Povezane vesti
"Ja kada brišem, zauvek brišem": Dragana objavila novu pesmu i uzburkala javnost. Da li je tekst biografski?
Telegraf 04.06.2025
“Na svakoj košulji ti iste manžetne, objasni svetu na koga te sete, čiji na njima su inicijali, ma ko to tebi fali”, otpevala je Dragana Mirković u novoj, dugo očekivanoj pesmi Inicijali i za samo sat vremena uspela da izazove nezapamćeno interesovanje… »
"Objasni svetu ko to tebi fali" Novi potez Dragane Mirković izazvao haos, svi bruje o njenom odnosu sa Tonijem: "Ja kad…
Alo 04.06.2025
Pesmu "Inicijali" su mnogi doživeli kao biografsku. Dragana Mirković objavila je novu pesmu, a njeni brojni fanovi su mišljenja da je tekst posvećen njenom bivšem mužu Toniju Bijeliću od kojeg se razvela posle dve decenije braka. Pesmu "Inicijali" su… »
On je jedan divan čovek: Vesna Dedić posle 20 godina progovorila o bivšem mužu, doktoru Milojeviću
Story 04.06.2025
Vesna Dedić na brak sa doktorom Srđanom Milojevićem stavila je tačku pre dve decenije. O razvoldu godinama nije govorila, a počela je, kako kaže, tek kada je shvatila da joj žene pišu nakon objavljivanja prvog romana, u kome je njena junakinja prošla… »
Bravo za tebe! Dragana Mirković se prvi put nakon razvoda obratila Toniju
Story 04.06.2025
Dragana Mirković objavila novu pesmu i uzburkala javnost. Mnogi su se zapitali da li je tekst biografski? “Na svakoj košulji ti iste manžetne, objasni svetu na koga te sete, čiji na njima su inicijali, ma ko to tebi fali”, otpevala je Dragana Mirković u… »
"Ja kada brišem, zauvek brišem": Svi bruje o potezu Dragane Mirković: Da li je ovo poruka za Tonija?
Blic 04.06.2025
Pevačica Dragana Mirković objavila je novu pesmu, a svi komentarišu tekst za koji misle da je posvećen bivšem mužu Toniju Bijeliću od kojeg se razvela posle dve decenije. Dragana Mirković je oduševila publiku pesmom "Inicijali", a fanovi su odmah počeli… »
Dragana se prvi put posle razvoda javno obratila Toniju: Loše glumiš dobrog čoveka…
Svet & Skandal 04.06.2025
Folk diva Dragana Mirković pre godinu i tri meseca stavila je tačku na svoj preko dve decenije dug brak sa biznismenom Tonijem Bijelićem. Posle saopštenja koje je tada objavila folk diva više nije u javnosti govorila o bivšem suprugu. Međutim, nova pesma… »
"Ja kad brišem, brišem zauvek" Dragana Mirković objavila novu pesmu i uzburkala javnost! Da li je tekst biografski?!
Kurir 04.06.2025
“Na svakoj košulji ti iste manžetne, objasni svetu na koga te sete, čiji na njima su inicijali, ma ko to tebi fali”, otpevala je Dragana Mirković u novoj, dugo očekivanoj pesmi Inicijali i za samo sat vremena uspela da izazove nezapamćeno interesovanje… »
„Ja kada brišem, zauvek brišem“: Dragana Mirković objavila novu pesmu i uzburkala javnost – da li je tekst biografski?
Nova 04.06.2025
Vesti dana »

UŽIVO Obeležavanje devet meseci od pada nadstrešnice: U više gradova Srbije komemorativni protesti i performansi, Novosađani u šetnji do Železničke stanice (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Ukinut pritvor: osmorici uhapšenih zbog incidenta ispred Državnog univerziteta u Novom Pazaru: Jedan zadržan, a drugi u kućnom pritvoru
Blic pre 15 minutajoš 1 povezana

Profesor ustavnog prava: Po sili zakona, Dodik od danas nije predsednik Republike Srpske
Danas pre 1 satjoš 3 povezane

„To nije bila tragedija, to je bio zločin“: Novosađani u kampusu obeležavaju devet meseci od pada nadstrešnice
Danas pre 1 satjoš 1 povezana