Povezane vesti

„Imam posla, ne komentarišem je“: Rasta odbio da priča o Ani Nikolić

„Imam posla, ne komentarišem je“: Rasta odbio da priča o Ani Nikolić

Nova 04.06.2025
Reper Stefan Đurić Rasta je posle duže pauze publiku počastio novim hitom koji se već našao u trendingu, a u razgovoru za “Blic” je otkrio koliko ga je putovanje sa devojkom inspirisalo za ovakav projekat, kako je sarađivati sa Sekom Aleksić, ali i… »
Rasta odgovorio na optužbe ane Nikolić: U životu imam mnogo obaveza i posla...

Rasta odgovorio na optužbe ane Nikolić: U životu imam mnogo obaveza i posla...

Kurir 04.06.2025
Stefan Đurić progovorio je o porodičnom životu, odmoru, ali i bivšoj ženi Ani Nikolić. Reper se osvrnuo i na svoju mezimicu koju je dobio iz ljubavi sa pevačicom. - Trudim se da nemam preveliki uticaj na ćerku. Ja sam autoritet svakako, popustiljiv sam… »
Rasta o ani Nikolić neće ni reč: "Imam posla, ne komentarišem je", spomenuo njihovu ćerku: "Trudim se da nemam preveliki…

Rasta o ani Nikolić neće ni reč: "Imam posla, ne komentarišem je", spomenuo njihovu ćerku: "Trudim se da nemam preveliki…

Blic 04.06.2025
Reper Stefan Đurić Rasta je posle duže pauze publiku počastio novim hitom koji se već našao u trendingu, a u razgovoru za “Blic” nam je otkrio koliko ga je putovanje sa devojkom inspirisalo za ovakav projekat, kako je sarađivati sa Sekom Aleksić, ali i… »

Vesti dana »