Повезане вести
Раста одговорио на оптужбе ане Николић: У животу имам много обавеза и посла...
Курир 04.06.2025
Стефан Ђурић проговорио је о породичном животу, одмору, али и бившој жени Ани Николић. Репер се осврнуо и на своју мезимицу коју је добио из љубави са певачицом. - Трудим се да немам превелики утицај на ћерку. Ја сам ауторитет… »
„Имам посла, не коментаришем је“: Раста одбио да прича о Ани Николић
Нова 04.06.2025
Репер Стефан Ђурић Раста је после дуже паузе публику почастио новим хитом који се већ нашао у трендингу, а у разговору за “Блиц” је открио колико га је путовање са девојком инспирисало за овакав пројекат, како је сарађивати са… »
Раста о ани Николић неће ни реч: "Имам посла, не коментаришем је", споменуо њихову ћерку: "Трудим се да немам превелики…
Блиц 04.06.2025
Репер Стефан Ђурић Раста је после дуже паузе публику почастио новим хитом који се већ нашао у трендингу, а у разговору за “Блиц” нам је открио колико га је путовање са девојком инспирисало за овакав пројекат, како је сарађивати… »
Вести дана »
Војводина после девет година славила у Београду над бледом Звездом и поново узела меру актуелном шампиону
РТС пре 7 минутајош 81 повезана
Гранатиран Херсон – четворо страдало, 10 повређених; Трамп Млађи: Украјина може да изгуби подршку САД
РТС пре 42 минутајош 51 повезана
Почиње пријава нелегалних објеката: Од сутра ујутру ради дигитална платформа, циљ евидентирати 4,8 милиона објеката
Глас југа пре 1 сатјош 34 повезане
Бивши фудбалер Звезде срушио црвено-беле на Маракани, па се "извинио": Војводина је овако дошла до победе
Телеграф пре 1 сатјош 31 повезана