Povezane vesti
Naša pevačica silovana sa 14 godina: Preko noći prestala da bude dete, a sreću našla sa 30 godina starijim
Mondo pre 11 dana
Pevačica Zorana Simeunović imala je tešku prošlost, a sreću je našla tek kraj tri decenije starijeg kompozitora Steve Simeunovića. Pevačica Zorana Simeunović danas živi ispunjen porodični život sa suprugom, kompozitorom Stevom Simeunovićem, koji je od… »
"Nosiću traumu dok sam živa": Naša pevačica silovana sa 14 godina: "Preko noći sam prestala da budem dete"
Blic pre 12 dana
Pevačica Zorana Simeunović sreću je pronašla pored tri decenije starijeg kompozitora Steve Simeunovića sa kojim ima ćerkicu, a o teškom životu i traumama koje nosi iz detinjstva javno je govorila. Zorana Simeunović je govorila o traumi koju nosi otkako… »
Poznata pevačica otkrila da je silovana Otkrila potresne detalje: "Nosiću tu traumu dok sam živa"
Alo pre 12 dana
Tada je imala nepunih 14 godina. Pevačica Zorana Simeunović sreću je pronašla pored tri decenije starijeg kompozitora Steve Simeunovića sa kojim ima ćerkicu, a o teškom životu i traumama koje nosi iz detinjstva javno je govorila. Nedavno je govorila o… »
Vesti dana »

Počeli pregovori o povećanju minimalne zarade, Milica Đurđević Stamenkovski preuzela predsedavanje SES-om
Morava info pre 33 minutajoš 15 povezanih

Bajatović o ritmu gasifikacije Završen deo gasovoda do Valjeva, krajem marta priključuju se Krušik i toplana
Dnevnik pre 33 minutajoš 29 povezanih

Briga u IT zajednici: Ukidanje Uredbe o podsticajima destabilizuje poslovanje
Serbian News Media pre 33 minutajoš 14 povezanih