Повезане вести
Полиција није хтела да прими пријаву о нападу на студента Правног Факултета: Пензионисани генерал Богољуб Живковић открива…
Недељник 04.06.2025
Генерал полиције Богољуб Живковић, који је недавно пензионисан, а чијег је сина Петра Живковића, студента у блокади Правног факултета претукла група мушкараца, за Данас каже да је разочаран поступањем полиције. „Веома сам… »
„Веома сам разочаран поступањем полиције“: Огласио се пензионисани генерал Живковић, чији је син претучен прошле ноћи…
Нова 04.06.2025
Генерал полиције Богољуб Живковић, који је недавно пензионисан, а чијег је сина Петра Живковића, студента у блокади Правног факултета претукла група мушкараца, за Данас каже да је разочаран поступањем полиције. „Веома сам… »
Генерал Живковић о пребијању његовог сина: „Разочаран сам поступањем полиције“
Данас 04.06.2025
Вести дана »
Временска прогноза за среду, 28. јануар: Облачно, понегде пролазна киша
Бета пре 7 сатијош 8 повезаних
Блокада теретних терминала на границама Србије: Хоргош, Батровци и Ђердап затворени, магла додатна опасност
Еуроневс пре 12 минутајош 6 повезаних