Povezane vesti
Muž starlete nudi više od pola miliona evra za slobodu: Nikola Kačarević daje tri kuće i 100.000 evra u kešu, čeka odluku i…
Kurir 04.06.2025
Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić, koji je optužen da je bio pripadnik takozvanog vračarskog klana juče je pred sam kraj suđenja kriminalnoj grupi u Specijalnom sudu u Beogradu ponovo od sudskog veća zatražio da mu omogući da se brani sa… »
„Dok su oni bili u Ušću, Nikolina supruga Tamara Đurić i ja smo bile na ručku“: Starleta pozvana da svedoči na suđenju…
Nova 04.06.2025
Starleta Tamara Đurić, čiji je suprug Nikola Kačarević optužen da je bio pripadnik takozvanog "vračarskog klana" trebalo bi da se 26. juna pojavi kao svedok pred Specijalnim sudom u Beogradu koji vodi postupak protiv Nikole Vušovića, zvanog Džoni sa… »
Satrleta pozvana da svedoči o ubistvu u "Ušću": "Čula sam da ju je zvao Nikola dok smo bile na ručku..."
Telegraf 04.06.2025
Ubistvo Šarca. Starleta Tamara Đurić, čiji je suprug Nikola Kačarević optužen da je bio pripadnik takozvanog "vračarskog klana" trebalo bi da se 26. juna pojavi kao svedok pred Specijalnim sudom u Beogradu koji vodi postupak protiv Nikole Vušovića… »
Starleta pozvana da svedoči o ubistvu šarca: Tamara Đurić na suđenju Vračarcima, supruga žrtve tvrdi: "Bile smo na ručku, a…
Blic 04.06.2025
Tamara Đurić trebalo bi da 26. juna svedoči pred Specijalnim sudom u Beogradu u kojem se vodi postupak protiv njenog supruga Nikole Kačarevića, optuženog da je bio pripadnik ''Vračarskog klana''. Pored Nikole Kačarevića, postupak se vodi i protiv Nikole… »
Kurir saznaje! Starleta pozvana da svedoči o likvidaciji: "Za stolom će sedeti ona Tamara Đurić, nemojte nju da ubijete, ona…
Kurir 04.06.2025
Starleta Tamara Đurić, čiji je suprug Nikola Kačarević optužen da je bio pripadnik takozvanog "vračarskog klana" trebalo bi da se 26. juna pojavi kao svedok pred Specijalnim sudom u Beogradu koji vodi postupak protiv Nikole Vušovića, zvanog Džoni sa… »
Vesti dana »

Razbuktava se "savršena oluja", Putin se približava ciljevima; Ako padnu ova tri grada...
B92 pre 1 satjoš 35 povezanih

Hapšenja Tomislava Momirovića, Gorana Vesića i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 264 povezane

Dačić: Ključan doprinos policije u očuvanju građanskog mira, LRAD uređaji vraćeni u magacine
RTS pre 8 satijoš 26 povezanih