Povezane vesti
Glumac iz "Sablje" kom je kuma Anđelina Džoli radio kao makro: Imao 5 prostitutki, a devojku zatekao mrtvu u kadi
Mondo 04.06.2025
Feđa Štukan je otkrio potresne detalje života koji su teži nego filmovi u kojima je igrao. Feđa Štukan, glumac koji je domaćoj publici poznat po ulogama u ostvarenjima poput "Nečista krv – greh predaka", "Klan" i "Sablja", u više navrata je otvoreno… »
"Radio sam kao makro, imao sam pet prostitutki. A onda sam otišao na psihijatriju i rekao - Dobar dan, ja sam lud": Šok…
Blic 04.06.2025
Glumac Feđa Štukan, domaćoj publici poznat po ulogama u filmu "Nečista krv - greh predaka" i seriji "Klan", kao i seriji "Sablja", svojevremeno je u svojoj ispovesti otkrio je da je u jednom periodu života radio kao makro. Feđa je tada rekao da je imao… »
Vesti dana »

Jutro više zimsko, nego jesenje: Kada se očekuje porast temperature
N1 Info pre 40 minutajoš 21 povezana

Vučić na večeri kod danskog kralja povodom održavanja Samita Evropske političke zajednice
Beta pre 15 minutajoš 13 povezanih

Crno-beli na domaćem terenu merkaju prvu pobedu u evroligi: Evo gde možete pratiti prenos meča Partizan - Olimpija Milano
Kurir pre 1 satjoš 15 povezanih

Izraelski ratni brodovi presreli flotilu koja je išla ka Gazi: 'Greta Tunberg i njeni prijatelji su dobro'
BBC News pre 15 minutajoš 8 povezanih