Povezane vesti

"63 godine zajedničkog života, od ničega sve smo stekli": Deka iz Hrvatske rastopio region emotivnim rečima o pokojnoj supruzi…

"63 godine zajedničkog života, od ničega sve smo stekli": Deka iz Hrvatske rastopio region emotivnim rečima o pokojnoj supruzi…

Kurir 04.06.2025
Neke ljubavne priče traju zauvek, čak i onda kada druge osobe više nema. Dokaz toga je 90-godišnji penzioner Idris koji je ispričao kako se neizmerno slagao sa svojom suprugom koja je nažalost preminula. Prema njegovim rečima, dok se sa ljubavlju i tugom… »
"Prošla me je tiha, iskrena i sveta jeza": Odgovor deke iz Hrvatske o pokojnoj supruzi rasplakao ceo Balkan

"Prošla me je tiha, iskrena i sveta jeza": Odgovor deke iz Hrvatske o pokojnoj supruzi rasplakao ceo Balkan

Mondo 04.06.2025
Gospodin Idris, 90-godišnji penzioner, rasplakao je Balkan kada je spomenuo pokojnu suprugu. Da postoje ljubavi koje ne blede, koje ne gasi vreme i ne umanjuje tišina, dokazao je gospodin Idris. Deka iz Hrvatske je kratkim odgovorom objasnio da postoje… »
"Lepša od nje je moja pokojna supruga": Ovaj gospodin je rasplakao ceo Balkan

"Lepša od nje je moja pokojna supruga": Ovaj gospodin je rasplakao ceo Balkan

Telegraf 04.06.2025
Neke ljubavne priče traju zauvek, čak i onda kada druge osobe više nema. Još jedan dokaz toga je 90-godišnji penzioner Idris iz Hrvatske koji je ispričao kako se neizmerno slagao sa svojom suprugom koje, nažalost, više nema. Prema rečima penzionera… »

Vesti dana »