Повезане вести
„Имам посла, не коментаришем је“: Раста одбио да прича о Ани Николић
Нова 04.06.2025
Репер Стефан Ђурић Раста је после дуже паузе публику почастио новим хитом који се већ нашао у трендингу, а у разговору за “Блиц” је открио колико га је путовање са девојком инспирисало за овакав пројекат, како је сарађивати са… »
Раста одговорио на оптужбе ане Николић: У животу имам много обавеза и посла...
Курир 04.06.2025
Стефан Ђурић проговорио је о породичном животу, одмору, али и бившој жени Ани Николић. Репер се осврнуо и на своју мезимицу коју је добио из љубави са певачицом. - Трудим се да немам превелики утицај на ћерку. Ја сам ауторитет… »
Раста о ани Николић неће ни реч: "Имам посла, не коментаришем је", споменуо њихову ћерку: "Трудим се да немам превелики…
Блиц 04.06.2025
Репер Стефан Ђурић Раста је после дуже паузе публику почастио новим хитом који се већ нашао у трендингу, а у разговору за “Блиц” нам је открио колико га је путовање са девојком инспирисало за овакав пројекат, како је сарађивати… »
Вести дана »
Усвојена резолуција УН о Чернобиљу, Америка гласала против! Мења се име нуклеарке и уводе нове мере, Вашингтон стао уз Русију!
Курир пре 1 сатјош 25 повезаних
Арсенал оружја, телефони, аутомобили, дрон... Полиција упала у кућу мушкарца из околине Прешева: Ево шта је све пронађено (фото/видео)
Блиц пре 4 минутајош 19 повезаних
Мигрант погинуо у превртању чамца код Славонског Брода, више повређених
Нови магазин пре 33 минутајош 21 повезана
Лавров: У току је преговарачки процес око компаније НИС, национализација не може да се деси
НИН пре 28 минутајош 17 повезаних
Дуле Савић са делегацијом Звезде посетио цркву у Аустрији, добили су посебан поклон
Телеграф пре 8 минутајош 27 повезаних