Povezane vesti
(Video) "Pčele su poludele": Građani u šoku, objavljen jeziv video roja ispred prozora stana
Blic 04.06.2025
Najezda pčela muči građane Banjaluke. Ulice i naselja ovih dana ne odjekuju samo od ljudske vreve – gradom se širi i neuobičajeno zujanje. Stanovnici iz različitih delova grada prijavljuju da se rojevi pojavljuju na fasadama zgrada, balkonima, drveću, pa… »
Ovakva pojava nije zabeležena godinama, Banjalukom se širi neobično zujanje: "Pčele su poludele"
Telegraf 04.06.2025
Najezda pčela muči građane Banjaluke, a ulice i naselja ovih dana ne odjekuju samo od ljudske vreve – gradom se širi i neuobičajeno zujanje. Stanovnici iz različitih delova grada prijavljuju da se rojevi pojavljuju na fasadama zgrada, balkonima, drveću… »
Vesti dana »
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 1 satjoš 52 povezane
Na osmom spratu, a dva dana bez vode: Kako se pere veš i tušira u Čačku
N1 Info pre 1 satjoš 63 povezane
"Nadam se da više neću igrati protiv francuskog igrača do kraja turnira", Novak iskreno: Iskustvo pomaže, ali ne suviše
Kurir pre 11 minutajoš 26 povezanih
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 2 satajoš 22 povezane