Povezane vesti
Mira Škorić otvoreno o borbi sa rakom: „Nisam prepoznala da imam karcinom, došla sam u završnu fazu bolesti“
Nova 04.06.2025
Pevačica je pre desetak godina vodila borbu sa opakom bolešću, a o čemu je otvoreno govorila. Mira Škorić hrabro se suočila sa ovim izazovom, operisala se četiri puta, ali nije klonula duhom. „Nisam prepoznala da imam karcinom. Ja sam došla u vrlo… »
"Bila je završna faza bolesti": Mira Škorić na ivici suza o borbi sa karcinomom: "Družila sam se na onkologiji, operisana sam…
Blic 04.06.2025
Pevačica Mira Škorić (54) godinama je vodila borbu sa opakom bolešću, a o svojoj borbi je uvek otvoreno govorila kako bi pomogla i drugima koji se nalaze u situaciji u kojoj je i ona bila. Mira Škorić je nedavno, sa suzama u očima, govorila o ovom… »
Vesti dana »

Demonstranti zapalili prostorije SNS-a u Valjevu i demolirali ulaz u Gradsku upravu, incidenti u više gradova
RTS pre 36 minutajoš 27 povezanih

Demolirane prostorije naprednjaka i gradske uprave u Valjevu, incidenti na Novom Beogradu
BBC News pre 46 minutajoš 22 povezane

Melanija poslala pismo Putinu! Donald mu je predao, otkriveno šta mu je poručila! Ceo svet zna da gaji netrepeljivost! (foto)
Kurir pre 36 minutajoš 105 povezanih

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 6 satijoš 24 povezane