Povezane vesti
Mira Škorić otvoreno o borbi sa rakom: „Nisam prepoznala da imam karcinom, došla sam u završnu fazu bolesti“
Nova 04.06.2025
Pevačica je pre desetak godina vodila borbu sa opakom bolešću, a o čemu je otvoreno govorila. Mira Škorić hrabro se suočila sa ovim izazovom, operisala se četiri puta, ali nije klonula duhom. „Nisam prepoznala da imam karcinom. Ja sam došla u vrlo… »
"Bila je završna faza bolesti": Mira Škorić na ivici suza o borbi sa karcinomom: "Družila sam se na onkologiji, operisana sam…
Blic 04.06.2025
Pevačica Mira Škorić (54) godinama je vodila borbu sa opakom bolešću, a o svojoj borbi je uvek otvoreno govorila kako bi pomogla i drugima koji se nalaze u situaciji u kojoj je i ona bila. Mira Škorić je nedavno, sa suzama u očima, govorila o ovom… »
Vesti dana »
Nikola Jokić se povredio, stradalo mu koleno: Ovo deluje ozbiljno, srušio se i strašno ga je bolelo
Mondo pre 1 satjoš 12 povezanih
(Radarski snimci) Pljusak snega, mraz, debeli minus, pa šok od skoro 20 stepeni! RHMZ se hitno oglasio najnovijom prognozom: Evo šta će se sutra dešavati iz sata u sat
Blic pre 9 satijoš 5 povezanih
Advokat Terzić o hapšenju Stojkovića: VJT ne razlikuje političku metaforu od krivičnog dela
Danas pre 7 satijoš 2 povezane