoš 12 povezanih