Повезане вести
Наша певачица силована са 14 година: Преко ноћи престала да буде дете, а срећу нашла са 30 година старијим
Мондо 04.06.2025
Певачица Зорана Симеуновић имала је тешку прошлост, а срећу је нашла тек крај три деценије старијег композитора Стеве Симеуновића. Певачица Зорана Симеуновић данас живи испуњен породични живот са супругом, композитором Стевом… »
"Носићу трауму док сам жива": Наша певачица силована са 14 година: "Преко ноћи сам престала да будем дете"
Блиц 04.06.2025
Певачица Зорана Симеуновић срећу је пронашла поред три деценије старијег композитора Стеве Симеуновића са којим има ћеркицу, а о тешком животу и траумама које носи из детињства јавно је говорила. Зорана Симеуновић је говорила о… »
Позната певачица открила да је силована Открила потресне детаље: "Носићу ту трауму док сам жива"
Ало 04.06.2025
Тада је имала непуних 14 година. Певачица Зорана Симеуновић срећу је пронашла поред три деценије старијег композитора Стеве Симеуновића са којим има ћеркицу, а о тешком животу и траумама које носи из детињства јавно је говорила… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 4 сатијош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 7 сатијош 1 повезана