Povezane vesti
Nemačka vojska menja strategiju Vraćaju obavezni vojni rok?
Alo 04.06.2025
Nemačka će dugoročno možda morati da uvede "obavezne elemente" za služenje vojske, rekao je komandant divizije za unutrašnju bezbednost Andreas Hene. "Za zaštitu kritične odbrambene infrastrukture jednostavno mi je potrebno više vojnika nego što trenutno… »
Vraćaju obavezni vojni rok?
B92 04.06.2025
Nemačka će dugoročno možda morati da uvede "obavezne elemente" za služenje vojske, rekao je komandant divizije za unutrašnju bezbednost Andreas Hene. "Za zaštitu kritične odbrambene infrastrukture jednostavno mi je potrebno više vojnika nego što trenutno… »
General: Nemačka će možda vratiti obavezni vojni rok
Novi magazin 04.06.2025
Nemačka će dugoročno možda morati da uvede "obavezne elemente" za služenje vojske, rekao je komandant divizije za unutrašnju bezbednost Andreas Hene (Henne). "Za zaštitu kritične odbrambene infrastrukture jednostavno mi je potrebno više vojnika nego što… »
Vesti dana »
Gori Bliski istok: Amerika i Izrael napali Iran u akciji "Epski bes" - Teheran odgovorio udarima i na Katar, Bahrein... (video)
Večernje novosti pre 54 minutajoš 31 povezana
(BLOG) SAD i Izrael napali Iran, Teheran uzvraća - gađa širom Bliskog istoka
N1 Info pre 53 minutajoš 149 povezanih
Oglasila se Rusija, Moskva besni zbog napada na Iran: Blizu smo radiološkoj katastrofi
Mondo pre 19 minutajoš 23 povezane
Studenti i građani protestuju kod Parka Ušće protiv izgradnje akvarijuma, prisutne i jake policijske snage (FOTO)
Insajder pre 18 minutajoš 15 povezanih
Vučević: Veliki skup 21. marta u Beogradu, Vučić će predstaviti Program Srbija 2030-35
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih