Povezane vesti
Glumac iz "Sablje" kom je kuma Anđelina Džoli radio kao makro: Imao 5 prostitutki, a devojku zatekao mrtvu u kadi
Mondo 04.06.2025
Feđa Štukan je otkrio potresne detalje života koji su teži nego filmovi u kojima je igrao. Feđa Štukan, glumac koji je domaćoj publici poznat po ulogama u ostvarenjima poput "Nečista krv – greh predaka", "Klan" i "Sablja", u više navrata je otvoreno… »
"Radio sam kao makro, imao sam pet prostitutki. A onda sam otišao na psihijatriju i rekao - Dobar dan, ja sam lud": Šok…
Blic 04.06.2025
Glumac Feđa Štukan, domaćoj publici poznat po ulogama u filmu "Nečista krv - greh predaka" i seriji "Klan", kao i seriji "Sablja", svojevremeno je u svojoj ispovesti otkrio je da je u jednom periodu života radio kao makro. Feđa je tada rekao da je imao… »
Vesti dana »
Sukob stao, ali pregovori počinju s oprezom: Zakazan prvi sastanak u Islamabadu
B92 pre 57 minutajoš 45 povezanih
Patrijarh Porfirije i britanska izaslanica za Zapadni Balkan razmatrali dešavanja u svetu i regionu
Danas pre 22 minutajoš 23 povezane
Ostaviće veliku prazninu u košarci: Saša Đorđević se biranim rečima oprostio od Vujoševića!
Hot sport pre 32 minutajoš 88 povezanih
Vremenska prognoza Srbije: sunčano sa hladnijim vazduhom, promenljivo oblačno i mrazevi u narednim danima
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 34 povezane
Starmer putuje u zemlje Zaliva kako bi osigurao trajno otvaranje Ormuskog moreuza
Newsmax Balkans pre 22 minutajoš 154 povezane