Povezane vesti
Vraćaju obavezni vojni rok?
B92 04.06.2025
Nemačka će dugoročno možda morati da uvede "obavezne elemente" za služenje vojske, rekao je komandant divizije za unutrašnju bezbednost Andreas Hene. "Za zaštitu kritične odbrambene infrastrukture jednostavno mi je potrebno više vojnika nego što trenutno… »
Nemačka vojska menja strategiju Vraćaju obavezni vojni rok?
Alo 04.06.2025
Nemačka će dugoročno možda morati da uvede "obavezne elemente" za služenje vojske, rekao je komandant divizije za unutrašnju bezbednost Andreas Hene. "Za zaštitu kritične odbrambene infrastrukture jednostavno mi je potrebno više vojnika nego što trenutno… »
General: Nemačka će možda vratiti obavezni vojni rok
Novi magazin 04.06.2025
Nemačka će dugoročno možda morati da uvede "obavezne elemente" za služenje vojske, rekao je komandant divizije za unutrašnju bezbednost Andreas Hene (Henne). "Za zaštitu kritične odbrambene infrastrukture jednostavno mi je potrebno više vojnika nego što… »
Vesti dana »

Napad uniformisanog lica na novinara Vuka Cvijića hemijskim sredstvom tokom protesta
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 9 povezanih

Crta podnela krivične prijave zbog dešavanja na protestima
Serbian News Media pre 31 minutajoš 22 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 17 povezanih

Topić se oglasio zbog situacije sa Jokićem: „Nema ljutnje, to je moj veteran“ VIDEO
Nova pre 31 minutajoš 38 povezanih