Повезане вести
"Ја када бришем, заувек бришем": Драгана објавила нову песму и узбуркала јавност. Да ли је текст биографски?
Телеграф 04.06.2025
“На свакој кошуљи ти исте манжетне, објасни свету на кога те сете, чији на њима су иницијали, ма ко то теби фали”, отпевала је Драгана Мирковић у новој, дуго очекиваној песми Иницијали и за само сат времена успела да изазове… »
"Објасни свету ко то теби фали" Нови потез Драгане Мирковић изазвао хаос, сви брује о њеном односу са Тонијем: "Ја кад…
Ало 04.06.2025
Песму "Иницијали" су многи доживели као биографску. Драгана Мирковић објавила је нову песму, а њени бројни фанови су мишљења да је текст посвећен њеном бившем мужу Тонију Бијелићу од којег се развела после две деценије брака… »
Он је један диван човек: Весна Дедић после 20 година проговорила о бившем мужу, доктору Милојевићу
Стори 04.06.2025
Весна Дедић на брак са доктором Срђаном Милојевићем ставила је тачку пре две деценије. О разволду годинама није говорила, а почела је, како каже, тек када је схватила да јој жене пишу након објављивања првог романа, у коме је… »
Браво за тебе! Драгана Мирковић се први пут након развода обратила Тонију
Стори 04.06.2025
Драгана Мирковић објавила нову песму и узбуркала јавност. Многи су се запитали да ли је текст биографски? “На свакој кошуљи ти исте манжетне, објасни свету на кога те сете, чији на њима су иницијали, ма ко то теби фали”… »
"Ја када бришем, заувек бришем": Сви брује о потезу Драгане Мирковић: Да ли је ово порука за Тонија?
Блиц 04.06.2025
Певачица Драгана Мирковић објавила је нову песму, а сви коментаришу текст за који мисле да је посвећен бившем мужу Тонију Бијелићу од којег се развела после две деценије. Драгана Мирковић је одушевила публику песмом "Иницијали"… »
Драгана се први пут после развода јавно обратила Тонију: Лоше глумиш доброг човека…
Свет & Скандал 04.06.2025
Фолк дива Драгана Мирковић пре годину и три месеца ставила је тачку на свој преко две деценије дуг брак са бизнисменом Тонијем Бијелићем. После саопштења које је тада објавила фолк дива више није у јавности говорила о бившем… »
„Ја када бришем, заувек бришем“: Драгана Мирковић објавила нову песму и узбуркала јавност – да ли је текст биографски?
Нова 04.06.2025
“На свакој кошуљи ти исте манжетне, објасни свету на кога те сете, чији на њима су иницијали, ма ко то теби фали”, отпевала је Драгана Мирковић у новој, дуго очекиваној песми Иницијали и за само сат времена успела да изазове… »
"Ја кад бришем, бришем заувек" Драгана Мирковић објавила нову песму и узбуркала јавност! Да ли је текст биографски?!
Курир 04.06.2025
Вести дана »
Напад на Одесу и Херсон, има повређених; уништен украјински дрон који је летео ка Москви
РТС пре 21 минутајош 42 повезане
"Наравно да сам гледао": Никола Јокић дигао Србију на ноге, ево шта је поручио Алимпијевићу
Мондо пре 1 сатјош 55 повезаних
Министарка Ђедовић разговарала са представницима нафтних компанија о снабдевању тржишта и Акционом плану
РТВ пре 2 сатајош 18 повезаних
Бајатовић: Гасне кризе неће бити, стечај и национализација НИС-а нису добра решења
Нова пре 46 минутајош 15 повезаних