Povezane vesti
Policija nije htela da primi prijavu o napadu na studenta Pravnog Fakulteta: Penzionisani general Bogoljub Živković otkriva…
Nedeljnik 04.06.2025
General policije Bogoljub Živković, koji je nedavno penzionisan, a čijeg je sina Petra Živkovića, studenta u blokadi Pravnog fakulteta pretukla grupa muškaraca, za Danas kaže da je razočaran postupanjem policije. „Veoma sam razočaran postupanjem… »
„Veoma sam razočaran postupanjem policije“: Oglasio se penzionisani general Živković, čiji je sin pretučen prošle noći…
Nova 04.06.2025
General policije Bogoljub Živković, koji je nedavno penzionisan, a čijeg je sina Petra Živkovića, studenta u blokadi Pravnog fakulteta pretukla grupa muškaraca, za Danas kaže da je razočaran postupanjem policije. „Veoma sam razočaran postupanjem… »
General Živković o prebijanju njegovog sina: „Razočaran sam postupanjem policije“
Danas 04.06.2025
General policije Bogoljub Živković, koji je nedavno penzionisan, a čijeg je sina Petra Živkovića, studenta u blokadi Pravnog fakulteta pretukla grupa muškaraca, za Danas kaže da je razočaran postupanjem policije. „Veoma sam razočaran postupanjem policije… »
Vesti dana »

Siner se plasirao u polufinale Vimbldona uprkos očiglednoj povredi lakta
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

"Ugostio sam dragog gosta" Dodik: Prijatan razgovor sa Macutom o mnogim pitanjima u vezi s našim narodom
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ministarstvo informisanja i telekomunikacija osudilo napad na kuću Dragana J. Vučićevića
Danas pre 4 satijoš 1 povezana