Povezane vesti

“Niš, moj grad” traži hitno rešavanje problema vodosnabdevanja u Cerju: Godinu dana bez vode!

“Niš, moj grad” traži hitno rešavanje problema vodosnabdevanja u Cerju: Godinu dana bez vode!

Jug press 04.06.2025
NIŠ Funkcioneri koalicije “Niš, moj grad”, koja okuplja 17 grupa građana, udruženja i pokreta, obišli su na poziv meštana naselje Cerje u Gradskoj opštini Pantelej, suočavajući se sa alarmantnom situacijom – godinu dana bez vode za piće. “Kada je… »
Selo Cerje kraj Niša godinu dana bez vode za piće

Selo Cerje kraj Niša godinu dana bez vode za piće

Nova 04.06.2025
Predstavnici koalicije "Niš, moj grad" posetili su danas selo Cerje i apelovali na gradske i vlasti opštine Panteleh da "hitno reše" problem vodosnabdevanja, pošto su stanovnici tog sela već godinu dana bez vode za piće. Oni su najavili da će, ako… »
„Niš, moj grad“ traži hitno rešavanje problema vodosnabdevanja u Cerju: Godinu dana bez vode

„Niš, moj grad“ traži hitno rešavanje problema vodosnabdevanja u Cerju: Godinu dana bez vode

Niške vesti 04.06.2025
„Kada je postavljena nova stara vlast u opštini 12. avgusta, delegacija iz Cerja posetila je predsednika opštine Pantelej i upoznala ga sa svim problemima. Obećali su da će nam rešiti problem vodosnabdevanja, međutim, evo godinu dana oni nisu došli ni da… »

Vesti dana »